VALMIIT MENUESIMERKIT

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa. 

Meiltä saat myös räätälöidyt menukokonaisuudet juhliisi sekä tarvittavat astiat ja henkilökunnan. Ota rohkeasti yhteyttä!

TILAA JOULURUUAT KOTIA

Kiireetön joulu! Anna aikaa perheelle ja tilaa vaivattomat sekä laadukkaat jouluruuat meiltä. Valitse mieleiset jouluruuat joulupöytääsi oheisesta listalta ja tee tilaus.

Jouluruokien tilauksia otetaan vastaan perjantaihin 16.12 klo 9.00 aamuun asti.

Jouluruuat on noudettavissa torstaina 22.12 klo 9 – 15 välisenä aikana keittiöltämme Helsingin Olympiarannasta. Kaikki ruuat pakataan noutovalmiiksi sovittuun noutoaikaan mennessä.

Viime vuosina ruuan tilaamisesta suoraan kotia on tullut tavallisempaa, joten älä epäile ottaa meihin yhteyttä jos kiinnostuit.

Tilaukset: myynti@porecatering.fi

POREEN JOULURUUAT TILATTAVISSA

Hiillostettua kanelilohta tuoreella rosmariinilla (M,G) 500g 24,90€
Lohipastrami dijon creme fresch 300g 24,90€
Poreen raidallinen vuohenjuustopiiras ruispohjalla 10hlö 35€
Skagenröra 300g 15,90€
Artesaani rosolli ja yrttimarinoitua persimonia 500g 12,50€
Salaatti neilikkapäärynästä, pikkelöidystä kurkusta ja paahdetusta vuohenjuustosta 300g 10€

Poreen oma appelsiini-fenkolimallasleipä 13€
Artesaani hapanjuuripatongit 13€
Paahdettua voita (L) 200g 10€
Jouluinen rakuunaisinapa 200g 10€
Konjakki kotisinappi 200g 10€
Mausteinen mustaherukkasilli 300g 12,40€
Piparjuuri creme fresch kreemi 200g 10€
Punajuurihummus 200g 10€
Viinirypäle-punaviinikompotti 200g 10€
Aito kotikalja 5€ / 1 litra

PÄÄRUUAT /LAATIKOT
Ylikypsää Iberico possu siivua 500g 32€
Paahdettua Inarin poroa 300g 50€
Sous vide kypsennettyä maalaiskananrintaa karamellisoidulla viikunalla 500g 20€
Palsternakkalaatikko 1kg 16,90€
Imelletty perunalaatikko 1kg 13,90€
Porkkanalaatikko 1kg 13,90€
Lanttulaatikko 1kg 13,90€
Paahdettua raitajuuripaistosta vuohenjuustokreemillä 1kg 13,90€

MAKEA
Jouluinen piparkakku juustokakku n 10hlö 45€

NEITI KEVÄT ON TULLUT

Kun on aika viettää hetki yhdessä

KASVISSALAATTI JA PROSECCO-VAAHTO (MG)
Artisokkaa, puutarhan villitomaatteja sekä kauden kasviksia prosecco-vaahdolla

KUORRUTETUT RAVUT (L)
Panko kuorrutetut jättiravunpyrstöjä ja raikas mangodippi

UUDEN SADON PERUNASALAATTI (LG)
Hiillostettu perunasalaatti isoäidin hölsky tillikurkulla ja sour cream-kastikkeella

MUSTAPAPUSALAATTI JA KANAA (MG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua kanaa sekä broccoliinia ja umeboshi-kastike

TARTE TATIN (L)
Karamellisoitu tomaatti tarte tatin timjamilla

SALAATTI JA VINAIGRETTE (MG)
Provencen-salaattia ja sitruunavinaigrette

LEIPÄ JA LEVITE
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää

HERNEHUMMUS (veg,G)
Tuoreherneestä valmistettu hummus

* * *

JUUSTOKAKKU ON THE ROCKS (L)
Seljankukka juustokakku lasissa mansikkasalsalla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

Lakkiaismenu

LAKKIAISMENU

Kun on aika juhlia

KAHDEN SAPAKSEN VALIKOIMA:
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäpiiras (L)
Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä (vegG)

OMENAPUULLA SAVUSTETTUA KANAA (MG)
Omenapuulla lempeästi savustettua kotimaista maalaiskanaa ja viinirypälekompottia

SIIKAA JA FENKOLIA (MG)
Hiillostettua siikaa ja raikasta fenkoliappelsiinisalaattia tuoreversoilla

