JOULUSAPAS-MENU
– etkoihin, asiakastapaamisiin, mingailuihin, pikkujoulujen alkutarjoiluksi tai henksun joulukokoontumiseen –
JOULUGLÖGI (M, G)
Punainen glögi (karpalo)
tai
Vaalea glögi (omena)
* * * *
SAPAS
VUOHENJUUSTOLEIVOS (L)
Samettinen vuohenjuustoleivos ruispohjalla hunajapekaanipähkinällä
GRATINOITUA ARTISOKKAA SIEMENNÄKKÄRILLÄ (V, G)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta Hermannin siemennäkkileivällä
SAARISTON SIIKALEIPÄ (L)
Savustettu tryffeli-siikamousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja ripaus mätiä
* * * *
MAKEA
MARMELADI (V, G)
Käsin tehdyt marmeladit Porvoosta
TÄYTELÄINEN SUKLAA CANAPEE (L, G)
Täyteläinen suklaaleivos mustaherukkamoussella
* * * *
JOULUPUURO
RIISIPUURO JA KUMKVATTIHILLOKE (V, G)
Kookosmaidossa haudutettua joulupuuroa ja kumkvattihilloke
tai
PERINTEINEN RIISIPUURO JA LUUMUKEITTO (L, G)
Perinteinen haudutettu joulupuuro kanelisokerilla ja luumukeitolla
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.