VALMIIT MENUESIMERKIT

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa. 

Meiltä saat myös räätälöidyt menukokonaisuudet sekä astiat juhliin ja tapahtumiin. Ammattikokkimme huolehtivat siitä, että ruoka on täydellinen elämys. Iloinen tarjoiluhenkilökuntamme hoitaa järjestelyt, jotta sinä voisit nauttia. Ota rohkeasti yhteyttä!

PIKKUJOULUT

Jouluisia makuja modernilla twistillä

Alkuruoat
LEIPÄJUUSTOA JA PERSIMONIA VIIKUNADRESSINGILLÄ
Viherversosalaatti leipäjuustosta ja tuoreesta persimonista (L,G)

PIHLAJANMARJAMARINOITUA LOIMULOHTA JA HÖLSKYKURKUT
Loimulohta pihlajanmarjalla ja fenkolikurkkusalaatilla (L,G)

PAAHDETTUA PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia kirsikkapuulla savustetulla smetanalla (LG)

REINDEER IN THE FOREST
Porosapas (L,G)

CLASSIC GUBBRÖRA
Sillikaviaarisapas ja tillikreemiä (L)

PUNAJUURIHUMMUS
Punajuuri-kikherne hummusta (veg,G)

LEIVÄT JA LEVITTEET
Omaan hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita (L)
Joululimppua ja Poreen maksapasteijaa (L)

Lämmin pääruoka Valitse yksi mieleinen pääruoka:

TAMMENTERHO-IBERICO
Tammenterholla ruokitun Iberico-possun presa ja mustaherukkakastiketta (L,G)

HIILLOSTETTUA SIIKAA
Hiillostettua siikaa ja metsäsienimuhennosta (L,G)

HAMPPUPIHVI
Murtolan tilan hamppupihvi VEG ja metsäsienimuhennosta (L,G)

Lisukkeena:
VAAHTERASIIRAPPIPAAHDETUT JUURESVIHANNEKSET
Lehtikaalia sekä sesongin juureksia luomu vaahterasiirapilla ja timjamilla (vegG)

JOULUN MAKEAT
Glögipäärynät ja piparkakkukastiketta (L)
Mini mud cake taatelikreemillä (L,G)

Pore Catering - laadukas ruoka kruunaa juhlat

BITE ME GOES XMAS -MENU

Mini-briossimenu illanviettoihin

RED VELVET SKAGEN (L)
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi

JUNGLE IBERICO (L)
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia

SMOKED ARTISOKKA (L)
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus

SAVULOHTA JA MAA-ARTISOKKAA (LG)
Salaatti paahdetusta maa-artisokasta, murustetusta fetasta ja lämminsavulohesta

KVINOASALAATTI JA KALAMATA-TAPENADI (vegG)
Tomaattinen kvinoa-raitajuurisalaatti konfatuilla villitomaateilla

VIHERVEROSALAATTI JA GRANAATTIOMENAVINAIGRETTE (vegG)
Vihersalaattia versoilla, pikkeli fenkolilla ja granaattiomenaöljykastikkeella

Lämmin pääruoka

PAISTOS BATAATISTA JA SALSICCISTA (MG)
Paahdettua bataattia ja italialaista Salsiccia-tuoremakkaraa Punavuoresta

MAKEA (MG)
Vaaleat glögipäärynät tummalla suklaamoussella

MENU ETELÄRANNAN TAPAAN

Oheiset menut soveltuvat niin business lounaiksi kuin karonkkaillallisille. Vaihtoehdoista voit koota mieleisen menukokonaisuuden. Valitse yksi vaihtoehto jokaisesta ryhmästä. Tarjoilu lautasannoksina tai buffettyyliin.

