VALMIIT MENUESIMERKIT
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Meiltä saat myös räätälöidyt menukokonaisuudet sekä astiat juhliin ja tapahtumiin. Ammattikokkimme huolehtivat siitä, että ruoka on täydellinen elämys. Iloinen tarjoiluhenkilökuntamme hoitaa järjestelyt, jotta sinä voisit nauttia. Ota rohkeasti yhteyttä!


PIKKUJOULUT
Jouluisia makuja modernilla twistillä
Alkuruoat
LEIPÄJUUSTOA JA PERSIMONIA VIIKUNADRESSINGILLÄ
Viherversosalaatti leipäjuustosta ja tuoreesta persimonista (L,G)
PIHLAJANMARJAMARINOITUA LOIMULOHTA JA HÖLSKYKURKUT
Loimulohta pihlajanmarjalla ja fenkolikurkkusalaatilla (L,G)
PAAHDETTUA PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia kirsikkapuulla savustetulla smetanalla (LG)
REINDEER IN THE FOREST
Porosapas (L,G)
CLASSIC GUBBRÖRA
Sillikaviaarisapas ja tillikreemiä (L)
PUNAJUURIHUMMUS
Punajuuri-kikherne hummusta (veg,G)
LEIVÄT JA LEVITTEET
Omaan hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita (L)
Joululimppua ja Poreen maksapasteijaa (L)
Lämmin pääruoka Valitse yksi mieleinen pääruoka:
TAMMENTERHO-IBERICO
Tammenterholla ruokitun Iberico-possun presa ja mustaherukkakastiketta (L,G)
HIILLOSTETTUA SIIKAA
Hiillostettua siikaa ja metsäsienimuhennosta (L,G)
HAMPPUPIHVI
Murtolan tilan hamppupihvi VEG ja metsäsienimuhennosta (L,G)
Lisukkeena:
VAAHTERASIIRAPPIPAAHDETUT JUURESVIHANNEKSET
Lehtikaalia sekä sesongin juureksia luomu vaahterasiirapilla ja timjamilla (vegG)
JOULUN MAKEAT
Glögipäärynät ja piparkakkukastiketta (L)
Mini mud cake taatelikreemillä (L,G)


BITE ME GOES XMAS -MENU
Mini-briossimenu illanviettoihin
RED VELVET SKAGEN (L)
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi
JUNGLE IBERICO (L)
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia
SMOKED ARTISOKKA (L)
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus
SAVULOHTA JA MAA-ARTISOKKAA (LG)
Salaatti paahdetusta maa-artisokasta, murustetusta fetasta ja lämminsavulohesta
KVINOASALAATTI JA KALAMATA-TAPENADI (vegG)
Tomaattinen kvinoa-raitajuurisalaatti konfatuilla villitomaateilla
VIHERVEROSALAATTI JA GRANAATTIOMENAVINAIGRETTE (vegG)
Vihersalaattia versoilla, pikkeli fenkolilla ja granaattiomenaöljykastikkeella
Lämmin pääruoka
PAISTOS BATAATISTA JA SALSICCISTA (MG)
Paahdettua bataattia ja italialaista Salsiccia-tuoremakkaraa Punavuoresta
MAKEA (MG)
Vaaleat glögipäärynät tummalla suklaamoussella


