JOULUSAPAS-MENU

– etkoihin, asiakastapaamisiin, mingailuihin, pikkujoulujen alkutarjoiluksi tai henksun joulukokoontumiseen –

 

JOULUGLÖGI (M, G)
Punainen glögi (karpalo)

tai

Vaalea glögi (omena)

* * * *

SAPAS

VUOHENJUUSTOLEIVOS (L)
Samettinen vuohenjuustoleivos ruispohjalla hunajapekaanipähkinällä

GRATINOITUA ARTISOKKAA SIEMENNÄKKÄRILLÄ (V, G)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta Hermannin siemennäkkileivällä

SAARISTON SIIKALEIPÄ (L)
Savustettu tryffeli-siikamousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja ripaus mätiä

* * * *

MAKEA

MARMELADI (V, G)
Käsin tehdyt marmeladit Porvoosta

TÄYTELÄINEN SUKLAA CANAPEE (L, G)
Täyteläinen suklaaleivos mustaherukkamoussella

* * * *

JOULUPUURO

RIISIPUURO JA KUMKVATTIHILLOKE (V, G)
Kookosmaidossa haudutettua joulupuuroa ja kumkvattihilloke

tai

PERINTEINEN RIISIPUURO JA LUUMUKEITTO (L, G)
Perinteinen haudutettu joulupuuro kanelisokerilla ja luumukeitolla

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.