Alkuruoka

Valitse mieleinen alkuruoka:

RAPEAA PANCETTAA (LG) Ilmakuivattua italialaista pancetta-kinkkua, vuohenjuustoa ja viikunaa

LOHIPASTRAMI (LG) Nopeasti pintapaistettua lohta, raikasta fenkolia ja limeaiolia

ARTISOKKAA (vegG) Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta

Pääruoka

Valitse mieleinen lämmin pääruoka:

HÄRÄN PETIT TENDER (LG) Hitaasti kypsytetty härän Petit Tender, suppilovahveromuhennos ja palsternakkamousse

AHVENANMAAN KARITSAA JA MUSTAHERUKKAKASTIKE (MG) Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia ja lämmin kastanjaperunasalaatti

PERÄMEREN SIIKAA JA SAVUVOIKASTIKE (LG) Paahdettua siikaa ja perunapaisto, paahdettua raitajuurta

LEPPÄSAVUSTETTUALOHTA JA SAUVIGNON BLANC-KASTIKE (LG) Leppäsavustettualohta, lehtikaalipaistosta ja Skånen perunat

SOUS VIDE KANAA JA VIINIRYPÄLESALSA (LG) Sous vide kypsennettyä kotimaista kananpaistia, perunaparsapaistos

MURTOLAN TILAN HAMPPUPIHVI (vegG) Luomu hamppupihvi, lehtikaalipaistos, suppilovahveromuhennos (vegG)

Jälkiruoka

Valitse mieleinen jälkiruoka:

TRUFFON-SUKLAALEIVOS (-) Syntisen suklainen suklaamousseleivos marenkitäytteellä

VALKOSUKLAA PANNA COTTA JA MARJOJA (LG) Valkosuklaa panna cotta ja sesongin marjasalsa

CAPPUCINO-LEIVOS (-) Suklaacrumble, kermaista kahvimoussea ja kuohkeaa maitovaahtoa

VADELMA-VANILJALEIVOS (vegG) Vadelmamousseleivos vaniljalla

METSÄPOLKU

Sesongin antimia

SYKSYINEN MAA-ARTISOKKASALAATTI KARAMELLISOIDULLA PUNASIPULILLA (LG)
Paahdettua maa-artisokkaa, murustettua fetaa ja rapeaa vihersalaattia

PAAHDETTU PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA (LG)
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia sour cream-kastikkeella

LEPPÄSAVUSTETTUA LOHTA JA CHUTNEY (MG) Leppäsavustettua lohta ja viinirypälechutney

HUNAJAINEN MYSKIKURPITSASALAATTI JA PAAHDETTUJA KASVIKSIA (MG) Hunajalla paahdettua kurpitsaa, kauden kasviksia ja kvinoaa

RUKIINEN VUOHENJUUSTOKERROSPIIRAS (L, sis pähkinää) Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuustoruispiiras

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

* * *

Makea

SAMETTINEN PUOLUKKAVAAHTO MARENGILLA (LG) Mummon reseptillä puolukkavaahtoa ja marenkimurua

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

SYYSTUULI

Makuja pimeisiin iltoihin

ELONKORJUUSALAATTI RAITAJUURESTA JA KAURATOSTA (vegG)
Paahdettua raitajuurta ja syysjuureksia tuorepinaatilla, omenasiideri vinaigrette

HIILLOSTETTUA SIIKAA JA VERIGREIPPI-FENKOLISALAATTIA (MG)
Hiillostettua kotimaista siikaa ja raikasta verigreippi-fenkolisalaattia

KOTIMAISTA MAALAISKANAA SALAATTIPEDILLÄ (MG)
Yrttimarinoitua maalaiskanaa kevätsipulidressing

ARTISOKKAA JA PUNAJUURI HUMMUS SAPAS (vegG) Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta Hermannin siemenleivällä

PAAHDETTUA PERUNAA JA YRTTIMUNAKOISOA (vegG)
Salaatti paahdetusta perunasta ja yrttimaustetusta munakoisosta

RAPEA VIHERSALAATTI JA JUURESSIPSEJÄ (vegG)
Rapea viherversosalaattia, juuressipsejä ja vadelmavinaigrette

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

MAKEA

SYYSSADON CALVADOSOMENAT (LG)

Omenaa calvados-hunaja-kanelisiirapilla, kauralla ja mascarpone vaahdolla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

