VALMIIT MENUESIMERKIT

Alla olevat menut saat tilattua nopeasti ja vaivattomasti tilauslomakkeen avulla. Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä. Toivomme saavamme tilauspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Minimisumma kokonainstilaukselle on 500 euroa +alv.

YLIOPPILASJUHLAT

Ylioppilasjuhlat on nuorelle tärkeä juhlapäiviä. On tarkoitus juhlia sitten isosti tai pienesti, niin tärkeintä on, että juhlat ovat valmistujan oloiset. Poreesta saat vaivatta tarjoiluiden lisäksi myös astiat, pöytäliinat, henkilökunnan sekä lisäkalusteet. Meiltä löydät myös juhlavat YO-kakut sekä pikkuleivät.

ELÄMÄÄ KOHTI

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
  • Hiillostettua perunasalaattia kevään parsalla, sahrami dressing
  • Jokiravunpyrstö-avokadomousse amuse 
  • Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla  
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite

VEGAANINEN MENU

  • Mansikkainen seitansalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia limemarinoiduilla kikherneillä
  • Hiillostettua perunasalaattia kurkkusalsalla
  • Kevään parsaa sekä retiisiä sahrami-dressinkillä
  • Avokadomousse kylmäsavustetulla tofulla ja pikkelöidyllä punasipulilla
  • Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla

RISTIÄISET

Ristiäiset/nimiäiset ovat täynnä rakkautta.  Se onkin lapsen ensimmäiset suuret juhlat. Uuden lapsen vanhemmilla harvemmin ylimääräistä aikaa onkaan, mutta on tärkeää, että myös heillä on aikaa nauttia päivästä jo aamusta lähtien. Miettiä oma juhla-asu, meikki jne. Päivä on tärkeä kaikille ja ristiäiset elävätkin muistoissa vielä pitkään sekä valokuvia selataan ahkerasti.

Menuja voidaan täydentää perheen omilla toiveilla.

KLASSINEN MENU

SUOLAINEN

  • Välimerellinen avoin voileipäkakku
  • Ceasarsalatti parmesaanilastuilla ja keittiön omilla leipäkrutongeilla (naturel / rapu / kana)
  • Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta murustetulla fetajuustolla
  • Lapin poroa ruissipsillä
  • Lohimousse saaristolaisleivällä

MAKEA

  • Pienet porkkana cup cake
  • Sydänpikkuleivä
  • Herttaiset norsupiparit

OUR LITTLE ONE -MENU

SUOLAINEN

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Scampi cheviche avokaadolla
  • Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta vuohenjuustolla
  • Espressolla höystetty suppilovahveropiiras
  • Prosciutto pintxo parmesaani keksillä
  • Oman keittiön foccacia

MAKEA

  • Granaattiomena-valkosuklaa pavlona
  • Sydänpikkuleivät  
  • Herttaiset norsupiparit
  • Churro ”kimppu” tuoreilla suklaamansikoilla

KAKKUJA (8hlö / 15hlö)

  • Samppanjamoussekakku mansikkasydämellä (l/g)
  • Valkosuklaa-lakukakku
  • Suolapähkinä-suklaakakku (veg)

AAMIAISMENU

VIVE LA FRANCE

  • Aamun tuoreita voicroissanteja sekä patonkia
    Uunicamembert hunajaisilla pähkinöillä
    Tryffeli petit four
    Oman keittiön kauragranolaa, jogurttia ja päärynää
  • Tuoreita viinirypäleitä
    Tuorepuristettua appelsiinimehua
  • Cafe au lait

BROOKLYN

  • Monivilja sekä siemen bageleitä
  • -levitteenä kuohkeaa tuorejuustoa sekä avokadomousse
  • -täytteenä härkäpastramia sekä savulohta
  • Valikoima tuoreita hedelmiä
  • Chia-vanukas vadelmilla
  • Raikasta täystuoremehua
  • Pieni makea

BACK TO THE OFFICE

  • Aamun tuoretta leipävalikoima
  • Paahdettua voita ja avokado levite
    Välimerellinen juusto- ja leikkelevalikoima
  • Hedelmävalikoima sekä tuoreita marjoja
    Tuorepuristettua appelsiini/omenamehua
  • Päivän smoothies
  • Pieni makea