MAROKKOLAINEN KVINOASALAATTI (MG)
Kvinoaa, pikkelöityä raitajuurta, tuoreita yrttejä ja kikherneitä

ALKUKESÄN PARSAA JA PERUNA (MG)
Kevätsadon uutta parsaa ja varhaisperunaa tuoreilla kukkasilla

FOCACCIA-LEIPÄÄ (vegM)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää

HERNEHUMMUS (veg,G)
Tuoreherneestä valmistettu hummus

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

KESÄTUULI

Raikas tuulahdus kevään ja kesän makuja

OMENAPUULLA SAVUSTETTUA LOHTA MG)
Omenapuulla lempeästi savustettua lohta ja sesongin kesäkurpitsaa yrttiöljyllä

NAATTIKASVIKSIA JA KASTIKE (LG)
Kevät sadon parsaa ja naattikasviksia parmesaanikastikkeella

SOUS VIDE KANAA (MG)
Sous vide kypsennettyä kotimaista maalaiskanaa ja raparperikompottia

ARTISOKKASALAATTI VÄRIKKÄILLÄ KUKKASILLA (MG)
Pesto gratinoitua artisokkaa, broccoliinia sekä varsikukkakaalia ja pikkelöityä retiisiä (MG)

BUFALA MOZZARELLAA (LG)
Kesäinen linssisalaatti bufala mozzarellalla ja konfatulla tomaatilla

RAPEA SALAATTI JA VINAIGRETTE (MG)
Rapea viherversosalaattia ja mansikkavinaigrette

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

MAKEA PROSECCO PANNA COTTA
Prosecco panna cotta tuoreilla kesämarjoilla

KUORRUTE TUULIHATUT
Suola karamelli ja latte macchiato tuulihatut

* * *

Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan

AHVENANMAAN KARITSAA (MG)
Yrttimarinoitua Ahvenanmaan karitsan paahtopaistia ja mustaherukkakastiketta

PERUNASALAATTI (MG)
Lämmin kastanjaperunasalaatti yrteillä

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

BITE ME MENU

Mini-briossimenu illanviettoihin

RED VELVET SKAGEN
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi

JUNGLE IBERICO
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia

SMOKED ARTISOKKA
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus

KVINOASALAATTI
Tomaattinen kvinoa-raitajuurisalaatti konfatulla kirsikkatomaatilla ja vuohenjuustomoussella

BATAATTIA JA CHORIZOA
Miedolla chilillä paahdettua bataattia ja rapeaa chorizoa

CAESAR-SALAATTI KASTIKKEELLA
Rapeaa romaine-salaattia, höylättyä parmesaania ja keittiön omia mallasruislastuja

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

PACIFIC OCEAN SENSE OF TASTE

Makuja valtameren tuolta puolen ja ympäri

HAVAIJILAINEN POKE JA YUZU PONZU -KASTIKE (MG)
Salaatti punakaalista, fenkolista, kukkakaalista, kurkusta, retiisistä, edamamesta ja riisistä

CHEVRE JA MELONI (LG)
Paahdettua vuohenjuustoa ja raikasta melonia, pinjansiemenillä

INKIVÄÄRIKANAA JA ANANASSALSA (MG)
Kotimaista maalaiskananrintaa marinoituna inkiväärillä ja soijalla, ananassalsa

JÄTTIRAVUNPYRSTÖJÄ (MG)
Sweet chili maustettuja jättiravunpyrstöjä, vuonankaalia ja kevätsipulia

PACIFIC RIM JA SEESAMIÖLJYÄ(MG)
Höylättyä kurkkua ja retikkaa korianterikastikkeella, seesamiöljy

LOMI LOMI (MG)
Havaijilainen lohi cheviche sydänsalaatilla

MARINOITUJA SIEINÄ (LG)
Höyrytettyjä herkkusieniä osterikastikkeella ja valkosipulilla

PANI POPO -LEIPÄ JA LEVITE (L)
Kookosleipää ja paahdettua inkiväärivoita

* * *

Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan

LOHI PIRI PIRI (MG)
Lohta lempeällä piri piri -chilimarinadilla ja Mojo Verde yrttiöljykastikkeella

