VALMIIT MENUESIMERKIT
Alla olevat menut saat tilattua nopeasti ja vaivattomasti tilauslomakkeen avulla. Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä. Toivomme saavamme tilauspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Minimisumma kokonainstilaukselle on 500 euroa +alv.

VÄLIMERI
Toscanalainen latva-artisokkasalaatti punamangoldilla ja keltainen paprika salsa verde
Revittyä buffala mozzarellaa sekä tuoreita vadelmia villitomaatin kera
Salvialla maustettu Vitello tonnato tapas, aurinkokuivattu tomaatti majoneesilla
Appelsiinilla ja rosmariinilla marinoidut hunajaoliivit
Rapea viherversosalaatti ja raikasta cantaloupe sekä paahdettuja pinjansiemeniä värikkäillä leimunkukilla
Kauden puutarhavinaigrette
Timjamimaustettu ja karamallisoitu tomaatti tarte tatin
Keittiön leipomaa viinirypälefocacciaa
Lämmin ruoka
Marokkolainen tagine pata kotimaisella kanalla
Provencen kesäkurpitsapaistos parsalla ja suppilovahverolla
Tryffelipolentaa
Jälkiruokaehdotus
Crema catalana, kirsikkakompotti

RAPUMENU BUFFET
Kotimaisia jokirapuja, tuoretta tilliä ja Poreen hapanjuureen leivottua leipää
Paahdettua voita, piparjuuri-cremefraiche sekä vesikrassi-saksanpähkinäpesto
(rapuja suositellaan 5-12 kpl / hlö)
Riesling-voiliemessä keitetty latva-artisokka, paahdettu sipulikukka ja Romesco-kreemiä (erikseen tilattuna)
* * * *
Savusiikakreemiä ja kesän perunaa siianmädillä sekä rapeita mallasleipälastuja
Satokaudensalaatti pikkelöidyllä raitajuurella ja Peltolan juustolan blue sinihomejuustolla
Viherversosalaatti paahdetuilla manteleilla, herukkavinaigrette
Lämmin ruoka
Nokkoskreemillä täytetty siika / tai
Yön yli haudutettua karitsaniskaa punaviinikastikkeessa / tai
Parmankinkkuun kääritty salvialla maustettu maissikananrinta ja rakuuna-Bearnaisekastike
Paistos keltaisesta zucchinista, paksoista ja parsasta
Lisukkeena:
Parmesaanilla ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutetut Hasselbackan perunat
Jälkiruokaehdotus
Samettinen puolukkavaahto valkosuklaalla
Lue lisää rapujuhlien järjestämisestä Rapujuhlat-sivulta.

OCTOBERFEST
Mustakaalia, lehtikaalia ja sydänsalaattia veriappelsiinin kera sekä sousvide kypsytettyä nashi-päärynää (M,G) kermaisella Auragold vaahdolla (L,G)
Paahdettu kimchi-kukkakaalisalaattia ja saksanpähkinää (M,G)
Kimchi-kermaviilidressing (L,G)
Viherversosalaatti juuressipseillä ja granaattiomenan siemenillä (M,G)
Mandariini-limevinaigrette (M,G)
Klassinen pretzel-leipä
Lämmin ruoka
Lempeällä chilillä maustettua hapankaalia ja samettista creme fraich sekä säväytys tummaa olutta (L,G)
Makkaralajitelma;
– perinteistä saksalaista bratwurstia, Iberico Mini Chorizo sekä Salciccia raakamakkaraa (M,G)
Bataattirösti misovoissa paistettuna (L,G)
Kolmen sinapin valikoima:
-Yhdentähden Sheriffin sinappi, Jaloviinaa ja dijonia (M,G)
-Vihreä mieto sinappi (M,G)
-Makea Kotisinappi (M,G)
Punainen Romesco-kastike auringon kuivattamista tomaateista (M,G)
Jälkiruoka ehdotus
Whisky-tummasuklaakakku ja mascarponevaahtoa ja lakritsikirsikkakompottia ja leimukukan punaisia terälehtiä tarjoiltuna lasissa

SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

HALLOWEEN PARTY BOX
ALK. 35€/HLÖ (MIN. 4)
ALKURUOKA
- Belugalinssisalaattia punajuurigraavatulla lohella ja tillikreemillä
- Salaatti savustetusta myskikurpitsasta grillatulla hopeasipulilla
- Salviamarinoitua kanaa paahdetulla bataatilla sekä kreemiä savukyljellä
- Mustaa hapanjuurileipää katkarapuskagenilla
PÄÄRUOKA
- Kolmen juuston Mac n’ cheese
JÄLKIRUOKA
Chilillä maustettua kirsikkasuklaakakkua ”R.I.P”
JUOMAT
Valmis Virgin Bloody Mary johon voi halutessaan itse lisätä vodkaa.
Minimi 4 henkilöä, jolloin hinta
140 € + alv. 14%
(159,60 € sis.alv)

SE ON KOHTA KESÄ
BUFFET
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Kevään parsaa sahrami jogurtilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
- Hiillostettua perunasalaattia sinappi dressingillä
- Jokiravunpyrstö-avokadomousse bruschetta
- Tuore basilika ja konfattu tomaatti bruschetta
- Raikas viherversosalaatti ja mansikkavinaigrette
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite
MAKEA
- Granaattiomena-valkosuklaa pavlona

KASVISMENUT
Kevään värikkäät kasvismenut tuovat iloa kevyempään ruokavalioon. Myös vegaaniset menut sekä cocktailjuhlat onnistuvat vaivatta. Kauttamme vaivata myös astiat, kalusteet ja henkilökuntaa.
SAME SAME, BUT DIFFERENT -MENU
- Vietnamilainen enkelinuudelisalaatti tuoreella korianterilla
- Rapea aasialainen matcha coleslaw tempellä ja cashewpähkinöillä
- Musta linssisalaatti siitakesienillä sekä Aasian vihreä salsa
- Rapea poksoi-salaatti seesamivinagretilla
- Pai Boa-leipä
MAKEA
- Kookos boba bubble
JUST GREEN -MENU
- Tabbouleh tuoreilla yrteillä
- Kreikkalaiset viinilehtikääryleet sekä tsatsiki
- Mintulla maustettua kvinnoasalaatti konfatulla tomaatilla
- Raikas verigreippi-fenkolisalaatti, rucolavinaigrette
- Omaa leipää ja hoummus
LÄMMIN
- Sahramilla maustettu seitan tagine-pata
MAKEA
- Hunajamarinoitu viikunamousse

YLIOPPILASJUHLAT
Ylioppilasjuhlat on nuorelle tärkeä juhlapäiviä. On tarkoitus juhlia sitten isosti tai pienesti, niin tärkeintä on, että juhlat ovat valmistujan oloiset. Poreesta saat vaivatta tarjoiluiden lisäksi myös astiat, pöytäliinat, henkilökunnan sekä lisäkalusteet. Meiltä löydät myös juhlavat YO-kakut sekä pikkuleivät.
ELÄMÄÄ KOHTI
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia murustetulla fetajuustolla
- Hiillostettua perunasalaattia kevään parsalla, sahrami dressing
- Jokiravunpyrstö-avokadomousse amuse
- Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja levite
VEGAANINEN MENU
- Mansikkainen seitansalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Mintulla maustettua kvinoasalaattia limemarinoiduilla kikherneillä
- Hiillostettua perunasalaattia kurkkusalsalla
- Kevään parsaa sekä retiisiä sahrami-dressinkillä
- Avokadomousse kylmäsavustetulla tofulla ja pikkelöidyllä punasipulilla
- Konfattu tomaatti bruschetta tuoreella basilikalla