MAKE BREKU GREAT AGAIN

  • Munakokkelia
  • Amerikan pekonia
  • Valikoima pikkunakkeja
    -bratwursti ja basic
  • Cheddar kolmiotoustit
  • Amerikkalainen pannari
    -vaahterasiirappia, kermavaahtoa, kirsikkahillolla
  • Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja mintusta
  • Päivän Smoohiejuoma
  • Raikas mehuvalikoima

ONNELLINEN MENU

BUFFET

  • Höylätty parsasalaatti kikherneillä ja pecorinojuustoll
  • Helmimozzarellasalaatti värikkäillä kirsikkatomaateilla sekä yrttinen mantelipesto
  • Lohiceviche, kurkku-härkäpapusalaatilla sekä syötäviä kukkasia
  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Tuoreilla yrteillä maustettua tabbulesalaatti
  • Leipävalikoima ja hoummus

MAKEA

  • Mansikka-valkosuklaa pavlona

RENTO BUFFET MENU

BUFFET

  • Riimiriistaa kaurajyvä pedillä sekä pikkelöityjä syyskauden sieniä
  • Paahdettua raitajuurisalaattia rucola dressingillä
  • Lohi chevice sapas
  • Hiillostettua perunasalaattia mummonkurkuilla ja tillipiimäkastikkeella
  • Rapeaa vihersalaattia tuoreilla yrteillä ja vinaigrette
  • Oman keittiön leipää ja levite

LÄMMIN

  • Yön yli kypsytettyä härän poskia punaviinissä ja karamellisoituja salottisipuleita
  • Perunasurvos kokojyvä dijonilla

MAKEA

  • Puolukka banoffee jallutoffeella

HYVÄN MIELEN BUFFET

Tämä menu on rakennettu kotimaisista pientuottajien raaka-aineista. Niistä, missä lehmät tepsuttelevat ulkona ja vilja tulee kotimaisesta luomupellosta.

BUFFET

  • Salaatti lepällä savustetusta lohesta, varhaisperunoista ja mummonkurkuista  
  • Kevään parsasalaatti villiyrteillä ja sitruuna dressingillä
  • Kolmen kaalin salaatti luomujuureksilla ja piparjuuripiimäkastikkeella  
  • Salaatti Tervakosken metsän suppilovahveroista ja Krannin tilan ohratosta timjamikreemillä
  • Kotimaisia pientilajuustoja karhunvatukkahilloketta
  • Oman keittiön hapanjuurileipää ja savuvoi

LÄMMIN

Mattilan tilan ylämaankarjan paistia rakuunakastikkeella sekä kauratolla

MAKEA

Kaneliset uuniomput ja kauratosca , vaniljakreemi 

SE ON KOHTA KESÄ

BUFFET

  • Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
  • Kevään parsaa sahrami jogurtilla  
  • Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
  • Hiillostettua perunasalaattia sinappi dressingillä
  • Jokiravunpyrstö-avokadomousse bruschetta  
  • Tuore basilika ja konfattu tomaatti bruschetta
  • Raikas viherversosalaatti ja mansikkavinaigrette
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite

MAKEA

  • Granaattiomena-valkosuklaa pavlona

KASVISMENUT

Kevään värikkäät kasvismenut tuovat iloa kevyempään ruokavalioon. Myös vegaaniset menut sekä cocktailjuhlat onnistuvat vaivatta. Kauttamme vaivata myös astiat, kalusteet ja henkilökuntaa.

SAME SAME, BUT DIFFERENT -MENU

  • Vietnamilainen enkelinuudelisalaatti tuoreella korianterilla
  • Rapea aasialainen matcha coleslaw tempellä ja cashewpähkinöillä
  • Musta linssisalaatti siitakesienillä sekä Aasian vihreä salsa
  • Rapea poksoi-salaatti seesamivinagretilla
  • Pai Boa-leipä

MAKEA

  • Kookos boba bubble

JUST GREEN -MENU

  • Tabbouleh tuoreilla yrteillä
  • Kreikkalaiset viinilehtikääryleet sekä tsatsiki
  • Mintulla maustettua kvinnoasalaatti konfatulla tomaatilla
  • Raikas verigreippi-fenkolisalaatti, rucolavinaigrette
  • Omaa leipää ja hoummus

