KAARTINKAUPUNGIN TALVI
– talven tunnelmia ruokapöytään –
Kylmät salaatit
TALVISALAATTI MYSKIKURPITSASTA JA KVINOASTA (vegan, G)
Myskikurpitsaa, höylättyä porkkanaa ja palsternakkaa, kaneli-vaahterasiirappivinaigrette
CHEVRE QUICHE (L)
Hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäpiiras ruispohjalla
LOHTA RAS EL HANOUT JA PAAHDETTUA KIKHERNETTÄ, APPELSIINIVINAIGRETTE
Salaatti lehti- ja punakaalista ja appelsiinisesta kardemummalohesta paahdetuilla kikherneillä
ARTISOKKASALAATTI JA SHERRY VINAIGRETTI (vegan G)
Raikas artisokkasydänsalaatti, mehevillä villitomaateilla ja mozzarellalla
RAPEA VIHERSALAATTI JA VADELMAKASTIKE (vegan G)
Viherversosalaattia paahdetuilla manteleilla ja sokeriherne julienne, vadelmavinaigrette
PÄIVÄN LEIPÄ JA LEVITE (M, vegan)
Kaurarieska ja punajuurihummusta
Lämmin pääruoka
KOTIMAISTA KUMKVATTIKANAA (M, G)
Kotimaista maalaiskanaa kumkvattikuorrutteella klementiini-pistaasikastikkeella
TAI
APPELSIINI KARITSAA
Karitsan paahtopaistia appelsiini-punaviinikastikkeella (M, G)
BATAATTIA (G, vegan)
Uunipaahdettua bataattia
RUUSUKAALIPAISTOS (G, vegan)
Ruusukaalia, kesäkurpitsa ja granaattiomenaa
Menuun voi halutessa lisätä myös:
PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke
BRUNBERG TALVISUUKKO
Talvisuukko puolukka-karpalovaahdolla
MARMELADI (V, G)
Käsintehtyjä vanhan Porvoon marmeladeja
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.