RISTIÄISET
Ristiäiset/nimiäiset ovat täynnä rakkautta. Se onkin lapsen ensimmäiset suuret juhlat. Uuden lapsen vanhemmilla harvemmin ylimääräistä aikaa onkaan, mutta on tärkeää, että myös heillä on aikaa nauttia päivästä jo aamusta lähtien. Miettiä oma juhla-asu, meikki jne. Päivä on tärkeä kaikille ja ristiäiset elävätkin muistoissa vielä pitkään sekä valokuvia selataan ahkerasti.
Menuja voidaan täydentää perheen omilla toiveilla.
KLASSINEN MENU
SUOLAINEN
- Välimerellinen avoin voileipäkakku
- Ceasarsalatti parmesaanilastuilla ja keittiön omilla leipäkrutongeilla (naturel / rapu / kana)
- Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta murustetulla fetajuustolla
- Lapin poroa ruissipsillä
- Lohimousse saaristolaisleivällä
MAKEA
- Pienet porkkana cup cake
- Sydänpikkuleivä
Herttaiset norsupiparit
OUR LITTLE ONE -MENU
SUOLAINEN
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Scampi cheviche avokaadolla
- Salaatti timjamipaahdetusta raitajuuresta vuohenjuustolla
- Espressolla höystetty suppilovahveropiiras
- Prosciutto pintxo parmesaani keksillä
- Oman keittiön foccacia
MAKEA
- Granaattiomena-valkosuklaa pavlona
- Sydänpikkuleivät
- Herttaiset norsupiparit
- Churro ”kimppu” tuoreilla suklaamansikoilla
KAKKUJA (8hlö / 15hlö)
- Samppanjamoussekakku mansikkasydämellä (l/g)
- Valkosuklaa-lakukakku
- Suolapähkinä-suklaakakku (veg)

AAMIAISMENU
VIVE LA FRANCE
- Aamun tuoreita voicroissanteja sekä patonkia
Uunicamembert hunajaisilla pähkinöillä
Tryffeli petit four
Oman keittiön kauragranolaa, jogurttia ja päärynää - Tuoreita viinirypäleitä
Tuorepuristettua appelsiinimehua - Cafe au lait
BROOKLYN
- Monivilja sekä siemen bageleitä
- -levitteenä kuohkeaa tuorejuustoa sekä avokadomousse
- -täytteenä härkäpastramia sekä savulohta
- Valikoima tuoreita hedelmiä
- Chia-vanukas vadelmilla
- Raikasta täystuoremehua
- Pieni makea
BACK TO THE OFFICE
- Aamun tuoretta leipävalikoima
- Paahdettua voita ja avokado levite
Välimerellinen juusto- ja leikkelevalikoima - Hedelmävalikoima sekä tuoreita marjoja
Tuorepuristettua appelsiini/omenamehua - Päivän smoothies
- Pieni makea
MAKE BREKU GREAT AGAIN
- Munakokkelia
- Amerikan pekonia
- Valikoima pikkunakkeja
-bratwursti ja basic - Cheddar kolmiotoustit
- Amerikkalainen pannari
-vaahterasiirappia, kermavaahtoa, kirsikkahillolla - Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja mintusta
- Päivän Smoohiejuoma
- Raikas mehuvalikoima

ONNELLINEN MENU
BUFFET
- Höylätty parsasalaatti kikherneillä ja pecorinojuustoll
- Helmimozzarellasalaatti värikkäillä kirsikkatomaateilla sekä yrttinen mantelipesto
- Lohiceviche, kurkku-härkäpapusalaatilla sekä syötäviä kukkasia
- Mansikkainen härkäsalaatti grillatulla sydänsalaatilla
- Tuoreilla yrteillä maustettua tabbulesalaatti
- Leipävalikoima ja hoummus
MAKEA
- Mansikka-valkosuklaa pavlona

RENTO BUFFET MENU
BUFFET
- Riimiriistaa kaurajyvä pedillä sekä pikkelöityjä syyskauden sieniä
- Paahdettua raitajuurisalaattia rucola dressingillä
- Lohi chevice sapas
- Hiillostettua perunasalaattia mummonkurkuilla ja tillipiimäkastikkeella
- Rapeaa vihersalaattia tuoreilla yrteillä ja vinaigrette
- Oman keittiön leipää ja levite
LÄMMIN
- Yön yli kypsytettyä härän poskia punaviinissä ja karamellisoituja salottisipuleita
- Perunasurvos kokojyvä dijonilla
MAKEA
- Puolukka banoffee jallutoffeella