PERUNAPYREETÄ (LG)
Kookos-perunapyreetä ruskistetulla voilla ryyditettynä

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

MAKUMATKA VIIDAKOSSA

Matka aasialaisessa makumaailmassa

GADO GADO
Indonesialainen Gado Gado -kasvisnuudelisalaatti seesaminsiemenillä

FENKOLISALAATTI
Inkiväärillä marinoitua fenkolia ja pikkeliomenaa

LOHI TATAKI
Lohitatakia ja miso-soijakastike

PAK CHOI SALAATTI
Marinoituja herkkusieniä, pak choi -salaattia ja sokeriherneitä

TERIYAKI HÄRKÄÄ
Härän paahtopaistia teriyaki marinadissa ja satay-kastiketta

BATAATTIA JA LEHTIKAALIA
Uunipaahdettua bataattia, kesäkurpitsaa ja lehtikaalia

LEIPÄ JA LEVITE
Naan leipää ja raita dippi

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

SUUPALOJEN KIMARA

Muutaman suupalan cocktailtarjottavat juhliin

Lohipastrami gluteenittomalla mallasleivällä ja tillikreemillä (MG)

Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäleivos (L)

Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä (vegG)

Pankokuorrutetut jättiravunpyrstöt ja mangodippi (M)

Smoked -musta minibriossi pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia (L)

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

GREEN DAY

Vegaaninen vaihtoehto juhliin

RAITAJUURISALAATTI (vegG)
Appelsiinilla mehustettua raitajuurta, agavesiirappia ja kvinoaa

MUSTAPAPUSALAATTI JA APRIKOOSIA (vegG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua broccoliinia, sokerihernettä ja umeboshi-kastike

CAESARSALAATTI JA KAURA-FRAICHE DRESSING (vegG)
Romaine-salaattia, vegaanista parmesaanilastuja ja siemenleipäkrutonkeja

COLESLAW (vegG)
Kirkas omena-punakaali-keräkaali salaatti korianterilla

UUDEN SADON PERUNASALAATTI (vegG)
Varhaisperunasalaatti Dijon-rakuuna dressing

TUORE LEIPÄ (veg)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

MENU ETELÄRANNAN TAPAAN

Oheiset menut tarjoillaan lautasannoksina ja soveltuvat niin business lounaiksi kuin juhlaillallisille.
Vaihtoehdoista voit koota mieleisen menukokonaisuuden.

Alkuruoka

Valitse oheisesta listasta mieleinen alkuruoka:

RAPEAA PANCETTAA (LG)
Ilmakuivattua italialaista pancetta-kinkkua, vuohenjuustoa ja viikunaa

LOHIPASTRAMI (LG)
Nopeasti pintapaistettua lohta, raikasta fenkolia ja limeaiolia

ARTISOKKAA (vegG)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta

Pääruoka

Valitse oheisesta listasta mieleinen lämmin pääruoka:

PERÄMEREN SIIKAA JA SAVUVOIKASTIKE (LG)
Paahdettua siikaa ja perunapaisto, paahdettua raitajuurta

HÄRÄN PETIT TENDER (LG)
Hitaasti kypsytetty härän Petit Tender, suppilovahveromuhennos ja palsternakkamousse

NOKKOSKREEMISIIKAA JA SAUVIGNON BLANC-KASTIKE (LG)
Nokkoskreemillä täytettyä siikaa, paahdettua raitajuurta ja yrttinen valkoviinivoikastike

MURTOLAN TILAN HAMPPUPIHVI (vegG)
Luomu hamppupihvi, lehtikaalipaistos, suppilovahveromuhennos (vegG)

AHVENANMAAN KARITSAA JA MUSTAHERUKKAKASTIKE (MG)
Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia ja lämmin kastanjaperunasalaatti

SOUS VIDE KANAA JA VIINIRYPÄLESALSA (LG)
Sous vide kypsennettyä kotimaista kananpaistia, perunaparsapaistos

Jälkiruoka

Valitse oheisesta listasta mieleinen jälkiruoka:

TRUFFON-SUKLAALEIVOS (-)
Syntisen suklainen suklaamousseleivos marenkitäytteellä

VALKOSUKLAA PANNA COTTA JA MANSIKKAA (LG)
Valkosuklaalla maustettu panna cotta ja tuoremansikka salsalla

LIME-JUUSTOKAKKU (LG)
Lime-juustokakkuleivos tuoreilla mustikoilla

VADELMA-VANILJALEIVOS (vegG)
Vadelmamousseleivos vaniljalla

SUKLAALÄHDE

600€/VRK

Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!

Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.

Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.

Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.

HINTA SISÄLTÄÄ

  • 8 kg suklaata
  • dipattavat herkut
  • suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.