LÄMMIN

  • Sahramilla maustettu seitan tagine-pata 

MAKEA

  • Hunajamarinoitu viikunamousse

KARONKKA

Akateemisen väitöstilaisuuden jälkeen, illalla järjestettävää juhlatilaisuutta, kutsutaan karonkaksi. Karonkalla vastaväitellyt tohtori kiittää vastaväittäjäänsä ja kutsuu paikalle myös akateemisen piirin lisäksi yleensä ystäviä ja sukulaisia. Illallisen kulku seuraa tarkkaa protokolaa ja iltaan pukeudutaankin erittäin juhlavasti esim. frakkiin ja iltapukuun.

Toki on myös projektien päättäjäisiä, joita myös kutsutaan karonkaksi. Tunnelmaltaan nämä kuitenkin eroavat isosti toisistaan.

BUFFET-MENU

  • Katajalla maustettua riimihärkää hernepedillä ja paahdettua raitajuurta
  • Poreen kylmäsavustettua lohta naattikasviksilla
  • Ankka rillette brioche
  • Varhaisperunaa kevään parsalla ja sitruksinen smetana foami
  • Rapeaa vihersalaattia ja vinaigrette
  • Poreen omaa hapanjuurileipää ja levite
  • Paahdettua kananpojanpaistia ja yrttiohrattoa
  • Karpalo-kinuski tiramisu

ISTUVA ILLALLINEN

ALKURUOKA (valitse mieleinen)

  • Härkätartar tryffeliaiolilla ja pikkelöidyillä metsäsienillä
  • Itämeri kolmeen tapaan sekä mummonkurkkunoppaa pikkelöidyllä tillisiemenillä
    – lohiconfit tyrnimarjalla
    – piparjuurella maustettu särkeä
    – limegraavattu silakkafilee
  • Kermainen Jerusalem artisokkakeitto

PÄÄRUOKA (valitse mieleinen)

  • Härän sousvide ulkofilee yrttikauratolla ja tummalla timjamikastikkeella
  • Turskanseläke fenkolipedillä rapukastikkeen kera
  • Murustettua seitania paahdetulla luomuporkkanalla

JÄLKIRUOKA (valitse mieleinen)

  • Mehevä suklaabrownie mojito granitalla
  • Balsamico pavaroise ja sitruksinen crumble
  • Marjainen sorbet mantelikeksillä

 

SUKLAALÄHDE

600€/VRK

Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!

Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.

Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.

Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.

HINTA SISÄLTÄÄ

  • 8 kg suklaata
  • dipattavat herkut
  • suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.

600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

HALLOWEEN PARTY BOX

ALK. 35€/HLÖ (MIN. 4)

ALKURUOKA

  • Belugalinssisalaattia punajuurigraavatulla lohella ja tillikreemillä
  • Salaatti savustetusta myskikurpitsasta grillatulla hopeasipulilla
  • Salviamarinoitua kanaa paahdetulla bataatilla sekä kreemiä savukyljellä  
  • Mustaa hapanjuurileipää katkarapuskagenilla

PÄÄRUOKA

  • Kolmen juuston Mac n’ cheese

JÄLKIRUOKA

  • Chilillä maustettua kirsikkasuklaakakkua ”R.I.P” 

JUOMAT

  • Valmis Virgin Bloody Mary johon voi halutessaan itse lisätä vodkaa.

Minimi 4 henkilöä, jolloin hinta
140 € + alv. 14%
(159,60 €  sis.alv)

OKTOBERFEST

ALK. 29€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Syksyinen päärynä-jyväsalaatti paahdettulla myskikurpitsalla ja rakuunakastikeella
  • Omenaista hapanpunakaalisalaattia
  • Raikasta saksalaista perunasalaattia tuoreella vuonankaalilla
  • Raikasta viherservosalaattia  granaattiomenavinaigrettella
  • Perunapannukakkua paahdetulla pekonilla ja creme fraichella
  • Arinaleipää ja paahdettua voita

PÄÄRUOKA

  • Yön yli tummassa portterissa haudutettuja possun poskia ja krossattua yrttiperunaa