HYVÄN MIELEN BUFFET
Tämä menu on rakennettu kotimaisista pientuottajien raaka-aineista. Niistä, missä lehmät tepsuttelevat ulkona ja vilja tulee kotimaisesta luomupellosta.
BUFFET
- Salaatti lepällä savustetusta lohesta, varhaisperunoista ja mummonkurkuista
- Kevään parsasalaatti villiyrteillä ja sitruuna dressingillä
- Kolmen kaalin salaatti luomujuureksilla ja piparjuuripiimäkastikkeella
- Salaatti Tervakosken metsän suppilovahveroista ja Krannin tilan ohratosta timjamikreemillä
- Kotimaisia pientilajuustoja karhunvatukkahilloketta
- Oman keittiön hapanjuurileipää ja savuvoi
LÄMMIN
Mattilan tilan ylämaankarjan paistia rakuunakastikkeella sekä kauratolla
MAKEA
Kaneliset uuniomput ja kauratosca , vaniljakreemi

KARONKKA
Akateemisen väitöstilaisuuden jälkeen, illalla järjestettävää juhlatilaisuutta, kutsutaan karonkaksi. Karonkalla vastaväitellyt tohtori kiittää vastaväittäjäänsä ja kutsuu paikalle myös akateemisen piirin lisäksi yleensä ystäviä ja sukulaisia. Illallisen kulku seuraa tarkkaa protokolaa ja iltaan pukeudutaankin erittäin juhlavasti esim. frakkiin ja iltapukuun.
Toki on myös projektien päättäjäisiä, joita myös kutsutaan karonkaksi. Tunnelmaltaan nämä kuitenkin eroavat isosti toisistaan.
BUFFET-MENU
- Katajalla maustettua riimihärkää hernepedillä ja paahdettua raitajuurta
- Poreen kylmäsavustettua lohta naattikasviksilla
- Ankka rillette brioche
- Varhaisperunaa kevään parsalla ja sitruksinen smetana foami
- Rapeaa vihersalaattia ja vinaigrette
- Poreen omaa hapanjuurileipää ja levite
- Paahdettua kananpojanpaistia ja yrttiohrattoa
- Karpalo-kinuski tiramisu
ISTUVA ILLALLINEN
ALKURUOKA (valitse mieleinen)
- Härkätartar tryffeliaiolilla ja pikkelöidyillä metsäsienillä
- Itämeri kolmeen tapaan sekä mummonkurkkunoppaa pikkelöidyllä tillisiemenillä
– lohiconfit tyrnimarjalla
– piparjuurella maustettu särkeä
– limegraavattu silakkafilee - Kermainen Jerusalem artisokkakeitto
PÄÄRUOKA (valitse mieleinen)
- Härän sousvide ulkofilee yrttikauratolla ja tummalla timjamikastikkeella
- Turskanseläke fenkolipedillä rapukastikkeen kera
- Murustettua seitania paahdetulla luomuporkkanalla
JÄLKIRUOKA (valitse mieleinen)
- Mehevä suklaabrownie mojito granitalla
- Balsamico pavaroise ja sitruksinen crumble
- Marjainen sorbet mantelikeksillä

SUKLAALÄHDE
600€/VRK
Sykähdytä näyttävällä suklaalähteellä!
Suklaalähde sopii mm. rippijuhliin, puutarhajuhliin sekä lasten ja aikuisten synttäreille juhlien keskipisteeksi.
Pariin metriin kohoava suklaalähde vaatii vähintään 8 kiloa premium-suklaata, jossa kaakaon voiprosentti tulee olla normaalia korkeampi, jotta suklaa pysyy helmeilevän juoksevana. 8 kiloa suklaata + dipattavat riittävät max 100 henkilölle.
Dipattavaksi sopivat mm. tuulihatut, vaahtokarkit, ananas, kiivi, viinirypäleet, erilaiset melonit ja keksit sekä tietenkin tuoreet mansikat.
HINTA SISÄLTÄÄ
- 8 kg suklaata
- dipattavat herkut
- suklaalähteen käyttöönoton, sekä toimituksen Kehä 3 sisäpuolella.
600 € / vrk +alv 14%
(684 € / vrk sis.alv)

