TILAT

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa? Poreelta saat mm. alla olevat tilat käyttöösi valmiina kokonaisuutena: tila, kattaus, tarjoilut, ruoat ja juomat.
Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@porecatering.fi tai täytä alla oleva lomake.

Villa Kivi

Töölönlahdella, Finlandia-taloa ja Kansallisoopperaa vastapäätä sijaitseva Villa Kivi on ainutlaatuinen huvilarakennus Helsingin sydämessä – keskellä luonnonkaunista Linnunlaulun huvilamaisemaa. Villa Kiven upea historia kirjailijatalona luo klassisille juhlille varmasti upeat puitteet!

Villa Kiven pohjakerroksessa sijaitsevan juhlasalin ikkunat ja terassi avautuvat Töölönlahdelle. Salissa järjestät ikimuistoiset ja tyylikkäät juhlat, häistä pienempiin perhejuhliin tai yritystilaisuuksiin. Juhlasali muokkautuu myös helposti kokouskäyttöön.

Tervetuloa juhlimaan historialliseen Villa Kiveen!

Villa Helmi

Keilaniemen New Port –venesatamassa sijaitseva kelluva luksushuvila on inspiroiva kokouspaikka niin kesällä, syksyllä, talvella kuin keväälläkin. Tila on oivallinen aamiaistapahtumiin, rapujuhliin sekä projektiryhmien kokoontumisiin. Tilaan mahtuu vuodenajasta riippuen 10 – 30 henkeä. Pore Catering auttaa järjestelyissä ja tekee sinulle kaiken helpoksi, vaivattomaksi sekä turvalliseksi.

Huvila tarjoaa modernin avoimen kaksikerroksisen pohjaratkaisun, saunan sekä poreammeen sekä esteettömät näkymät merelle huvilaa kiertävältä terassilta. Terassilta voi hypätä myös suoraan uimaan. Paikalle pääsee vaivatta niin metrolla (Keilaniemi 150m kävelyä), autolla, taksilla, pyörällä, helikopterilla tai vaikka veneellä. Huvilaan kuuluu yksi venepaikka. 

Villa Helmen varaukset sekä ruokajärjestelyt saat kaikki vaivatta meiltä, Poreesta. Tilaan saa tuoda omat juomat.

Aallonkulma ja kattohuoneiston sviitit

Aallonkulma on laadukas, monipuolinen ja mukautuva vuokratila loistavalla sijainnilla Helsingin Töölönlahdella. Tila sijaitsee katutasossa huoneistohotelli Aallonkodin yhteydessä rautatieaseman vieressä. Tilan suurista ikkunoista tulvii sisään valoa ja avautuu upeat näkymät Finlandiatalolle päin.

Aallonkulman kalustus on helposti muunneltavissa eri muotoihin ja tilasta löytyy myös videotykki sekä valkokangas ja äänentoisto. Tilassa on saatavilla myös oma astiasto ja istumapaikkoja löytyy 60 hengelle. Vieressä on myös ulkoterassi grillillä ja alakerrasta löytyy oma kellarisaunatila. Tila muuntautuu hetkessä tapahtuma-, juhla-, sekä kokouskäyttöön.

Aallonkodin kattohuoneistossa sijaitsee kaksi erikokoista sviittiä. Finlandia ja Hymn -sviitit toimivat loistavasti palaverikäytössä tai illanviettoon. Sviitteihin voi myös jäädä yöksi.

Villa Sarfvik

Merellinen Villa Sarfvik sijaitsee upealla paikalla Espoon ja Kirkkonummen rajalla aivan kivenheiton päässä Kivenlahdesta.

Tilakokonaisuus jakautuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kokous- ja juhlatila johon mahtuu pöytien ääreen 90 henkilöä. Lisäksi käytettävissäsi on alakerran lounge, jonka yhteydessä on suuri uima-allas- ja saunaosasto pukutiloineen.

Tila soveltuu mm. polttareihin ja illanviettoihin, videotykin avulla katsot futis- ja lätkämatsit isolta screeniltä. Villa Sarfvik tarjoaa puitteet myös rentoihin saunailtoihin jopa 40 henkilölle.

Poreen kautta saat paikalle myös pyyhkeet sekä muut kokoustarvikkeet.

Tiloihin saa tuoda omat juomat.

Forum Box

Galleria Forum Box on ainutlaatuinen ja innostava ympäristö yritys- ja yksityistilaisuuksille. Parhaimmillaan kuuden metrin korkuinen galleriatila sijaitsee Helsingin keskustassa, Ruoholahdenrannassa vaikka tunnelma on kuin New Yorkin sykkeessä. Tilassa onnistuu vaivatta niin pikkujoulut, syntymäpäivät kuin karonkatkin.

Tilasta löytyy pöydät ja tuolit 50 henkilölle sekä videotykki ja äänentoisto. Maksimi henkilömäärä on 100 vierasta riippuen tietysti meneillään olevasta näyttelystä.

Pääsääntöisesti tilaa vuokrataan gallerian aukioloaikojen ulkopuolella (galleria avoinna ti, to, pe 12–17, ke 12–20, la–su 12–16).

Alvar Aalto Säätiö

Suomen kuuluisimman arkkitehdin ja muotoilijan kotitalo sekä ateljee sijaitsevat Munkkiniemessä Helsingissä.

Tilat ovat nyt myös avoinna rauhallisiin yksityistilaisuuksiin kuten illallisiin että puutarhajuhliin. Tiloihin kuuluu olennaisena osana myös isot puutarhat. Ateljeetilassa mahtuu kerralla noin 35 vierasta. Riihitiellä sijaitseva kotitalo soveltuu idyllisempiin juhliin sekä kodinomaiseksi kokouspaikaksi noin 10-20 henkilölle.

Veneet

Illanistujaiset, yritystapahtuman tai vaikka syntymäpäivät järjestät kauttamme hulppeilla jahdeilla Helsingin edustalla.

Käytettävänäsi ovat Sunseeker Manhattan 50 sekä Sunseeker Camargue 50 -veneet joihin mahtuu 12-14 henkeä.

SUNSEEKER CAMARQUE 50 "POKERFACE"

SUNSEEKER MANHATTAN 50 "PEARL"

Meiltä löytyy mielenkiintoisia tiloja niin pieniin, kuin suuriinkin tapahtumiin. Kerro mikä tila kiinnostaa ja mikä olisi toivottu päivämäärä, niin tarkistamme tilan saatavuuden.