VALMIIT MENUESIMERKIT
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Meiltä saat myös räätälöidyt menukokonaisuudet juhliisi sekä tarvittavat astiat ja henkilökunnan. Ota rohkeasti yhteyttä!
TILAA JOULURUUAT KOTIA
Kiireetön joulu! Anna aikaa perheelle ja tilaa vaivattomat sekä laadukkaat jouluruuat meiltä. Valitse mieleiset jouluruuat joulupöytääsi oheisesta listalta ja tee tilaus.
Jouluruokien tilauksia otetaan vastaan perjantaihin 16.12 klo 9.00 aamuun asti.
Jouluruuat on noudettavissa torstaina 22.12 klo 9 – 15 välisenä aikana keittiöltämme Helsingin Olympiarannasta. Kaikki ruuat pakataan noutovalmiiksi sovittuun noutoaikaan mennessä.
Viime vuosina ruuan tilaamisesta suoraan kotia on tullut tavallisempaa, joten älä epäile ottaa meihin yhteyttä jos kiinnostuit.
Tilaukset: myynti@porecatering.fi


POREEN JOULURUUAT TILATTAVISSA
Hiillostettua kanelilohta tuoreella rosmariinilla (M,G) 500g 24,90€
Lohipastrami dijon creme fresch 300g 24,90€
Poreen raidallinen vuohenjuustopiiras ruispohjalla 10hlö 35€
Skagenröra 300g 15,90€
Artesaani rosolli ja yrttimarinoitua persimonia 500g 12,50€
Salaatti neilikkapäärynästä, pikkelöidystä kurkusta ja paahdetusta vuohenjuustosta 300g 10€
Poreen oma appelsiini-fenkolimallasleipä 13€
Artesaani hapanjuuripatongit 13€
Paahdettua voita (L) 200g 10€
Jouluinen rakuunaisinapa 200g 10€
Konjakki kotisinappi 200g 10€
Mausteinen mustaherukkasilli 300g 12,40€
Piparjuuri creme fresch kreemi 200g 10€
Punajuurihummus 200g 10€
Viinirypäle-punaviinikompotti 200g 10€
Aito kotikalja 5€ / 1 litra
PÄÄRUUAT /LAATIKOT
Ylikypsää Iberico possu siivua 500g 32€
Paahdettua Inarin poroa 300g 50€
Sous vide kypsennettyä maalaiskananrintaa karamellisoidulla viikunalla 500g 20€
Palsternakkalaatikko 1kg 16,90€
Imelletty perunalaatikko 1kg 13,90€
Porkkanalaatikko 1kg 13,90€
Lanttulaatikko 1kg 13,90€
Paahdettua raitajuuripaistosta vuohenjuustokreemillä 1kg 13,90€
MAKEA
Jouluinen piparkakku juustokakku n 10hlö 45€



NEITI KEVÄT ON TULLUT
Kun on aika viettää hetki yhdessä
KASVISSALAATTI JA PROSECCO-VAAHTO (MG)
Artisokkaa, puutarhan villitomaatteja sekä kauden kasviksia prosecco-vaahdolla
KUORRUTETUT RAVUT (L)
Panko kuorrutetut jättiravunpyrstöjä ja raikas mangodippi
UUDEN SADON PERUNASALAATTI (LG)
Hiillostettu perunasalaatti isoäidin hölsky tillikurkulla ja sour cream-kastikkeella
MUSTAPAPUSALAATTI JA KANAA (MG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua kanaa sekä broccoliinia ja umeboshi-kastike
TARTE TATIN (L)
Karamellisoitu tomaatti tarte tatin timjamilla
SALAATTI JA VINAIGRETTE (MG)
Provencen-salaattia ja sitruunavinaigrette
LEIPÄ JA LEVITE
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää
HERNEHUMMUS (veg,G)
Tuoreherneestä valmistettu hummus
* * *
JUUSTOKAKKU ON THE ROCKS (L)
Seljankukka juustokakku lasissa mansikkasalsalla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


