KESÄ KAIVARISSA -MENU

MENU

Alkavan kesäkauden makuja

LOHTA JA KESÄN KUUSENKERKKÄÄ (M, G)
Omenapuulla savustettua lohta ja kuusenkerkkää

TUOREHERNESALAATTIA JA FETAA (L, G, VEG)
Vihreä tuorehernesalaatti, minttua, sitruunamelissaa ja murustettua fetajuustoa

NAATTIJUURESSALAATTI (G, VEGAN)
Laventeli-naattijuuressalaatti

SESONGIN QUICHE (L, VEG)
Sesongin piiras

PARSAA JA VARHAISPERUNAA (M, G, VEG)
Salaatti sitruunapaahdetusta parsasta, prosecco kompressoidusta tuorekurkusta ja varhaisperunasta

RAPARPERI WALDORF (VEGAN, PÄHKINÄÄ)
Raparperilla makeutettua Waldorfinsalaattia

VERSOSALAATTIA JA SELJANKUKKA VINAIGRETTE (G, VEGAN)
Viherversosalaattia ja seljankukka-vinaigretteä

OMAN KEITTIÖN FOCACCIAA (VEGAN)
Poreen leipomaa artisokka focaccia

* * * *

MAKEA (L, VEG)
Mansikka-juustokakkuleivos


Menujen minimitilaus on 20 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.