600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

SYKSYN MAKUJA

Koverretussa kurpitsassa tarjoiltu värikäs elonkorjuusalaatti (M,G)

Kahden sapaksen lajitelma lankulta;

– karhunlihapyörykät ja puolukkamajoneesia (M,G)

– hiillostettua siikaa sydänsalaatinlehdellä ja sahramilla maustettua fenkolia nokkoskreemillä (L,G)

Paahdettua kastanjaperunaa ja suppilovahveroita metsäsienillä (L,G)

Sous vide kypsennettyä maalaiskananrintaa ja viinirypäle-punaviinikompotti (L,G)

Rapea viherversosalaattia, juureslastuja sekä mustikoita
Puutarhavinaigrette (M,G)

Aamun tuoretta leipää ja paahdettu voi

Lämminruoka

Rosmariinivoissa paistettua taimenfileetä, (L,G)

Luomu ohrattoa syyssadon kasviksilla (L)

Paahdettu valkosipuli-sitrus-kaura-fraiche dressing (M,G)

Jälkiruoka

Omenapiiras kardemummalla sekä jaloviinakreemi

MERRY CHRISTMAS

Hiillostettua kanelilohta tuoreella rosmariinilla (M,G)

Kuusenkerkällä paahdettua väritalviporkkanasalaattia raikkaalla päärynällä sekä keltajuurella (M,G)

Salaatti persimonista ja Kolatun juustolan chevrestä tummalla balsamicosiirapilla (L,G)

Paahdettu kastanjaperunasalaatti (M,G)

Shetsuaninpippurilla maustettua ankanrintaa ja minttuhernehummus (M,G)

Rapeaa vihersalaattia karpaloilla ja juuressipseillä (M,G)

Inkivääri-sitruunavinaigrette (M,G)

Keittiön oma appelsiini-fenkolimallasleipää ja paahdettua voita (L)

 

Lämminruoka


Valitse menuun yksi pääruoka listasta:

Tummalla Porter-oluella glaseerattua Iberico possua ja raitajuuri-ruusukaalipaistos sienillä (M,G)

Juurespyre (L,G)

* * *

Vermutti haudutettua appelsiiniturskaa ja raitajuuri-ruusukaalipaistos.
Fenkolia (M,G)

Juurespyre (L,G)

* * *

Tyrniglaseerattua artesaaniseitania ja raitajuuri-ruusukaalipaistos sienillä (vegaani)

Juurespyre (L,G)

 

Jälkiruoka

Käsintehtyjä Vanhan Porvoon marmeladeja vadilla (M,G)

Kirsikkaolut valkosuklaasabayon ja sous vide portviiniluumua (L,G)

SUKLAALÄHDE

600€/VRK

Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!

Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.

Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.

Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.

HINTA SISÄLTÄÄ

  • 8 kg suklaata
  • dipattavat herkut
  • suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.

600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

HALLOWEEN PARTY BOX

ALK. 35€/HLÖ (MIN. 4)

ALKURUOKA

  • Belugalinssisalaattia punajuurigraavatulla lohella ja tillikreemillä
  • Salaatti savustetusta myskikurpitsasta grillatulla hopeasipulilla
  • Salviamarinoitua kanaa paahdetulla bataatilla sekä kreemiä savukyljellä  
  • Mustaa hapanjuurileipää katkarapuskagenilla

PÄÄRUOKA

  • Kolmen juuston Mac n’ cheese

JÄLKIRUOKA

  • Chilillä maustettua kirsikkasuklaakakkua ”R.I.P” 

JUOMAT

  • Valmis Virgin Bloody Mary johon voi halutessaan itse lisätä vodkaa.

Minimi 4 henkilöä, jolloin hinta
140 € + alv. 14%
(159,60 €  sis.alv)

SE ON KOHTA KESÄ

BUFFET

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Kevään parsaa sahrami jogurtilla  
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
  • Hiillostettua perunasalaattia sinappi dressingillä
  • Jokiravunpyrstö-avokadomousse bruschetta  
  • Tuore basilika ja konfattu tomaatti bruschetta
  • Raikas viherversosalaatti ja mansikkavinaigrette
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite

MAKEA

  • Granaattiomena-valkosuklaa pavlona

KASVISMENUT

Kevään värikkäät kasvismenut tuovat iloa kevyempään ruokavalioon. Myös vegaaniset menut sekä cocktailjuhlat onnistuvat vaivatta. Kauttamme vaivata myös astiat, kalusteet ja henkilökuntaa.

