Pore_ravut 3 copy

RAPUJEN JUHLAA

Rapuaika alkoi 21.7  ja jatkuu pimeneviin ja tunnelmallisiin syysiltoihin. Tarjoamamme ravut ovat kotimaisia ja ne tulevat meille suoraan kalastajalta.

Tänä vuonna tarjoamme upean merellisen ympäristön yrityksenne rapujuhliin Liuskasaaressa. Saaressa toimii HSS-venekerho, jonka idyllisissä venevajoissa voimme järjestää erikokoisia  rapuillallisia (10-200 hengelle). Tilan ainutkertainen tunnelma luo puitteet onnistuneisiin rapujuhliin, joissa snapsilaulut raikuvat ja tunnelma on katossa.

 

KAUDEN VIINI

Chilen johtava premium-viinien tuottaja on omistautunut tuottamaan korkealaatuista viiniä omalla tilalla kasvatetuista rypäleistä. Errazuriz-viinitalon keskeisiä arvoja ovat ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys. Suosittelemme rapumenuihin hienostunutta ja vivahteikasta Errazuriz Single Vineyard Sauvignon Blanc-viiniä.

Klikkaa tästä avataksesi PDF: Errazuriz Plaza Iores

PIKKUJOULUT

Pikkujoulujen suunnittelu on täydessä tohinassa yhdessä jos toisessakin yrityksessä ja suunnitteluryhmät kokoontuvat. Kaikki metsästävät niitä kuningasideoita, joilla tämän vuoden pikkujouluista saataisiin taas ne parhaat.  Mitä jos tänä vuonna pistäisitkin ”poron parkkiin” ja annat Poreen auttaa?

Saat Poreesta kätevästi menut, juomat ja ammattitaitoisen henkilökunnan.  Teemme myös tiivistä yhteistyötä monien juhlapaikkojen kanssa pääkaupunkiseudulla. Luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan laajemmatkin tapahtumakokonaisuudet avaimet käteen –periaatteella.

Ota meihin yhteyttä ja anna Pore Catering:n tehdä tilaisuudesta elämys.

Meitä voi myös fanittaa Facebookissa.