EVENT FOOD

Poreen kantava ajatus on aina ollut se, että ruoka on enemmän. Se on tunnetta, mielikuvia ja juhlien tarinankertoja. Ruoka on osa viestintää ja sen avulla tilaisuuden vieraille kerrotaan halutunlainen tarina. Ruoka ansaitsee paikkansa olla juhlien keskipisteessä.

WINTER WONDERLAND

Sykähdytä juhlavieraat tarjoamalla ruoka ympäristössä joka huokuu talven raikkautta ja puhtautta. Poreen upea talvinen ihmemaa yhdistää lumen, jään ja kristallin sekä tunnelmallisen valaistuksen.

TUHANNEN JA YHDEN YÖN TARINOITA

Hyppysellinen persialaista mystiikkaa ja okranvärejä synnyttävät mieleenpainuvan tarinan juhlatarjoilujen ympärille. Tarjoilemme juhlaruoat mausteiden sekä … ympäröimänä.

SAGA OF FINLAND

Suomalaisuus ja perinteet yhdistyvät tyylikkäästi tällä Kalevala-henkisellä teemalla. Juhlakattaus sisältää aimo annoksen tulta sekä ripauksen Lapin taikaa jolla jäät varmasti juhlavieraiden mieleen.

WELCOME TO THE JUNGLE

Raikkaat hedelmät sekä näyttävät luonnonkoristeet tuovat aitoa vihreyttä juhliisi. Teeman ruokia ovat niin aasialaiset kuin havajilaiset ruoat, jotka yhdistämme vehreän sademetsän tunnelmaan sekä tyynenmeren aaltoihin ikimuistoiseksi kokonaisuudeksi.

VENETSIAN NAAMIAISET

Tuo ripaus Venetsiaa juhliisi. Välimeren ruoka tarjoillaan tyylikkäässä ympäristössä jota koristavat raikkaat värit, naamarit sekä ripaus luksusta.

Meiltä saat räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.

Haluan liittyä postituslistalle