OCTOBERFEST

Perinteinen saksalainen juhla

RAIKASTA SAKSALAISTA PERUNASAALTTIA (vegG)
Kirkas perunasalaatti vuonankaalilla

OMENA HAPANKAALI (vegG)
Omenalla piristettyä hapankaalisalaattia

MYSKIKURPITSAKAURATTO SALAATTI (vegG)
Päärynällä mehustettua luomu kaurattoa paahdetulla myskikurpitsalla

RAPEA VIHERSALAATTI JUURESLASTUILLA (vegG)
Viherversosalaattia ja granaattiomenavinaigrette

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

Lämmin

TUMMASSA OLUESSA HAUDUTETTUA POSSUN LAPAA
Mehevää slow food possua

SYYSKAUDEN JUUREKSIA
Sesongin juureksia marinoituna rosmariinilla

Makea

OMENA STRUUDELI (VL)
Klassinen omenastruudeli kanelilla ja rusinalla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

RAPUMENU BUFFET

Kotimaisia jokirapuja, tuoretta tilliä ja Poreen hapanjuureen leivottua leipää

Paahdettua voita, piparjuuri-cremefraiche sekä vesikrassi-saksanpähkinäpesto

(Ravut päivän hinnan mukaan, rapuja suositellaan 5 – 12 kpl / hlö)

Riesling-voiliemessä keitetty latva-artisokka, paahdettu sipulikukka ja Romesco-kreemiä (erikseen tilattuna)

* * * *

Savusiikakreemiä ja kesän perunaa siianmädillä sekä rapeita mallasleipälastuja

Satokaudensalaatti pikkelöidyllä raitajuurella ja Peltolan juustolan blue sinihomejuustolla

Viherversosalaatti paahdetuilla manteleilla, herukkavinaigrette

Lämmin ruoka

Nokkoskreemillä täytetty siika / tai

 Yön yli haudutettua karitsaniskaa punaviinikastikkeessa / tai

Parmankinkkuun kääritty salvialla maustettu maissikananrinta ja rakuuna-Bearnaisekastike

Paistos keltaisesta zucchinista, paksoista ja parsasta

Lisukkeena:

Parmesaanilla ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutetut Hasselbackan perunat 

Jälkiruokaehdotus

Samettinen puolukkavaahto valkosuklaalla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

PACIFIC OCEAN SENSE OF TASTE

Makuja valtameren tuolta puolen ja ympäri

HAVAIJILAINEN POKE JA YUZU PONZU -KASTIKE (MG)
Salaatti punakaalista, fenkolista, kukkakaalista, kurkusta, retiisistä, edamamesta ja riisistä

CHEVRE JA MELONI (LG)
Paahdettua vuohenjuustoa ja raikasta melonia, pinjansiemenillä

INKIVÄÄRIKANAA JA ANANASSALSA (MG)
Kotimaista maalaiskananrintaa marinoituna inkiväärillä ja soijalla, ananassalsa

JÄTTIRAVUNPYRSTÖJÄ (MG)
Sweet chili maustettuja jättiravunpyrstöjä, vuonankaalia ja kevätsipulia

PACIFIC RIM JA SEESAMIÖLJYÄ(MG)
Höylättyä kurkkua ja retikkaa korianterikastikkeella, seesamiöljy

LOMI LOMI (MG)
Havaijilainen lohi cheviche sydänsalaatilla

MARINOITUJA SIEINÄ (LG)
Höyrytettyjä herkkusieniä osterikastikkeella ja valkosipulilla

PANI POPO -LEIPÄ JA LEVITE (L)
Kookosleipää ja paahdettua inkiväärivoita

* * *

Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan

LOHI PIRI PIRI (MG)
Lohta lempeällä piri piri -chilimarinadilla ja Mojo Verde yrttiöljykastikkeella

PERUNAPYREETÄ (LG)
Kookos-perunapyreetä ruskistetulla voilla ryyditettynä

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

SUUPALOJEN KIMARA

Cocktailtarjottavat / sorminsyötävät juhliin.
Voit valita oheisesta listasta juuri niin monta lajia kuin toivot.
Suolaiset tuotteet saatavilla myös gluteenittomana (ei tryffeli macarons)