MENU ETELÄRANNAN TAPAAN
Oheiset menut soveltuvat niin business lounaiksi kuin karonkkaillallisille. Vaihtoehdoista voit koota mieleisen menukokonaisuuden. Valitse yksi vaihtoehto jokaisesta ryhmästä. Tarjoilu lautasannoksina tai buffettyyliin.
Alkuruoka
Valitse mieleinen alkuruoka:
RAPEAA PANCETTAA (LG) Ilmakuivattua italialaista pancetta-kinkkua, vuohenjuustoa ja viikunaa
LOHIPASTRAMI (LG) Nopeasti pintapaistettua lohta, raikasta fenkolia ja limeaiolia
ARTISOKKAA (vegG) Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta
Pääruoka
Valitse mieleinen lämmin pääruoka:
HÄRÄN PETIT TENDER (LG) Hitaasti kypsytetty härän Petit Tender, suppilovahveromuhennos ja palsternakkamousse
AHVENANMAAN KARITSAA JA MUSTAHERUKKAKASTIKE (MG) Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia ja lämmin kastanjaperunasalaatti
PERÄMEREN SIIKAA JA SAVUVOIKASTIKE (LG) Paahdettua siikaa ja perunapaisto, paahdettua raitajuurta
LEPPÄSAVUSTETTUALOHTA JA SAUVIGNON BLANC-KASTIKE (LG) Leppäsavustettualohta, lehtikaalipaistosta ja Skånen perunat
SOUS VIDE KANAA JA VIINIRYPÄLESALSA (LG) Sous vide kypsennettyä kotimaista kananpaistia, perunaparsapaistos
MURTOLAN TILAN HAMPPUPIHVI (vegG) Luomu hamppupihvi, lehtikaalipaistos, suppilovahveromuhennos (vegG)
Jälkiruoka
Valitse mieleinen jälkiruoka:
TRUFFON-SUKLAALEIVOS (-) Syntisen suklainen suklaamousseleivos marenkitäytteellä
VALKOSUKLAA PANNA COTTA JA MARJOJA (LG) Valkosuklaa panna cotta ja sesongin marjasalsa
CAPPUCINO-LEIVOS (-) Suklaacrumble, kermaista kahvimoussea ja kuohkeaa maitovaahtoa
VADELMA-VANILJALEIVOS (vegG) Vadelmamousseleivos vaniljalla


METSÄPOLKU
Sesongin antimia
SYKSYINEN MAA-ARTISOKKASALAATTI KARAMELLISOIDULLA PUNASIPULILLA (LG)
Paahdettua maa-artisokkaa, murustettua fetaa ja rapeaa vihersalaattia
PAAHDETTU PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA (LG)
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia sour cream-kastikkeella
LEPPÄSAVUSTETTUA LOHTA JA CHUTNEY (MG) Leppäsavustettua lohta ja viinirypälechutney
HUNAJAINEN MYSKIKURPITSASALAATTI JA PAAHDETTUJA KASVIKSIA (MG) Hunajalla paahdettua kurpitsaa, kauden kasviksia ja kvinoaa
RUKIINEN VUOHENJUUSTOKERROSPIIRAS (L, sis pähkinää) Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuustoruispiiras
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
* * *
Makea
SAMETTINEN PUOLUKKAVAAHTO MARENGILLA (LG) Mummon reseptillä puolukkavaahtoa ja marenkimurua
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


SYYSTUULI
Makuja pimeisiin iltoihin
ELONKORJUUSALAATTI RAITAJUURESTA JA KAURATOSTA (vegG)
Paahdettua raitajuurta ja syysjuureksia tuorepinaatilla, omenasiideri vinaigrette
HIILLOSTETTUA SIIKAA JA VERIGREIPPI-FENKOLISALAATTIA (MG)
Hiillostettua kotimaista siikaa ja raikasta verigreippi-fenkolisalaattia
KOTIMAISTA MAALAISKANAA SALAATTIPEDILLÄ (MG)
Yrttimarinoitua maalaiskanaa kevätsipulidressing
ARTISOKKAA JA PUNAJUURI HUMMUS SAPAS (vegG) Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta Hermannin siemenleivällä
PAAHDETTUA PERUNAA JA YRTTIMUNAKOISOA (vegG)
Salaatti paahdetusta perunasta ja yrttimaustetusta munakoisosta
RAPEA VIHERSALAATTI JA JUURESSIPSEJÄ (vegG)
Rapea viherversosalaattia, juuressipsejä ja vadelmavinaigrette
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
MAKEA
SYYSSADON CALVADOSOMENAT (LG)
Omenaa calvados-hunaja-kanelisiirapilla, kauralla ja mascarpone vaahdolla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