    TAI

  • Makkaravalikoima

JÄLKIRUOKA

  • Calvadoksella marinoitua omenaa ja kanelilla maustettua piirasta

29 € + alv. 14%
(35,96 €  sis.alv)

LISÄOPTIO

Juustovalikoima Alpeilta (gruyére, gouda ja gorgonzola) ja luumuchutney +5 € / hlö

MAKUJA POHJOLASTA

ALK. 46€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Myskikurpitsasalaattia paahdetulla fetakreemillä ja kurpitsansiemenillä
  • Seesamilla maustettuja porkkanalastuja hunajaglaseerattujen pähkinöiden kanssa
  • Sapas prässätystä ankasta, hillotusta omenasta ja punaviinimarinoidusta punasipulista
  • Rapeaa versosalaattia herukkagranolalla ja muscovado vinaigretella
  • Belugalinssisalaattia Pukkilan savustamon lohella ja tillikreemiä  
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Sitruuna-timjamimarinoitua kanaa tummassa omenasiiderikastikeessa ja krossattuja hunajapaahdettuja syksyn juureksia

JÄLKIRUOKA

  • Valkoisella teellä maustettua maitosuklaa ganachea ja marinoituja mustikoita

46 € / hlö +alv 14%
(57,04€ / hlö sis.alv)

LISÄOPTIO

Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

ELONKORJUU

ALK. 38€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Savustetulla lohella maustettua kirkasta perunasalaattia ja piparjuurikreemiä
  • Salaatti paahdetusta palsternakasta ja kotimaisesta omenasta luomukauranjyvillä
  • Sienisalaatti lähimetsiensienistä vaahdotetulla ranskankermalla
  • Rapeaa vihersalaattia mummonkurkuilla ja luomu pellavansiemeniä
  • Savustettua punajuurta vuohenjuustomoussella ja karamellisoiduilla saksanpähkinöillä
  • Poreen hapanjuuren leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Appelsiinilla maustettua ankankoipea ja paahdetulla voilla maustettua perunaa

JÄLKIRUOKA

  • Hopeatoffeevanukasta paahdetulla valkosuklaalla ja hillotulla tyrnillä

38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Suomalainen pientilajuustovalikoima ja hilloke +9 € / hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö

KEKRIJUHLAT

ALK. 38€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Riivittyä ankankoipea marinoidulla myskikurpitsalla ja viskisinapilla
  • Salaatti paahdetusta keltajuuresta Malmgårdin tilan emmervehnällä ja rakuunakreemillä
  • Sapas sokerisuolatusta nieriästä savustetun kermaviilin kera
  • Rapeaa vihersalaattia kauragranolalla ja muskovado vinaigrettella
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Kantarellikastikkeessa haudutettua lohta ja tillillä maustettua ohrattoa.

JÄLKIRUOKA

  • Kardemummalla maustettua mustikka panna cottaa

38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

MUU MAA SYKSY

ALK. 37€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Kuivattuja kirsikkatomaatteja revityllä mozzarellalla ja tuore basilikapestolla
  • Lempeästi tulinen salaatti paahdetusta chorizosta ja bataatista salvia kreemillä
  • Nizzansalaattia tilliöljyssä confatulla lohella ja krossatulla kananmunalla
  • Rapeaa Romainesalaattia aiolilla ja parmesaanilastuilla
  • Talon leipää ja paahdettua kukkakaali humusta

PÄÄRUOKA

  • Munakoiso Melanzanea kermaisella parmesaanikastikkeella

JÄLKIRUOKA

  • Oliiviöljykakkua ja appelsiinikreemiä

37 € / hlö +alv 14%
(42,18 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

klassinen tapasvalikoima 7 €/hlö

JOULUN DE LUX

ALK. 49€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Suolapedillä kypsennettyä punajuurta Kolatun tilan vuohenjuustomoussella ja sitruunatimjamilla
  • Paahdettua palsternakkaa savustetulla kauralla ja timjamikreemillä
  • Hitaasti kypsennettyä ja grillattua naudan paahtopaistia tomaattisella salsa verdellä
  • Sapas sokerisuolatusta lohitartarista savustetulla kermaviilillä
  • Pieni savumuikku quiche piparjuurikreemillä ja tillillä
  • Rapeaa vihersalaattia viime syksyn kantarelleilla ja paahdetulla kurpitsansiemenillä
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Pitkään haudutettua riistaraguuta ja sellerillä maustettua perunapyreetä