MAKUJA POHJOLASTA
ALK. 46€/HLÖ
ALKURUOKA
- Myskikurpitsasalaattia paahdetulla fetakreemillä ja kurpitsansiemenillä
- Seesamilla maustettuja porkkanalastuja hunajaglaseerattujen pähkinöiden kanssa
- Sapas prässätystä ankasta, hillotusta omenasta ja punaviinimarinoidusta punasipulista
- Rapeaa versosalaattia herukkagranolalla ja muscovado vinaigretella
- Belugalinssisalaattia Pukkilan savustamon lohella ja tillikreemiä
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Sitruuna-timjamimarinoitua kanaa tummassa omenasiiderikastikeessa ja krossattuja hunajapaahdettuja syksyn juureksia
JÄLKIRUOKA
Valkoisella teellä maustettua maitosuklaa ganachea ja marinoituja mustikoita
46 € / hlö +alv 14%
(57,04€ / hlö sis.alv)
LISÄOPTIO
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

ELONKORJUU
ALK. 38€/HLÖ
ALKURUOKA
- Savustetulla lohella maustettua kirkasta perunasalaattia ja piparjuurikreemiä
- Salaatti paahdetusta palsternakasta ja kotimaisesta omenasta luomukauranjyvillä
- Sienisalaatti lähimetsiensienistä vaahdotetulla ranskankermalla
- Rapeaa vihersalaattia mummonkurkuilla ja luomu pellavansiemeniä
- Savustettua punajuurta vuohenjuustomoussella ja karamellisoiduilla saksanpähkinöillä
- Poreen hapanjuuren leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Appelsiinilla maustettua ankankoipea ja paahdetulla voilla maustettua perunaa
JÄLKIRUOKA
- Hopeatoffeevanukasta paahdetulla valkosuklaalla ja hillotulla tyrnillä
38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Suomalainen pientilajuustovalikoima ja hilloke +9 € / hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö

KEKRIJUHLAT
ALK. 38€/HLÖ
ALKURUOKA
- Riivittyä ankankoipea marinoidulla myskikurpitsalla ja viskisinapilla
- Salaatti paahdetusta keltajuuresta Malmgårdin tilan emmervehnällä ja rakuunakreemillä
- Sapas sokerisuolatusta nieriästä savustetun kermaviilin kera
- Rapeaa vihersalaattia kauragranolalla ja muskovado vinaigrettella
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Kantarellikastikkeessa haudutettua lohta ja tillillä maustettua ohrattoa.
JÄLKIRUOKA
Kardemummalla maustettua mustikka panna cottaa
38 € / hlö +alv 14%
(43,32 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

MUU MAA SYKSY
ALK. 37€/HLÖ
ALKURUOKA
- Kuivattuja kirsikkatomaatteja revityllä mozzarellalla ja tuore basilikapestolla
- Lempeästi tulinen salaatti paahdetusta chorizosta ja bataatista salvia kreemillä
- Nizzansalaattia tilliöljyssä confatulla lohella ja krossatulla kananmunalla
- Rapeaa Romainesalaattia aiolilla ja parmesaanilastuilla
- Talon leipää ja paahdettua kukkakaali humusta
PÄÄRUOKA
- Munakoiso Melanzanea kermaisella parmesaanikastikkeella
JÄLKIRUOKA
Oliiviöljykakkua ja appelsiinikreemiä
37 € / hlö +alv 14%
(42,18 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
klassinen tapasvalikoima 7 €/hlö

JOULUN DE LUX
ALK. 49€/HLÖ
ALKURUOKA
- Suolapedillä kypsennettyä punajuurta Kolatun tilan vuohenjuustomoussella ja sitruunatimjamilla
- Paahdettua palsternakkaa savustetulla kauralla ja timjamikreemillä
- Hitaasti kypsennettyä ja grillattua naudan paahtopaistia tomaattisella salsa verdellä
- Sapas sokerisuolatusta lohitartarista savustetulla kermaviilillä
- Pieni savumuikku quiche piparjuurikreemillä ja tillillä
- Rapeaa vihersalaattia viime syksyn kantarelleilla ja paahdetulla kurpitsansiemenillä
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Pitkään haudutettua riistaraguuta ja sellerillä maustettua perunapyreetä
JÄLKIRUOKA
Lakritsavanukasta kandeeratulla veriappelsiinilla ja kanelikennolla
49 € / hlö +alv 14%
(55,86 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