OCTOBERFEST
Perinteinen saksalainen juhla
RAIKASTA SAKSALAISTA PERUNASAALTTIA (vegG)
Kirkas perunasalaatti vuonankaalilla
OMENA HAPANKAALI (vegG)
Omenalla piristettyä hapankaalisalaattia
MYSKIKURPITSAKAURATTO SALAATTI (vegG)
Päärynällä mehustettua luomu kaurattoa paahdetulla myskikurpitsalla
RAPEA VIHERSALAATTI JUURESLASTUILLA (vegG)
Viherversosalaattia ja granaattiomenavinaigrette
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
Lämmin
TUMMASSA OLUESSA HAUDUTETTUA POSSUN LAPAA
Mehevää slow food possua
SYYSKAUDEN JUUREKSIA
Sesongin juureksia marinoituna rosmariinilla
Makea
OMENA STRUUDELI (VL)
Klassinen omenastruudeli kanelilla ja rusinalla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


RAPUMENU BUFFET
Kotimaisia jokirapuja, tuoretta tilliä ja Poreen hapanjuureen leivottua leipää
Paahdettua voita, piparjuuri-cremefraiche sekä vesikrassi-saksanpähkinäpesto
(Ravut päivän hinnan mukaan, rapuja suositellaan 5 – 12 kpl / hlö)
Riesling-voiliemessä keitetty latva-artisokka, paahdettu sipulikukka ja Romesco-kreemiä (erikseen tilattuna)
* * * *
Savusiikakreemiä ja kesän perunaa siianmädillä sekä rapeita mallasleipälastuja
Satokaudensalaatti pikkelöidyllä raitajuurella ja Peltolan juustolan blue sinihomejuustolla
Viherversosalaatti paahdetuilla manteleilla, herukkavinaigrette
Lämmin ruoka
Nokkoskreemillä täytetty siika / tai
Yön yli haudutettua karitsaniskaa punaviinikastikkeessa / tai
Parmankinkkuun kääritty salvialla maustettu maissikananrinta ja rakuuna-Bearnaisekastike
Paistos keltaisesta zucchinista, paksoista ja parsasta
Lisukkeena:
Parmesaanilla ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutetut Hasselbackan perunat
Jälkiruokaehdotus
Samettinen puolukkavaahto valkosuklaalla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


PACIFIC OCEAN SENSE OF TASTE
Makuja valtameren tuolta puolen ja ympäri
HAVAIJILAINEN POKE JA YUZU PONZU -KASTIKE (MG)
Salaatti punakaalista, fenkolista, kukkakaalista, kurkusta, retiisistä, edamamesta ja riisistä
CHEVRE JA MELONI (LG)
Paahdettua vuohenjuustoa ja raikasta melonia, pinjansiemenillä
INKIVÄÄRIKANAA JA ANANASSALSA (MG)
Kotimaista maalaiskananrintaa marinoituna inkiväärillä ja soijalla, ananassalsa
JÄTTIRAVUNPYRSTÖJÄ (MG)
Sweet chili maustettuja jättiravunpyrstöjä, vuonankaalia ja kevätsipulia
PACIFIC RIM JA SEESAMIÖLJYÄ(MG)
Höylättyä kurkkua ja retikkaa korianterikastikkeella, seesamiöljy
LOMI LOMI (MG)
Havaijilainen lohi cheviche sydänsalaatilla
MARINOITUJA SIEINÄ (LG)
Höyrytettyjä herkkusieniä osterikastikkeella ja valkosipulilla
PANI POPO -LEIPÄ JA LEVITE (L)
Kookosleipää ja paahdettua inkiväärivoita
* * *
Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan
LOHI PIRI PIRI (MG)
Lohta lempeällä piri piri -chilimarinadilla ja Mojo Verde yrttiöljykastikkeella
PERUNAPYREETÄ (LG)
Kookos-perunapyreetä ruskistetulla voilla ryyditettynä
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


