KAARTINKAUPUNGIN TALVI

– talven tunnelmia ruokapöytään –


Kylmät salaatit

TALVISALAATTI MYSKIKURPITSASTA JA KVINOASTA (vegan, G)
Myskikurpitsaa, höylättyä porkkanaa ja palsternakkaa, kaneli-vaahterasiirappivinaigrette

CHEVRE QUICHE (L)
Hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäpiiras ruispohjalla

LOHTA RAS EL HANOUT JA PAAHDETTUA KIKHERNETTÄ, APPELSIINIVINAIGRETTE
Salaatti lehti- ja punakaalista ja appelsiinisesta kardemummalohesta paahdetuilla kikherneillä

ARTISOKKASALAATTI JA SHERRY VINAIGRETTI (vegan G)
Raikas artisokkasy­dän­salaatti, mehevillä villitomaateilla ja mozzarellalla

RAPEA VIHERSALAATTI JA VADELMAKASTIKE (vegan G)
Viherversosalaattia paahdetuilla manteleilla ja sokeriherne julienne, vadelmavinaigrette

PÄIVÄN LEIPÄ JA LEVITE (M, vegan)
Kaurarieska ja punajuurihummusta


Lämmin pääruoka

KOTIMAISTA KUMKVATTIKANAA (M, G)
Kotimaista maalaiskanaa kumkvattikuorrutteella klementiini-pistaasikastikkeella

TAI

APPELSIINI KARITSAA
Karitsan paahtopaistia appelsiini-punaviinikastikkeella (M, G)

BATAATTIA (G, vegan)
Uunipaahdettua bataattia

RUUSUKAALIPAISTOS (G, vegan)
Ruusukaalia, kesäkurpitsa ja granaattiomenaa


Menuun voi halutessa lisätä myös:

PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke

BRUNBERG TALVISUUKKO
Talvisuukko puolukka-karpalovaahdolla

MARMELADI (V, G)
Käsintehtyjä vanhan Porvoon marmeladeja

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.