GRATINOITUA ARTISOKKAA (vegG)
Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuuri-hummusta
SKAGEN RÖRA (L)
Skagen sapas hapanjuurileivällä
KOLATUN CHEVRÉ LEIVOS (L)
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäkerrosleivos
LOHI TATAKI (MG)
Lohi tataki ja limeaiolia seesaminsiemenillä ja tuoreilla kukilla
MUSHROOMS WITH A SMOKY TWIST (MG)
Sieni tartar syksyn sienistä ja savumajoneesia
GOOSE CANAPE (M)
Hanhenmaksa patee, granaattiomenansiemenillä
TRYFFELI MACARONS (-)
Suolainen tryffeli-hasselpähkinä-tatti macarons
VUOHENJUUSTO TARTALETTI (vuohenmaito)
Vuohenjuustomousse tartaletti pistaasirouheella
REINDEER IN THE FORREST (L,G)
Poro sapas ja kirkasta Waldorffin-salaattia
CLASSIC GUBBRÖRA (L)
Sillikaviaari sapas ja tillikreemiä
YAKINIKU SCAMPPI (MG)
Yakiniku marinoitua scamppia ja mangoa
VITELLO TONNATO (MG)
Vasikkaa salvialla ja aurinkokuivatulla tomaattimajoneesilla
PEURA PASTRAMI (LG)
Peurapastramia karpalokreemillä
SAVULOHI GEM (LG)
Savulohta tillikreemillä sydänsalaatilla
MANCHEGO & TAATELI (-)
Manchego ja taatelihilloke Åby Gårds -näkkilastulla

RED VELVET SKAGEN
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi
JUNGLE IBERICO
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia
SMOKED ARTISOKKA
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus

MINI MAKEAA
Suklaamousse Amuse vadelmalla (vegG)
Noble Petit Fours -suklaakonvehdit (2kpl)(G)
Petit Fours -suklaaleivokset (-)
Panna Cotta Amuse (LG)
Mud cake mini taatelikreemillä (L,G)
Juustokakkuleivos muro-krokanttipohjalla (VL)

MAKUMATKA VIIDAKOSSA

Matka aasialaisessa makumaailmassa

GADO GADO
Indonesialainen Gado Gado -kasvisnuudelisalaatti seesaminsiemenillä

FENKOLISALAATTI
Inkiväärillä marinoitua fenkolia ja pikkeliomenaa

LOHI TATAKI
Lohitatakia ja miso-soijakastike

PAK CHOI SALAATTI
Marinoituja herkkusieniä, pak choi -salaattia ja sokeriherneitä

TERIYAKI HÄRKÄÄ
Härän paahtopaistia teriyaki marinadissa ja satay-kastiketta

BATAATTIA JA LEHTIKAALIA
Uunipaahdettua bataattia, kesäkurpitsaa ja lehtikaalia

LEIPÄ JA LEVITE
Naan leipää ja raita dippi

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

GREEN DAY

Vegaaninen vaihtoehto juhliin

RAITAJUURISALAATTI (vegG)
Appelsiinilla mehustettua raitajuurta, agavesiirappia ja kvinoaa

MUSTAPAPUSALAATTI JA APRIKOOSIA (vegG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua broccoliinia, sokerihernettä ja umeboshi-kastike

CAESARSALAATTI JA KAURA-FRAICHE DRESSING (vegG)
Romaine-salaattia, vegaanista parmesaanilastuja ja siemenleipäkrutonkeja

COLESLAW (vegG)
Kirkas omena-punakaali-keräkaali salaatti korianterilla

UUDEN SADON PERUNASALAATTI (vegG)
Varhaisperunasalaatti Dijon-rakuuna dressing

TUORE LEIPÄ (veg)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

SUKLAALÄHDE

600€/VRK

Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!

Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.

Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.

Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.

HINTA SISÄLTÄÄ

  • 8 kg suklaata
  • dipattavat herkut
  • suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.

600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.