PORE CATERING
Poreilua jo vuodesta 2006!
Joskus jokaiselle tulee elämässään tilanne, kun vain pitää uskaltaa luottaa itseensä, uskoa omaan visioon ja arvostaa omaa ammattitaitoa. Minulle tämä hetki koitti vuonna 2006 ja siitä tunteesta syntyi Pore.
Ruoka pystyy edelleen yllättämään ainutkertaisuudellaan joka päivä. Kuinka tuttu ja trenditönkin raaka-aine pystyy saamaan uuden upean elämän aina uudelleen ja uudelleen ammattilaisten käsissä. Miten ruoka pystyykään muokkautumaan niin monin eri tavoin?
Voin koko sydämestäni sanoa, että rakastan catering-alaa. Siellä mielikuvitus ja ainutkertaisuus kohtaavat.
Titta Lintukangas
MEILLE TÖIHIN?
Haluamme rakentaa ruoan ympärille kokonaisuuksia. Ruoka ei ole vain ruokaa.
Unohdetaan voileipäkakut – tulevaisuuden event food on mielenkiintoista ja elämyksellistä.
Tarkoituksemme on herättää ihmisiä arvostamaan maailman puhtainta, suomalaista ruokaa.