MENU ETELÄRANNAN TAPAAN
Menu etelärannan tapaan on lautasilta tarjoiltu istuva edustus / illallismenu.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko tilaisuuden seurueelta.
Menun toteutus vaatii tarjoilupaikalta keittiötilan, josta löytyy käyttökuntoinen uuni, liesi ja vapaata kylmä- sekä pöytätilaa ja vesipiste keittiöhenkilökunnan käyttöön. Tilojen tarve vaihtelee tapahtuman koosta riippuen.
MENU
Käsineleivottua hapanjuurileipää sesongin mauilla ja ruskistettua voita
Alkuruoaksi
Punajuuri baba, tervasiirappia ja pikkelöityjä sieniä
Tai
Jokirapu – hauki ”rösti” ja kukkakaalikermaa
Tai
Yrttikuoressa poltettua lohta, 65 o c kananmuna, savumätimoussea ja ruohosipuliöljyä
Väliruoaksi
Palsternakka vischysoisse, shampanjaa ja kanttarellipestoa
tai
Paahdettu valkosipuli velouté keitto ja tiristettyä sinisimpukaa
Pääruoaksi
Portobellosieni tournedos, valkosipulivoissa paistettua neulapapua ja valkopapuhöystö
tai
Voi Nieriää sous vide, muskottipähkinä perunakakkunen ja akvaviittipiimää
tai
Paahdettua ankanrintaa, salvia-portviinikastiketta ja sahramissa haudutettua fenkolia
tai
Tryffeliöljyssä haudutettua naudanposkea, juures tuhatlehtinen ja mallas-marsalakastiketta
Jälkiruoaksi
Valikoima suomalaisia juustoja, viikunaa ja pinjansiemenhilloketta
Tai
Nordic Tiramisu
Tai
Manttelikakkua ja vaniljalla marinoituja sitruksia sekä omenaa
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.