SAME SAME, BUT DIFFERENT -MENU

  • Vietnamilainen enkelinuudelisalaatti tuoreella korianterilla
  • Rapea aasialainen matcha coleslaw tempellä ja cashewpähkinöillä
  • Musta linssisalaatti siitakesienillä sekä Aasian vihreä salsa
  • Rapea poksoi-salaatti seesamivinagretilla
  • Pai Boa-leipä

MAKEA

  • Kookos boba bubble

JUST GREEN -MENU

  • Tabbouleh tuoreilla yrteillä
  • Kreikkalaiset viinilehtikääryleet sekä tsatsiki
  • Mintulla maustettua kvinnoasalaatti konfatulla tomaatilla
  • Raikas verigreippi-fenkolisalaatti, rucolavinaigrette
  • Omaa leipää ja hoummus

LÄMMIN

  • Sahramilla maustettu seitan tagine-pata 

MAKEA

  • Hunajamarinoitu viikunamousse

YLIOPPILASJUHLAT

Ylioppilasjuhlat on nuorelle tärkeä juhlapäiviä. On tarkoitus juhlia sitten isosti tai pienesti, niin tärkeintä on, että juhlat ovat valmistujan oloiset. Poreesta saat vaivatta tarjoiluiden lisäksi myös astiat, pöytäliinat, henkilökunnan sekä lisäkalusteet. Meiltä löydät myös juhlavat YO-kakut sekä pikkuleivät.

ELÄMÄÄ KOHTI

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
  • Hiillostettua perunasalaattia kevään parsalla, sahrami dressing
  • Jokiravunpyrstö-avokadomousse amuse 
  • Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla  
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite

VEGAANINEN MENU

  • Mansikkainen seitansalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia limemarinoiduilla kikherneillä
  • Hiillostettua perunasalaattia kurkkusalsalla
  • Kevään parsaa sekä retiisiä sahrami-dressinkillä
  • Avokadomousse kylmäsavustetulla tofulla ja pikkelöidyllä punasipulilla
  • Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla

RISTIÄISET

Ristiäiset/nimiäiset ovat täynnä rakkautta.  Se onkin lapsen ensimmäiset suuret juhlat. Uuden lapsen vanhemmilla harvemmin ylimääräistä aikaa onkaan, mutta on tärkeää, että myös heillä on aikaa nauttia päivästä jo aamusta lähtien. Miettiä oma juhla-asu, meikki jne. Päivä on tärkeä kaikille ja ristiäiset elävätkin muistoissa vielä pitkään sekä valokuvia selataan ahkerasti.

Menuja voidaan täydentää perheen omilla toiveilla.

KLASSINEN MENU

SUOLAINEN

  • Välimerellinen avoin voileipäkakku
  • Ceasarsalatti parmesaanilastuilla ja keittiön omilla leipäkrutongeilla (naturel / rapu / kana)
  • Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta murustetulla fetajuustolla
  • Lapin poroa ruissipsillä
  • Lohimousse saaristolaisleivällä

MAKEA

  • Pienet porkkana cup cake
  • Sydänpikkuleivä
  • Herttaiset norsupiparit

OUR LITTLE ONE -MENU

SUOLAINEN

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Scampi cheviche avokaadolla
  • Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta vuohenjuustolla
  • Espressolla höystetty suppilovahveropiiras
  • Prosciutto pintxo parmesaani keksillä
  • Oman keittiön foccacia

MAKEA

  • Granaattiomena-valkosuklaa pavlona
  • Sydänpikkuleivät  
  • Herttaiset norsupiparit
  • Churro ”kimppu” tuoreilla suklaamansikoilla

KAKKUJA (8hlö / 15hlö)

  • Samppanjamoussekakku mansikkasydämellä (l/g)
  • Valkosuklaa-lakukakku
  • Suolapähkinä-suklaakakku (veg)

AAMIAISMENU

VIVE LA FRANCE

  • Aamun tuoreita voicroissanteja sekä patonkia
    Uunicamembert hunajaisilla pähkinöillä
    Tryffeli petit four
    Oman keittiön kauragranolaa, jogurttia ja päärynää
  • Tuoreita viinirypäleitä
    Tuorepuristettua appelsiinimehua
  • Cafe au lait

BROOKLYN

  • Monivilja sekä siemen bageleitä
  • -levitteenä kuohkeaa tuorejuustoa sekä avokadomousse
  • -täytteenä härkäpastramia sekä savulohta
  • Valikoima tuoreita hedelmiä
  • Chia-vanukas vadelmilla
  • Raikasta täystuoremehua
  • Pieni makea