LAKKIAISMENU
Kun on aika juhlia
KAHDEN SAPAKSEN VALIKOIMA:
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäpiiras (L)
Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä (vegG)
OMENAPUULLA SAVUSTETTUA KANAA (MG)
Omenapuulla lempeästi savustettua kotimaista maalaiskanaa ja viinirypälekompottia
SIIKAA JA FENKOLIA (MG)
Hiillostettua siikaa ja raikasta fenkoliappelsiinisalaattia tuoreversoilla
MAROKKOLAINEN KVINOASALAATTI (MG)
Kvinoaa, pikkelöityä raitajuurta, tuoreita yrttejä ja kikherneitä
ALKUKESÄN PARSAA JA PERUNA (MG)
Kevätsadon uutta parsaa ja varhaisperunaa tuoreilla kukkasilla
FOCACCIA-LEIPÄÄ (vegM)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää
HERNEHUMMUS (veg,G)
Tuoreherneestä valmistettu hummus
Menujen minimitilaus on 20 henkeä



KESÄTUULI
Raikas tuulahdus kevään ja kesän makuja
OMENAPUULLA SAVUSTETTUA LOHTA MG)
Omenapuulla lempeästi savustettua lohta ja sesongin kesäkurpitsaa yrttiöljyllä
NAATTIKASVIKSIA JA KASTIKE (LG)
Kevät sadon parsaa ja naattikasviksia parmesaanikastikkeella
SOUS VIDE KANAA (MG)
Sous vide kypsennettyä kotimaista maalaiskanaa ja raparperikompottia
ARTISOKKASALAATTI VÄRIKKÄILLÄ KUKKASILLA (MG)
Pesto gratinoitua artisokkaa, broccoliinia sekä varsikukkakaalia ja pikkelöityä retiisiä (MG)
BUFALA MOZZARELLAA (LG)
Kesäinen linssisalaatti bufala mozzarellalla ja konfatulla tomaatilla
RAPEA SALAATTI JA VINAIGRETTE (MG)
Rapea viherversosalaattia ja mansikkavinaigrette
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
MAKEA PROSECCO PANNA COTTA
Prosecco panna cotta tuoreilla kesämarjoilla
KUORRUTE TUULIHATUT
Suola karamelli ja latte macchiato tuulihatut
* * *
Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan
AHVENANMAAN KARITSAA (MG)
Yrttimarinoitua Ahvenanmaan karitsan paahtopaistia ja mustaherukkakastiketta
PERUNASALAATTI (MG)
Lämmin kastanjaperunasalaatti yrteillä
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


BITE ME MENU
Mini-briossimenu illanviettoihin
RED VELVET SKAGEN
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi
JUNGLE IBERICO
Vihreä käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia
SMOKED ARTISOKKA
Musta käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus
KVINOASALAATTI
Tomaattinen kvinoa-raitajuurisalaatti konfatulla kirsikkatomaatilla ja vuohenjuustomoussella
BATAATTIA JA CHORIZOA
Miedolla chilillä paahdettua bataattia ja rapeaa chorizoa
CAESAR-SALAATTI KASTIKKEELLA
Rapeaa romaine-salaattia, höylättyä parmesaania ja keittiön omia mallasruislastuja
Menujen minimitilaus on 20 henkeä


PACIFIC OCEAN SENSE OF TASTE
Makuja valtameren tuolta puolen ja ympäri
HAVAIJILAINEN POKE JA YUZU PONZU -KASTIKE (MG)
Salaatti punakaalista, fenkolista, kukkakaalista, kurkusta, retiisistä, edamamesta ja riisistä
CHEVRE JA MELONI (LG)
Paahdettua vuohenjuustoa ja raikasta melonia, pinjansiemenillä
INKIVÄÄRIKANAA JA ANANASSALSA (MG)
Kotimaista maalaiskananrintaa marinoituna inkiväärillä ja soijalla, ananassalsa
JÄTTIRAVUNPYRSTÖJÄ (MG)
Sweet chili maustettuja jättiravunpyrstöjä, vuonankaalia ja kevätsipulia
PACIFIC RIM JA SEESAMIÖLJYÄ(MG)
Höylättyä kurkkua ja retikkaa korianterikastikkeella, seesamiöljy
LOMI LOMI (MG)
Havaijilainen lohi cheviche sydänsalaatilla
MARINOITUJA SIEINÄ (LG)
Höyrytettyjä herkkusieniä osterikastikkeella ja valkosipulilla
PANI POPO -LEIPÄ JA LEVITE (L)
Kookosleipää ja paahdettua inkiväärivoita
* * *
Tahtoessasi voit lisätä menuun lämpimän pääruuan
LOHI PIRI PIRI (MG)
Lohta lempeällä piri piri -chilimarinadilla ja Mojo Verde yrttiöljykastikkeella
PERUNAPYREETÄ (LG)
Kookos-perunapyreetä ruskistetulla voilla ryyditettynä
Menujen minimitilaus on 20 henkeä