SUUPALOJEN KIMARA
Cocktailtarjottavat / sorminsyötävät juhliin.
Voit valita oheisesta listasta juuri niin monta lajia kuin toivot.
Suolaiset tuotteet saatavilla myös gluteenittomana (ei tryffeli macarons)
GRATINOITUA ARTISOKKAA (vegG)
Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuuri-hummusta
SKAGEN RÖRA (L)
Skagen sapas hapanjuurileivällä
KOLATUN CHEVRÉ LEIVOS (L)
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäkerrosleivos
LOHI TATAKI (MG)
Lohi tataki ja limeaiolia seesaminsiemenillä ja tuoreilla kukilla
MUSHROOMS WITH A SMOKY TWIST (MG)
Sieni tartar syksyn sienistä ja savumajoneesia
GOOSE CANAPE (M)
Hanhenmaksa patee, granaattiomenansiemenillä
TRYFFELI MACARONS (-)
Suolainen tryffeli-hasselpähkinä-tatti macarons
VUOHENJUUSTO TARTALETTI (vuohenmaito)
Vuohenjuustomousse tartaletti pistaasirouheella
REINDEER IN THE FORREST (L,G)
Poro sapas ja kirkasta Waldorffin-salaattia
CLASSIC GUBBRÖRA (L)
Sillikaviaari sapas ja tillikreemiä
YAKINIKU SCAMPPI (MG)
Yakiniku marinoitua scamppia ja mangoa
VITELLO TONNATO (MG)
Vasikkaa salvialla ja aurinkokuivatulla tomaattimajoneesilla
PEURA PASTRAMI (LG)
Peurapastramia karpalokreemillä
SAVULOHI GEM (LG)
Savulohta tillikreemillä sydänsalaatilla
MANCHEGO & TAATELI (-)
Manchego ja taatelihilloke Åby Gårds -näkkilastulla
RED VELVET SKAGEN
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi
JUNGLE IBERICO
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia
SMOKED ARTISOKKA
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus
MINI MAKEAA
Suklaamousse Amuse vadelmalla (vegG)
Noble Petit Fours -suklaakonvehdit (2kpl)(G)
Petit Fours -suklaaleivokset (-)
Panna Cotta Amuse (LG)
Mud cake mini taatelikreemillä (L,G)
Juustokakkuleivos muro-krokanttipohjalla (VL)


MAKUMATKA VIIDAKOSSA
Matka aasialaisessa makumaailmassa
GADO GADO
Indonesialainen Gado Gado -kasvisnuudelisalaatti seesaminsiemenillä
FENKOLISALAATTI
Inkiväärillä marinoitua fenkolia ja pikkeliomenaa
LOHI TATAKI
Lohitatakia ja miso-soijakastike
PAK CHOI SALAATTI
Marinoituja herkkusieniä, pak choi -salaattia ja sokeriherneitä
TERIYAKI HÄRKÄÄ
Härän paahtopaistia teriyaki marinadissa ja satay-kastiketta
BATAATTIA JA LEHTIKAALIA
Uunipaahdettua bataattia, kesäkurpitsaa ja lehtikaalia
LEIPÄ JA LEVITE
Naan leipää ja raita dippi
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


GREEN DAY
Vegaaninen vaihtoehto juhliin
RAITAJUURISALAATTI (vegG)
Appelsiinilla mehustettua raitajuurta, agavesiirappia ja kvinoaa
MUSTAPAPUSALAATTI JA APRIKOOSIA (vegG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua broccoliinia, sokerihernettä ja umeboshi-kastike
CAESARSALAATTI JA KAURA-FRAICHE DRESSING (vegG)
Romaine-salaattia, vegaanista parmesaanilastuja ja siemenleipäkrutonkeja
COLESLAW (vegG)
Kirkas omena-punakaali-keräkaali salaatti korianterilla
UUDEN SADON PERUNASALAATTI (vegG)
Varhaisperunasalaatti Dijon-rakuuna dressing
TUORE LEIPÄ (veg)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)
Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.