BACK TO THE OFFICE

  • Aamun tuoretta leipävalikoima
  • Paahdettua voita ja avokado levite
    Välimerellinen juusto- ja leikkelevalikoima
  • Hedelmävalikoima sekä tuoreita marjoja
    Tuorepuristettua appelsiini/omenamehua
  • Päivän smoothies
  • Pieni makea

MAKE BREKU GREAT AGAIN

  • Munakokkelia
  • Amerikan pekonia
  • Valikoima pikkunakkeja
    -bratwursti ja basic
  • Cheddar kolmiotoustit
  • Amerikkalainen pannari
    -vaahterasiirappia, kermavaahtoa, kirsikkahillolla
  • Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja mintusta
  • Päivän Smoohiejuoma
  • Raikas mehuvalikoima

ONNELLINEN MENU

BUFFET

  • Höylätty parsasalaatti kikherneillä ja pecorinojuustoll
  • Helmimozzarellasalaatti värikkäillä kirsikkatomaateilla sekä yrttinen mantelipesto
  • Lohiceviche, kurkku-härkäpapusalaatilla sekä syötäviä kukkasia
  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Tuoreilla yrteillä maustettua tabbulesalaatti
  • Leipävalikoima ja hoummus

MAKEA

  • Mansikka-valkosuklaa pavlona

RENTO BUFFET MENU

BUFFET

  • Riimiriistaa kaurajyvä pedillä sekä pikkelöityjä syyskauden sieniä
  • Paahdettua raitajuurisalaattia rucola dressingillä
  • Lohi chevice sapas
  • Hiillostettua perunasalaattia mummonkurkuilla ja tillipiimäkastikkeella
  • Rapeaa vihersalaattia tuoreilla yrteillä ja vinaigrette
  • Oman keittiön leipää ja levite

LÄMMIN

  • Yön yli kypsytettyä härän poskia punaviinissä ja karamellisoituja salottisipuleita
  • Perunasurvos kokojyvä dijonilla

MAKEA

  • Puolukka banoffee jallutoffeella

HYVÄN MIELEN BUFFET

Tämä menu on rakennettu kotimaisista pientuottajien raaka-aineista. Niistä, missä lehmät tepsuttelevat ulkona ja vilja tulee kotimaisesta luomupellosta.

BUFFET

  • Salaatti lepällä savustetusta lohesta, varhaisperunoista ja mummonkurkuista  
  • Kevään parsasalaatti villiyrteillä ja sitruuna dressingillä
  • Kolmen kaalin salaatti luomujuureksilla ja piparjuuripiimäkastikkeella  
  • Salaatti Tervakosken metsän suppilovahveroista ja Krannin tilan ohratosta timjamikreemillä
  • Kotimaisia pientilajuustoja karhunvatukkahilloketta
  • Oman keittiön hapanjuurileipää ja savuvoi

LÄMMIN

Mattilan tilan ylämaankarjan paistia rakuunakastikkeella sekä kauratolla

MAKEA

Kaneliset uuniomput ja kauratosca , vaniljakreemi 

KARONKKA

Akateemisen väitöstilaisuuden jälkeen, illalla järjestettävää juhlatilaisuutta, kutsutaan karonkaksi. Karonkalla vastaväitellyt tohtori kiittää vastaväittäjäänsä ja kutsuu paikalle myös akateemisen piirin lisäksi yleensä ystäviä ja sukulaisia. Illallisen kulku seuraa tarkkaa protokolaa ja iltaan pukeudutaankin erittäin juhlavasti esim. frakkiin ja iltapukuun.

Toki on myös projektien päättäjäisiä, joita myös kutsutaan karonkaksi. Tunnelmaltaan nämä kuitenkin eroavat isosti toisistaan.