JÄLKIRUOKA

  • Lakritsavanukasta kandeeratulla veriappelsiinilla ja kanelikennolla

49 € / hlö +alv 14%
(55,86 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

JOULU MUMMOLASSA

ALK. 35€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Timjamipaahdettuja syksyn juureksia hunajakreemillä sekä omenamyslillä
  • Voitaikinaan käärittyä kanapateeta ja herukkahilloketta
  • Savulohimoussea Pukkilan savustamon lohesta rapealla mallasleivällä
  • Rapeaa viherversosalaattia lipstikalla maustetulla kvinoalla ja yrtti vinaigrettella
  • Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Savustettua possunniskaa tummalla timjamikastikkeella ja yrttimuhennettua kauraa

JÄLKIRUOKA

  • Mehevää suklaakakkua ja kirsikkahilloa

35 € / hlö +alv 14%
(39,90 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

SAME SAME, BUT DIFFERENT

ALK. 34€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Lasinuudelisalaattia “Yum Woon Sen” tuoreilla iduilla ja kylmäsavustetulla tofulla
  • Tuore kimchisalaattia “Bomdong Geotjeori” grillatulla kesäkurpitsalla  
    Mausteinen kurkkusalaatti “Oi Muchim” tuoreilla yrteillä 
  • Korianterilla ja mintulla maustettua vihersalaattia
  • Keittiön itseleivottua maissileipää

PÄÄRUOKA

  • Grillattua naudanrintaa makeantulisessakastikkeessa ”Bulgogi” ja haudutettua riisiä

JÄLKIRUOKA

  • Passion kuplateetä ”Boba”

34 € / hlö +alv 14%
(38,76 € / hlö sis.alv)

LISÄOPTIOT

Eksoottinen hedelmävati 7,50/hlö

ISTUVA ILLALLINEN

50€/HLÖ

ALKURUOKA (valitse)
  • Suolakuoressa kypsennettyä mukulaselleriä, Västerbotten juustokreemiä ja juuresmysliä
  • Hiillostettua tonnikalaa, yuzu-soijamajoneesia ja siitakesieniä
  • Ankanmaksamoussea paahdetun briossin päällä ja puolukkahilloa
PÄÄRUOKA (valitse)
  • Persiljalla maustettua luomukauraohrattoa ja savustettua tempehiä
  • Oliiviöljyssä haudutettua lohta puikulaperunapyreellä ja tummaa tillikastiketta
  • Yön yli haudutettua karitsan potkaa rosmariiniperunalla ja punaviinikastikeella
JÄLKIRUOKA (valitse)
  • Metsämarjatartaletti vaniljakreemillä ja kuusenkerkkää
  • Suolakaramellivanukasta tuoreilla mansikoilla ja marengilla
  • Herukan lehdillä maustettua pannacottaa hillotuilla herukoilla ja paahdetulla valkosuklaalla
50 € / hlö +alv 14%
(57 € / hlö sis.alv)

TENNESSEE BBQ

ALK. 40€/HLÖ

ALKURUOKA

  • Salaatti grillatusta kanasta ja rapeasta savukyljestä ranch-kastikkeella
  • Poreen rubissa pyöriteltyjä savuperunoita ja cheddarkreemiä
  • Grillattua Romainesalaattia tuoreella vesimelonisalsalla
  • Virgin Boody Mary sweet & sour-juoma
  • Chipotlella maustettua kirkasta coleslawia ja reilusti tuoretta korianteria
  • Poreen hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita

PÄÄRUOKA

  • Baby pork ribsejä makeantulisessa BBQ-kastikkeessa ja paahdettua bataattia

JÄLKIRUOKA

  • Lempeästi tulista chilisuklaamoussea ja appelsiinikrokanttia

40 € / hlö +alv 14%
(45,60 € / hlö sis.alv)

Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.

TEE TILAUS KÄTEVÄSTI TÄSTÄ

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä. Toivomme saavamme tilauspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa. Minimisumma kokonaistilaukselle on 500 euroa +alv.

Tilauksen vastaanotettuamme, lähetämme teille tilausvahvistuksen.