JOULU MUMMOLASSA
ALK. 35€/HLÖ
ALKURUOKA
- Timjamipaahdettuja syksyn juureksia hunajakreemillä sekä omenamyslillä
- Voitaikinaan käärittyä kanapateeta ja herukkahilloketta
- Savulohimoussea Pukkilan savustamon lohesta rapealla mallasleivällä
- Rapeaa viherversosalaattia lipstikalla maustetulla kvinoalla ja yrtti vinaigrettella
- Poreen omaan hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Savustettua possunniskaa tummalla timjamikastikkeella ja yrttimuhennettua kauraa
JÄLKIRUOKA
Mehevää suklaakakkua ja kirsikkahilloa
35 € / hlö +alv 14%
(39,90 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Jouluinen vaalea omena-inkivääriglögi 3e/hlö
Käsin tehdyt tyrni- ja pihlajamarmeladit +5 € / hlö
Juustovalikoima ja chutney 5€ / hlö

SAME SAME, BUT DIFFERENT
ALK. 34€/HLÖ
ALKURUOKA
- Lasinuudelisalaattia “Yum Woon Sen” tuoreilla iduilla ja kylmäsavustetulla tofulla
- Tuore kimchisalaattia “Bomdong Geotjeori” grillatulla kesäkurpitsalla
Mausteinen kurkkusalaatti “Oi Muchim” tuoreilla yrteillä - Korianterilla ja mintulla maustettua vihersalaattia
- Keittiön itseleivottua maissileipää
PÄÄRUOKA
- Grillattua naudanrintaa makeantulisessakastikkeessa ”Bulgogi” ja haudutettua riisiä
JÄLKIRUOKA
Passion kuplateetä ”Boba”
34 € / hlö +alv 14%
(38,76 € / hlö sis.alv)
LISÄOPTIOT
Eksoottinen hedelmävati 7,50/hlö

ISTUVA ILLALLINEN
50€/HLÖ
- Suolakuoressa kypsennettyä mukulaselleriä, Västerbotten juustokreemiä ja juuresmysliä
- Hiillostettua tonnikalaa, yuzu-soijamajoneesia ja siitakesieniä
- Ankanmaksamoussea paahdetun briossin päällä ja puolukkahilloa
- Persiljalla maustettua luomukauraohrattoa ja savustettua tempehiä
- Oliiviöljyssä haudutettua lohta puikulaperunapyreellä ja tummaa tillikastiketta
- Yön yli haudutettua karitsan potkaa rosmariiniperunalla ja punaviinikastikeella
- Metsämarjatartaletti vaniljakreemillä ja kuusenkerkkää
- Suolakaramellivanukasta tuoreilla mansikoilla ja marengilla
- Herukan lehdillä maustettua pannacottaa hillotuilla herukoilla ja paahdetulla valkosuklaalla
(57 € / hlö sis.alv)

TENNESSEE BBQ
ALK. 40€/HLÖ
ALKURUOKA
- Salaatti grillatusta kanasta ja rapeasta savukyljestä ranch-kastikkeella
- Poreen rubissa pyöriteltyjä savuperunoita ja cheddarkreemiä
- Grillattua Romainesalaattia tuoreella vesimelonisalsalla
- Virgin Boody Mary sweet & sour-juoma
- Chipotlella maustettua kirkasta coleslawia ja reilusti tuoretta korianteria
- Poreen hapanjuureen leivottua leipää ja savustettua voita
PÄÄRUOKA
- Baby pork ribsejä makeantulisessa BBQ-kastikkeessa ja paahdettua bataattia
JÄLKIRUOKA
- Lempeästi tulista chilisuklaamoussea ja appelsiinikrokanttia
40 € / hlö +alv 14%
(45,60 € / hlö sis.alv)
Meiltä saat myös räätälöidyt tapahtuma-cateraukset. Ota rohkeasti yhteyttä.
TEE TILAUS KÄTEVÄSTI TÄSTÄ
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä. Toivomme saavamme tilauspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa. Minimisumma kokonaistilaukselle on 500 euroa +alv.
Tilauksen vastaanotettuamme, lähetämme teille tilausvahvistuksen.