BUFFET-MENU

  • Katajalla maustettua riimihärkää hernepedillä ja paahdettua raitajuurta
  • Poreen kylmäsavustettua lohta naattikasviksilla
  • Ankka rillette brioche
  • Varhaisperunaa kevään parsalla ja sitruksinen smetana foami
  • Rapeaa vihersalaattia ja vinaigrette
  • Poreen omaa hapanjuurileipää ja levite
  • Paahdettua kananpojanpaistia ja yrttiohrattoa
  • Karpalo-kinuski tiramisu

ISTUVA ILLALLINEN

ALKURUOKA (valitse mieleinen)

  • Härkätartar tryffeliaiolilla ja pikkelöidyillä metsäsienillä
  • Itämeri kolmeen tapaan sekä mummonkurkkunoppaa pikkelöidyllä tillisiemenillä
    – lohiconfit tyrnimarjalla
    – piparjuurella maustettu särkeä
    – limegraavattu silakkafilee
  • Kermainen Jerusalem artisokkakeitto

PÄÄRUOKA (valitse mieleinen)

  • Härän sousvide ulkofilee yrttikauratolla ja tummalla timjamikastikkeella
  • Turskanseläke fenkolipedillä rapukastikkeen kera
  • Murustettua seitania paahdetulla luomuporkkanalla

JÄLKIRUOKA (valitse mieleinen)

  • Mehevä suklaabrownie mojito granitalla
  • Balsamico pavaroise ja sitruksinen crumble
  • Marjainen sorbet mantelikeksillä

 

SUKLAALÄHDE

600€/VRK

Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!

Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.

Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.

Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.

HINTA SISÄLTÄÄ

  • 8 kg suklaata
  • dipattavat herkut
  • suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.

600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

MAKUJA POHJOLASTA

ALK. 46€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Myskikurpitsasalaattia paahdetulla fetakreemillä ja kurpitsansiemenillä
  • Seesamilla maustettuja porkkanalastuja hunajaglaseerattujen pähkinöiden kanssa
  • Sapas prässätystä ankasta, hillotusta omenasta ja punaviinimarinoidusta punasipulista
  • Rapeaa versosalaattia herukkagranolalla ja muscovado vinaigretella
  • Belugalinssisalaattia Pukkilan savustamon lohella ja tillikreemiä  
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Sitruuna-timjamimarinoitua kanaa tummassa omenasiiderikastikeessa ja krossattuja hunajapaahdettuja syksyn juureksia

JÄLKIRUOKA

  • Valkoisella teellä maustettua maitosuklaa ganachea ja marinoituja mustikoita

46 € / hlö +alv 14%
(57,04€ / hlö sis.alv)

LISÄOPTIO

Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

ELONKORJUU

ALK. 38€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Savustetulla lohella maustettua kirkasta perunasalaattia ja piparjuurikreemiä
  • Salaatti paahdetusta palsternakasta ja kotimaisesta omenasta luomukauranjyvillä
  • Sienisalaatti lähimetsiensienistä vaahdotetulla ranskankermalla
  • Rapeaa vihersalaattia mummonkurkuilla ja luomu pellavansiemeniä
  • Savustettua punajuurta vuohenjuustomoussella ja karamellisoiduilla saksanpähkinöillä
  • Poreen hapanjuuren leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Appelsiinilla maustettua ankankoipea ja paahdetulla voilla maustettua perunaa

JÄLKIRUOKA

  • Hopeatoffeevanukasta paahdetulla valkosuklaalla ja hillotulla tyrnillä

38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Suomalainen pientilajuustovalikoima ja hilloke +9 € / hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö

KEKRIJUHLAT

ALK. 38€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Riivittyä ankankoipea marinoidulla myskikurpitsalla ja viskisinapilla
  • Salaatti paahdetusta keltajuuresta Malmgårdin tilan emmervehnällä ja rakuunakreemillä
  • Sapas sokerisuolatusta nieriästä savustetun kermaviilin kera
  • Rapeaa vihersalaattia kauragranolalla ja muskovado vinaigrettella
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Kantarellikastikkeessa haudutettua lohta ja tillillä maustettua ohrattoa.

JÄLKIRUOKA

  • Kardemummalla maustettua mustikka panna cottaa

38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

MUU MAA SYKSY

ALK. 37€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Kuivattuja kirsikkatomaatteja revityllä mozzarellalla ja tuore basilikapestolla
  • Lempeästi tulinen salaatti paahdetusta chorizosta ja bataatista salvia kreemillä
  • Nizzansalaattia tilliöljyssä confatulla lohella ja krossatulla kananmunalla
  • Rapeaa Romainesalaattia aiolilla ja parmesaanilastuilla
  • Talon leipää ja paahdettua kukkakaali humusta