MAKUMATKA VIIDAKOSSA
Matka aasialaisessa makumaailmassa
GADO GADO
Indonesialainen Gado Gado -kasvisnuudelisalaatti seesaminsiemenillä
FENKOLISALAATTI
Inkiväärillä marinoitua fenkolia ja pikkeliomenaa
LOHI TATAKI
Lohitatakia ja miso-soijakastike
PAK CHOI SALAATTI
Marinoituja herkkusieniä, pak choi -salaattia ja sokeriherneitä
TERIYAKI HÄRKÄÄ
Härän paahtopaistia teriyaki marinadissa ja satay-kastiketta
BATAATTIA JA LEHTIKAALIA
Uunipaahdettua bataattia, kesäkurpitsaa ja lehtikaalia
LEIPÄ JA LEVITE
Naan leipää ja raita dippi
Menujen minimitilaus on 20 henkeä



SUUPALOJEN KIMARA
Muutaman suupalan cocktailtarjottavat juhliin
Lohipastrami gluteenittomalla mallasleivällä ja tillikreemillä (MG)
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuusto-pekaanipähkinäleivos (L)
Pesto gratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä (vegG)
Pankokuorrutetut jättiravunpyrstöt ja mangodippi (M)
Smoked -musta minibriossi pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia (L)
Menujen minimitilaus on 20 henkeä



GREEN DAY
Vegaaninen vaihtoehto juhliin
RAITAJUURISALAATTI (vegG)
Appelsiinilla mehustettua raitajuurta, agavesiirappia ja kvinoaa
MUSTAPAPUSALAATTI JA APRIKOOSIA (vegG)
Mustapapuspagettia, seesamipaahdettua broccoliinia, sokerihernettä ja umeboshi-kastike
CAESARSALAATTI JA KAURA-FRAICHE DRESSING (vegG)
Romaine-salaattia, vegaanista parmesaanilastuja ja siemenleipäkrutonkeja
COLESLAW (vegG)
Kirkas omena-punakaali-keräkaali salaatti korianterilla
UUDEN SADON PERUNASALAATTI (vegG)
Varhaisperunasalaatti Dijon-rakuuna dressing
TUORE LEIPÄ (veg)
Keittiön itse leipomaa italialaista leipää
Menujen minimitilaus on 20 henkeä



MENU ETELÄRANNAN TAPAAN
Oheiset menut tarjoillaan lautasannoksina ja soveltuvat niin business lounaiksi kuin juhlaillallisille.
Vaihtoehdoista voit koota mieleisen menukokonaisuuden.
Alkuruoka
Valitse oheisesta listasta mieleinen alkuruoka:
RAPEAA PANCETTAA (LG)
Ilmakuivattua italialaista pancetta-kinkkua, vuohenjuustoa ja viikunaa
LOHIPASTRAMI (LG)
Nopeasti pintapaistettua lohta, raikasta fenkolia ja limeaiolia
ARTISOKKAA (vegG)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta
Pääruoka
Valitse oheisesta listasta mieleinen lämmin pääruoka:
PERÄMEREN SIIKAA JA SAVUVOIKASTIKE (LG)
Paahdettua siikaa ja perunapaisto, paahdettua raitajuurta
HÄRÄN PETIT TENDER (LG)
Hitaasti kypsytetty härän Petit Tender, suppilovahveromuhennos ja palsternakkamousse
NOKKOSKREEMISIIKAA JA SAUVIGNON BLANC-KASTIKE (LG)
Nokkoskreemillä täytettyä siikaa, paahdettua raitajuurta ja yrttinen valkoviinivoikastike
MURTOLAN TILAN HAMPPUPIHVI (vegG)
Luomu hamppupihvi, lehtikaalipaistos, suppilovahveromuhennos (vegG)
AHVENANMAAN KARITSAA JA MUSTAHERUKKAKASTIKE (MG)
Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia ja lämmin kastanjaperunasalaatti
SOUS VIDE KANAA JA VIINIRYPÄLESALSA (LG)
Sous vide kypsennettyä kotimaista kananpaistia, perunaparsapaistos
Jälkiruoka
Valitse oheisesta listasta mieleinen jälkiruoka:
TRUFFON-SUKLAALEIVOS (-)
Syntisen suklainen suklaamousseleivos marenkitäytteellä
VALKOSUKLAA PANNA COTTA JA MANSIKKAA (LG)
Valkosuklaalla maustettu panna cotta ja tuoremansikka salsalla
LIME-JUUSTOKAKKU (LG)
Lime-juustokakkuleivos tuoreilla mustikoilla
VADELMA-VANILJALEIVOS (vegG)
Vadelmamousseleivos vaniljalla




SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)


SYKSYN MAKUJA
Koverretussa kurpitsassa tarjoiltu värikäs elonkorjuusalaatti (M,G)
Kahden sapaksen lajitelma lankulta;
– karhunlihapyörykät ja puolukkamajoneesia (M,G)
– hiillostettua siikaa sydänsalaatinlehdellä ja sahramilla maustettua fenkolia nokkoskreemillä (L,G)
Paahdettua kastanjaperunaa ja suppilovahveroita metsäsienillä (L,G)
Sous vide kypsennettyä maalaiskananrintaa ja viinirypäle-punaviinikompotti (L,G)
Rapea viherversosalaattia, juureslastuja sekä mustikoita
Puutarhavinaigrette (M,G)
Aamun tuoretta leipää ja paahdettu voi
Lämminruoka
Rosmariinivoissa paistettua taimenfileetä, (L,G)
Luomu ohrattoa syyssadon kasviksilla (L)
Paahdettu valkosipuli-sitrus-kaura-fraiche dressing (M,G)
Jälkiruoka
Omenapiiras kardemummalla sekä jaloviinakreemi



MERRY CHRISTMAS
Hiillostettua kanelilohta tuoreella rosmariinilla (M,G)
Kuusenkerkällä paahdettua väritalviporkkanasalaattia raikkaalla päärynällä sekä keltajuurella (M,G)
Salaatti persimonista ja Kolatun juustolan chevrestä tummalla balsamicosiirapilla (L,G)
Paahdettu kastanjaperunasalaatti (M,G)
Shetsuaninpippurilla maustettua ankanrintaa ja minttuhernehummus (M,G)
Rapeaa vihersalaattia karpaloilla ja juuressipseillä (M,G)
Inkivääri-sitruunavinaigrette (M,G)
Keittiön oma appelsiini-fenkolimallasleipää ja paahdettua voita (L)
Lämminruoka
Valitse menuun yksi pääruoka listasta:
Tummalla Porter-oluella glaseerattua Iberico possua ja raitajuuri-ruusukaalipaistos sienillä (M,G)
Juurespyre (L,G)
* * *
Vermutti haudutettua appelsiiniturskaa ja raitajuuri-ruusukaalipaistos.
Fenkolia (M,G)
Juurespyre (L,G)
* * *
Tyrniglaseerattua artesaaniseitania ja raitajuuri-ruusukaalipaistos sienillä (vegaani)
Juurespyre (L,G)
Jälkiruoka
Käsintehtyjä Vanhan Porvoon marmeladeja vadilla (M,G)
Kirsikkaolut valkosuklaasabayon ja sous vide portviiniluumua (L,G)




SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)


HALLOWEEN PARTY BOX
ALK. 35€/HLÖ (MIN. 4)
ALKURUOKA
- Belugalinssisalaattia punajuurigraavatulla lohella ja tillikreemillä
- Salaatti savustetusta myskikurpitsasta grillatulla hopeasipulilla
- Salviamarinoitua kanaa paahdetulla bataatilla sekä kreemiä savukyljellä
- Mustaa hapanjuurileipää katkarapuskagenilla
PÄÄRUOKA
- Kolmen juuston Mac n’ cheese
JÄLKIRUOKA
Chilillä maustettua kirsikkasuklaakakkua ”R.I.P”
JUOMAT
Valmis Virgin Bloody Mary johon voi halutessaan itse lisätä vodkaa.
Minimi 4 henkilöä, jolloin hinta
140 € + alv. 14%
(159,60 € sis.alv)



SE ON KOHTA KESÄ
BUFFET
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Kevään parsaa sahrami jogurtilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
- Hiillostettua perunasalaattia sinappi dressingillä
- Jokiravunpyrstö-avokadomousse bruschetta
- Tuore basilika ja konfattu tomaatti bruschetta
- Raikas viherversosalaatti ja mansikkavinaigrette
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite
MAKEA
- Granaattiomena-valkosuklaa pavlona



