KESÄ KAIVARISSA -MENU
MENU
Alkavan kesäkauden makuja
LOHTA JA KESÄN KUUSENKERKKÄÄ (M, G)
Omenapuulla savustettua lohta ja kuusenkerkkää
TUOREHERNESALAATTIA JA FETAA (L, G, VEG)
Vihreä tuorehernesalaatti, minttua, sitruunamelissaa ja murustettua fetajuustoa
NAATTIJUURESSALAATTI (G, VEGAN)
Laventeli-naattijuuressalaatti
SESONGIN QUICHE (L, VEG)
Sesongin piiras
PARSAA JA VARHAISPERUNAA (M, G, VEG)
Salaatti sitruunapaahdetusta parsasta, prosecco kompressoidusta tuorekurkusta ja varhaisperunasta
RAPARPERI WALDORF (VEGAN, PÄHKINÄÄ)
Raparperilla makeutettua Waldorfinsalaattia
VERSOSALAATTIA JA SELJANKUKKA VINAIGRETTE (G, VEGAN)
Viherversosalaattia ja seljankukka-vinaigretteä
OMAN KEITTIÖN FOCACCIAA (VEGAN)
Poreen leipomaa artisokka focaccia
* * * *
MAKEA (L, VEG)
Mansikka-juustokakkuleivos
Menujen minimitilaus on 20 henkeä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.