Kesäjuhlat suuunnitteilla? Näin järjestät onnistuneen yritystapahtuman - Pore Catering

KESÄJUHLAT SUUNNITTEILLA? NÄIN JÄRJESTÄT ONNISTUNEEN YRITYSTAPAHTUMAN

Kevät on ihanaa tapahtumien aikaa! Poimi tästä Pore Cateringin vinkit onnistuneeseen yritystapahtumaan. Suunnitteletko karonkkaa, kickoffia, tiimipäiviä tai muita kesän juhlia? Tärkeintä jokaisessa tilaisuudessa on kutsuva tarjoilu. 

Onnistunut tapahtuma tekee vaikutuksen

Pore Catering on tapahtumien sykkivä sydän. Autamme sinua tekemään kesän juhlista mieliinpainuvia tilaisuuksia tuhansien tapahtumatarjoilujen kokemuksella. Se mikä toimi viimeksi, ei välttämättä sykähdytä vieraita enää. Uskalla erottua ja kokeilla uutta, niin jäät asiakkaidesi mieliin. Unohda tylsät cocktailpalat ja stressi järjestelyistä – me tarjoilemme täydellisiä elämyksiä!

Tapahtumajärjestäjän kolmen T:n pikaopas

1. Tarjoilu
Se poreileva tunne, kun vesi herahtaa kielelle! Suunnittele juoma- ja ruokatarjoilu tapahtuman tarkoitusta ja vieraitasi ajatellen. Tarjoilu on jokaisen tilaisuuden tärkein tunnelmanluoja. Pore Cateringin ammattikokit valmistavat rakkaudella juuri sinun tilaisuuteesi sopivat herkut, valitsemallasi budjetilla. Takaamme, että ruoka maistuu ja näyttää kerrassaan upealta! Autamme myös viinivalinnoissa ja tuomme juomatkin paikan päälle.

2. Tilat
Ei liian ahdas, ei liian suuri. Tapahtumatilan tulee olla sopivan kokoinen, sopivan hintainen ja tarpeeksi helppojen kulkuyhteyksien päässä. Me autamme varaamaan täydellisen tilan jokaiseen tapahtumaan – on kyse sitten puutarhajuhlasta, seminaarista tai juhlavasta gaalasta. Tai sitten tuomme maistuvan ruoan tarjoiluastioineen ja kattauksineen juuri sinne, missä te olette.

3. Työntekijät
Voit emännöidä tapahtuman itse, tai sitten…Kohtaa ovella hymyilevä tarjoilija, joka ojentaa tervetuliaismaljat. Ammattitaitoiset tarjoilijat varmistavat, että vieraat viihtyvät ja tarjoilut ovat helposti saatavissa. Kokki huolehtii mielikuvitusta kutkuttavat annokset pöytään. Tunnelmaa nostattavat osaavat tapahtumatyöntekijät, jotka houstaavat kaiken ohjelman puolestasi. Sinä voit rentoutua ja nauttia juhlasta!

Pore on enemmän, kuin pitopalvelu

Koe miten laadukas ruoka voi nostaa yrityksesi tapahtumat uudelle tasolle. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien cateringista, joten voit luottaa luovaan ammattitaitoomme. Panostamme erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin, huolelliseen valmistukseen sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka saa vieraasi tuntemaan olonsa erityiseksi.

Älä jätä järjestelyjä viime hetkeen

Pyydä tarjous jo tänään ja varmista, että kesän tapahtumastasi tulee unohtumaton. Tai yllättäisitkö henkilöstön astetta tasokkaammalla kokoustarjoilulla vaikka heti huomenna?

Tilaukset: titta@porecatering.fi tai 0400 515 441. Me haluamme saada sinut rakastumaan ruokaan aina uudelleen!