KASVISMENUT
Kevään värikkäät kasvismenut tuovat iloa kevyempään ruokavalioon. Myös vegaaniset menut sekä cocktailjuhlat onnistuvat vaivatta. Kauttamme vaivata myös astiat, kalusteet ja henkilökuntaa.
SAME SAME, BUT DIFFERENT -MENU
- Vietnamilainen enkelinuudelisalaatti tuoreella korianterilla
- Rapea aasialainen matcha coleslaw tempellä ja cashewpähkinöillä
- Musta linssisalaatti siitakesienillä sekä Aasian vihreä salsa
- Rapea poksoi-salaatti seesamivinagretilla
- Pai Boa-leipä
MAKEA
- Kookos boba bubble
JUST GREEN -MENU
- Tabbouleh tuoreilla yrteillä
- Kreikkalaiset viinilehtikääryleet sekä tsatsiki
- Mintulla maustettua kvinnoasalaatti konfatulla tomaatilla
- Raikas verigreippi-fenkolisalaatti, rucolavinaigrette
- Omaa leipää ja hoummus
LÄMMIN
- Sahramilla maustettu seitan tagine-pata
MAKEA
- Hunajamarinoitu viikunamousse


YLIOPPILASJUHLAT
Ylioppilasjuhlat on nuorelle tärkeä juhlapäiviä. On tarkoitus juhlia sitten isosti tai pienesti, niin tärkeintä on, että juhlat ovat valmistujan oloiset. Poreesta saat vaivatta tarjoiluiden lisäksi myös astiat, pöytäliinat, henkilökunnan sekä lisäkalusteet. Meiltä löydät myös juhlavat YO-kakut sekä pikkuleivät.
ELÄMÄÄ KOHTI
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
- Hiillostettua perunasalaattia kevään parsalla, sahrami dressing
- Jokiravunpyrstö-avokadomousse amuse
- Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite
VEGAANINEN MENU
- Mansikkainen seitansalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia limemarinoiduilla kikherneillä
- Hiillostettua perunasalaattia kurkkusalsalla
- Kevään parsaa sekä retiisiä sahrami-dressinkillä
- Avokadomousse kylmäsavustetulla tofulla ja pikkelöidyllä punasipulilla
- Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla


RISTIÄISET
Ristiäiset/nimiäiset ovat täynnä rakkautta. Se onkin lapsen ensimmäiset suuret juhlat. Uuden lapsen vanhemmilla harvemmin ylimääräistä aikaa onkaan, mutta on tärkeää, että myös heillä on aikaa nauttia päivästä jo aamusta lähtien. Miettiä oma juhla-asu, meikki jne. Päivä on tärkeä kaikille ja ristiäiset elävätkin muistoissa vielä pitkään sekä valokuvia selataan ahkerasti.
Menuja voidaan täydentää perheen omilla toiveilla.
KLASSINEN MENU
SUOLAINEN
- Välimerellinen avoin voileipäkakku
- Ceasarsalatti parmesaanilastuilla ja keittiön omilla leipäkrutongeilla (naturel / rapu / kana)
- Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta murustetulla fetajuustolla
- Lapin poroa ruissipsillä
- Lohimousse saaristolaisleivällä
MAKEA
- Pienet porkkana cup cake
- Sydänpikkuleivä
Herttaiset norsupiparit
OUR LITTLE ONE -MENU
SUOLAINEN
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Scampi cheviche avokaadolla
- Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta vuohenjuustolla
- Espressolla höystetty suppilovahveropiiras
- Prosciutto pintxo parmesaani keksillä
- Oman keittiön foccacia
MAKEA
- Granaattiomena-valkosuklaa pavlona
- Sydänpikkuleivät
- Herttaiset norsupiparit
- Churro ”kimppu” tuoreilla suklaamansikoilla
KAKKUJA (8hlö / 15hlö)
- Samppanjamoussekakku mansikkasydämellä (l/g)
- Valkosuklaa-lakukakku
- Suolapähkinä-suklaakakku (veg)