PÄÄRUOKA

  • Munakoiso Melanzanea kermaisella parmesaanikastikkeella

JÄLKIRUOKA

  • Oliiviöljykakkua ja appelsiinikreemiä

37 € / hlö +alv 14%
(42,18 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

klassinen tapasvalikoima 7 €/hlö

JOULUN DE LUX

ALK. 49€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Suolapedillä kypsennettyä punajuurta Kolatun tilan vuohenjuustomoussella ja sitruunatimjamilla
  • Paahdettua palsternakkaa savustetulla kauralla ja timjamikreemillä
  • Hitaasti kypsennettyä ja grillattua naudan paahtopaistia tomaattisella salsa verdellä
  • Sapas sokerisuolatusta lohitartarista savustetulla kermaviilillä
  • Pieni savumuikku quiche piparjuurikreemillä ja tillillä
  • Rapeaa vihersalaattia viime syksyn kantarelleilla ja paahdetulla kurpitsansiemenillä
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Pitkään haudutettua riistaraguuta ja sellerillä maustettua perunapyreetä

JÄLKIRUOKA

  • Lakritsavanukasta kandeeratulla veriappelsiinilla ja kanelikennolla

49 € / hlö +alv 14%
(55,86 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

JOULU MUMMOLASSA

ALK. 35€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Timjamipaahdettuja syksyn juureksia hunajakreemillä sekä omenamyslillä
  • Voitaikinaan käärittyä kanapateeta ja herukkahilloketta
  • Savulohimoussea Pukkilan savustamon lohesta rapealla mallasleivällä
  • Rapeaa viherversosalaattia lipstikalla maustetulla kvinoalla ja yrtti vinaigrettella
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Savustettua possunniskaa tummalla timjamikastikkeella ja yrttimuhennettua kauraa

JÄLKIRUOKA

  • Mehevää suklaakakkua ja kirsikkahilloa

35 € / hlö +alv 14%
(39,90 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

SAME SAME, BUT DIFFERENT

ALK. 34€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Lasinuudelisalaattia ”Yum Woon Sen” tuoreilla iduilla ja kylmäsavustetulla tofulla
  • Tuore kimchisalaattia ”Bomdong Geotjeori” grillatulla kesäkurpitsalla  
    Mausteinen kurkkusalaatti ”Oi Muchim” tuoreilla yrteillä 
  • Korianterilla ja mintulla maustettua vihersalaattia
  • Keittiön itseleivottua maissileipää

PÄÄRUOKA

  • Grillattua naudanrintaa makeantulisessakastikkeessa ”Bulgogi” ja haudutettua riisiä

JÄLKIRUOKA

  • Passion kuplateetä ”Boba”

34 € / hlö +alv 14%
(38,76 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Eksoottinen hedelmävati 7,50/hlö

ISTUVA ILLALLINEN

50€/HLÖ

ALKURUOKA (valitse)
  • Suolakuoressa kypsennettyä mukulaselleriä, Västerbotten juustokreemiä ja juuresmysliä
  • Hiillostettua tonnikalaa, yuzu-soijamajoneesia ja siitakesieniä
  • Ankanmaksamoussea paahdetun briossin päällä ja puolukkahilloa
PÄÄRUOKA (valitse)
  • Persiljalla maustettua luomukauraohrattoa ja savustettua tempehiä
  • Oliiviöljyssä haudutettua lohta puikulaperunapyreellä ja tummaa tillikastiketta
  • Yön yli haudutettua karitsan potkaa rosmariiniperunalla ja punaviinikastikeella
JÄLKIRUOKA (valitse)
  • Metsämarjatartaletti vaniljakreemillä ja kuusenkerkkää
  • Suolakaramellivanukasta tuoreilla mansikoilla ja marengilla
  • Herukan lehdillä maustettua pannacottaa hillotuilla herukoilla ja paahdetulla valkosuklaalla
50 € / hlö +alv 14%
(57 € / hlö sis.alv)

TENNESSEE BBQ

ALK. 40€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Salaatti grillatusta kanasta ja rapeasta savukyljestä ranch-kastikkeella
  • Poreen rubissa pyöriteltyjä savuperunoita ja cheddarkreemiä
  • Grillattua Romainesalaattia tuoreella vesimelonisalsalla
  • Virgin Boody Mary sweet & sour-juoma
  • Chipotlella maustettua kirkasta coleslawia ja reilusti tuoretta korianteria
  • Poreen hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Baby pork ribsejä makeantulisessa BBQ-kastikkeessa ja paahdettua bataattia

JÄLKIRUOKA

  • Lempeästi tulista chilisuklaamoussea ja appelsiinikrokanttia

40 € / hlö +alv 14%
(45,60 € / hlö sis.alv)

Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.