AAMIAISMENU
VIVE LA FRANCE
- Aamun tuoreita voicroissanteja sekä patonkia
Uunicamembert hunajaisilla pähkinöillä
Tryffeli petit four
Oman keittiön kauragranolaa, jogurttia ja päärynää - Tuoreita viinirypäleitä
Tuorepuristettua appelsiinimehua - Cafe au lait
BROOKLYN
- Monivilja sekä siemen bageleitä
- -levitteenä kuohkeaa tuorejuustoa sekä avokadomousse
- -täytteenä härkäpastramia sekä savulohta
- Valikoima tuoreita hedelmiä
- Chia-vanukas vadelmilla
- Raikasta täystuoremehua
- Pieni makea
BACK TO THE OFFICE
- Aamun tuoretta leipävalikoima
- Paahdettua voita ja avokado levite
Välimerellinen juusto- ja leikkelevalikoima - Hedelmävalikoima sekä tuoreita marjoja
Tuorepuristettua appelsiini/omenamehua - Päivän smoothies
- Pieni makea
MAKE BREKU GREAT AGAIN
- Munakokkelia
- Amerikan pekonia
- Valikoima pikkunakkeja
-bratwursti ja basic - Cheddar kolmiotoustit
- Amerikkalainen pannari
-vaahterasiirappia, kermavaahtoa, kirsikkahillolla - Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja mintusta
- Päivän Smoohiejuoma
- Raikas mehuvalikoima



ONNELLINEN MENU
BUFFET
- Höylätty parsasalaatti kikherneillä ja pecorinojuustoll
- Helmimozzarellasalaatti värikkäillä kirsikkatomaateilla sekä yrttinen mantelipesto
- Lohiceviche, kurkku-härkäpapusalaatilla sekä syötäviä kukkasia
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Tuoreilla yrteillä maustettua tabbulesalaatti
- Leipävalikoima ja hoummus
MAKEA
- Mansikka-valkosuklaa pavlona



RENTO BUFFET MENU
BUFFET
- Riimiriistaa kaurajyvä pedillä sekä pikkelöityjä syyskauden sieniä
- Paahdettua raitajuurisalaattia rucola dressingillä
- Lohi chevice sapas
- Hiillostettua perunasalaattia mummonkurkuilla ja tillipiimäkastikkeella
- Rapeaa vihersalaattia tuoreilla yrteillä ja vinaigrette
- Oman keittiön leipää ja levite
LÄMMIN
- Yön yli kypsytettyä härän poskia punaviinissä ja karamellisoituja salottisipuleita
- Perunasurvos kokojyvä dijonilla
MAKEA
- Puolukka banoffee jallutoffeella



HYVÄN MIELEN BUFFET
Tämä menu on rakennettu kotimaisista pientuottajien raaka-aineista. Niistä, missä lehmät tepsuttelevat ulkona ja vilja tulee kotimaisesta luomupellosta.
BUFFET
- Salaatti lepällä savustetusta lohesta, varhaisperunoista ja mummonkurkuista
- Kevään parsasalaatti villiyrteillä ja sitruuna dressingillä
- Kolmen kaalin salaatti luomujuureksilla ja piparjuuripiimäkastikkeella
- Salaatti Tervakosken metsän suppilovahveroista ja Krannin tilan ohratosta timjamikreemillä
- Kotimaisia pientilajuustoja karhunvatukkahilloketta
- Oman keittiön hapanjuurileipää ja savuvoi
LÄMMIN
Mattilan tilan ylämaankarjan paistia rakuunakastikkeella sekä kauratolla
MAKEA
Kaneliset uuniomput ja kauratosca , vaniljakreemi


KARONKKA
Akateemisen väitöstilaisuuden jälkeen, illalla järjestettävää juhlatilaisuutta, kutsutaan karonkaksi. Karonkalla vastaväitellyt tohtori kiittää vastaväittäjäänsä ja kutsuu paikalle myös akateemisen piirin lisäksi yleensä ystäviä ja sukulaisia. Illallisen kulku seuraa tarkkaa protokolaa ja iltaan pukeudutaankin erittäin juhlavasti esim. frakkiin ja iltapukuun.
Toki on myös projektien päättäjäisiä, joita myös kutsutaan karonkaksi. Tunnelmaltaan nämä kuitenkin eroavat isosti toisistaan.
BUFFET-MENU
- Katajalla maustettua riimihärkää hernepedillä ja paahdettua raitajuurta
- Poreen kylmäsavustettua lohta naattikasviksilla
- Ankka rillette brioche
- Varhaisperunaa kevään parsalla ja sitruksinen smetana foami
- Rapeaa vihersalaattia ja vinaigrette
- Poreen omaa hapanjuurileipää ja levite
- Paahdettua kananpojanpaistia ja yrttiohrattoa
- Karpalo-kinuski tiramisu
ISTUVA ILLALLINEN
ALKURUOKA (valitse mieleinen)
- Härkätartar tryffeliaiolilla ja pikkelöidyillä metsäsienillä
- Itämeri kolmeen tapaan sekä mummonkurkkunoppaa pikkelöidyllä tillisiemenillä
– lohiconfit tyrnimarjalla
– piparjuurella maustettu särkeä
– limegraavattu silakkafilee - Kermainen Jerusalem artisokkakeitto
PÄÄRUOKA (valitse mieleinen)
- Härän sousvide ulkofilee yrttikauratolla ja tummalla timjamikastikkeella
- Turskanseläke fenkolipedillä rapukastikkeen kera
- Murustettua seitania paahdetulla luomuporkkanalla
JÄLKIRUOKA (valitse mieleinen)
- Mehevä suklaabrownie mojito granitalla
- Balsamico pavaroise ja sitruksinen crumble
- Marjainen sorbet mantelikeksillä




SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)


MAKUJA POHJOLASTA
ALK. 46€/HLÖ
ALKURUOKA
- Myskikurpitsasalaattia paahdetulla fetakreemillä ja kurpitsansiemenillä
- Seesamilla maustettuja porkkanalastuja hunajaglaseerattujen pähkinöiden kanssa
- Sapas prässätystä ankasta, hillotusta omenasta ja punaviinimarinoidusta punasipulista
- Rapeaa versosalaattia herukkagranolalla ja muscovado vinaigretella
- Belugalinssisalaattia Pukkilan savustamon lohella ja tillikreemiä
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Sitruuna-timjamimarinoitua kanaa tummassa omenasiiderikastikeessa ja krossattuja hunajapaahdettuja syksyn juureksia
JÄLKIRUOKA
Valkoisella teellä maustettua maitosuklaa ganachea ja marinoituja mustikoita
46 € / hlö +alv 14%
(57,04€ / hlö sis.alv)
LISÄOPTIO
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö



ELONKORJUU
ALK. 38€/HLÖ
ALKURUOKA
- Savustetulla lohella maustettua kirkasta perunasalaattia ja piparjuurikreemiä
- Salaatti paahdetusta palsternakasta ja kotimaisesta omenasta luomukauranjyvillä
- Sienisalaatti lähimetsiensienistä vaahdotetulla ranskankermalla
- Rapeaa vihersalaattia mummonkurkuilla ja luomu pellavansiemeniä
- Savustettua punajuurta vuohenjuustomoussella ja karamellisoiduilla saksanpähkinöillä
- Poreen hapanjuuren leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Appelsiinilla maustettua ankankoipea ja paahdetulla voilla maustettua perunaa
JÄLKIRUOKA
- Hopeatoffeevanukasta paahdetulla valkosuklaalla ja hillotulla tyrnillä
38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Suomalainen pientilajuustovalikoima ja hilloke +9 € / hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö


KEKRIJUHLAT
ALK. 38€/HLÖ
ALKURUOKA
- Riivittyä ankankoipea marinoidulla myskikurpitsalla ja viskisinapilla
- Salaatti paahdetusta keltajuuresta Malmgårdin tilan emmervehnällä ja rakuunakreemillä
- Sapas sokerisuolatusta nieriästä savustetun kermaviilin kera
- Rapeaa vihersalaattia kauragranolalla ja muskovado vinaigrettella
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Kantarellikastikkeessa haudutettua lohta ja tillillä maustettua ohrattoa.
JÄLKIRUOKA
Kardemummalla maustettua mustikka panna cottaa
38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö


MUU MAA SYKSY
ALK. 37€/HLÖ
ALKURUOKA
- Kuivattuja kirsikkatomaatteja revityllä mozzarellalla ja tuore basilikapestolla
- Lempeästi tulinen salaatti paahdetusta chorizosta ja bataatista salvia kreemillä
- Nizzansalaattia tilliöljyssä confatulla lohella ja krossatulla kananmunalla
- Rapeaa Romainesalaattia aiolilla ja parmesaanilastuilla
- Talon leipää ja paahdettua kukkakaali humusta
PÄÄRUOKA
- Munakoiso Melanzanea kermaisella parmesaanikastikkeella
JÄLKIRUOKA
Oliiviöljykakkua ja appelsiinikreemiä
37 € / hlö +alv 14%
(42,18 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
klassinen tapasvalikoima 7 €/hlö



JOULUN DE LUX
ALK. 49€/HLÖ
ALKURUOKA
- Suolapedillä kypsennettyä punajuurta Kolatun tilan vuohenjuustomoussella ja sitruunatimjamilla
- Paahdettua palsternakkaa savustetulla kauralla ja timjamikreemillä
- Hitaasti kypsennettyä ja grillattua naudan paahtopaistia tomaattisella salsa verdellä
- Sapas sokerisuolatusta lohitartarista savustetulla kermaviilillä
- Pieni savumuikku quiche piparjuurikreemillä ja tillillä
- Rapeaa vihersalaattia viime syksyn kantarelleilla ja paahdetulla kurpitsansiemenillä
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Pitkään haudutettua riistaraguuta ja sellerillä maustettua perunapyreetä
JÄLKIRUOKA
Lakritsavanukasta kandeeratulla veriappelsiinilla ja kanelikennolla
49 € / hlö +alv 14%
(55,86 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö


JOULU MUMMOLASSA
ALK. 35€/HLÖ
ALKURUOKA
- Timjamipaahdettuja syksyn juureksia hunajakreemillä sekä omenamyslillä
- Voitaikinaan käärittyä kanapateeta ja herukkahilloketta
- Savulohimoussea Pukkilan savustamon lohesta rapealla mallasleivällä
- Rapeaa viherversosalaattia lipstikalla maustetulla kvinoalla ja yrtti vinaigrettella
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Savustettua possunniskaa tummalla timjamikastikkeella ja yrttimuhennettua kauraa
JÄLKIRUOKA
Mehevää suklaakakkua ja kirsikkahilloa
35 € / hlö +alv 14%
(39,90 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö



SAME SAME, BUT DIFFERENT
ALK. 34€/HLÖ
ALKURUOKA
- Lasinuudelisalaattia ”Yum Woon Sen” tuoreilla iduilla ja kylmäsavustetulla tofulla
- Tuore kimchisalaattia ”Bomdong Geotjeori” grillatulla kesäkurpitsalla
Mausteinen kurkkusalaatti ”Oi Muchim” tuoreilla yrteillä - Korianterilla ja mintulla maustettua vihersalaattia
- Keittiön itseleivottua maissileipää
PÄÄRUOKA
- Grillattua naudanrintaa makeantulisessakastikkeessa ”Bulgogi” ja haudutettua riisiä
JÄLKIRUOKA
Passion kuplateetä ”Boba”
34 € / hlö +alv 14%
(38,76 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Eksoottinen hedelmävati 7,50/hlö



ISTUVA ILLALLINEN
50€/HLÖ
- Suolakuoressa kypsennettyä mukulaselleriä, Västerbotten juustokreemiä ja juuresmysliä
- Hiillostettua tonnikalaa, yuzu-soijamajoneesia ja siitakesieniä
- Ankanmaksamoussea paahdetun briossin päällä ja puolukkahilloa
- Persiljalla maustettua luomukauraohrattoa ja savustettua tempehiä
- Oliiviöljyssä haudutettua lohta puikulaperunapyreellä ja tummaa tillikastiketta
- Yön yli haudutettua karitsan potkaa rosmariiniperunalla ja punaviinikastikeella
- Metsämarjatartaletti vaniljakreemillä ja kuusenkerkkää
- Suolakaramellivanukasta tuoreilla mansikoilla ja marengilla
- Herukan lehdillä maustettua pannacottaa hillotuilla herukoilla ja paahdetulla valkosuklaalla
(57 € / hlö sis.alv)


TENNESSEE BBQ
ALK. 40€/HLÖ
ALKURUOKA
- Salaatti grillatusta kanasta ja rapeasta savukyljestä ranch-kastikkeella
- Poreen rubissa pyöriteltyjä savuperunoita ja cheddarkreemiä
- Grillattua Romainesalaattia tuoreella vesimelonisalsalla
- Virgin Boody Mary sweet & sour-juoma
- Chipotlella maustettua kirkasta coleslawia ja reilusti tuoretta korianteria
- Poreen hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Baby pork ribsejä makeantulisessa BBQ-kastikkeessa ja paahdettua bataattia
JÄLKIRUOKA
- Lempeästi tulista chilisuklaamoussea ja appelsiinikrokanttia
40 € / hlö +alv 14%
(45,60 € / hlö sis.alv)
Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.