MENU ETELÄRANNAN TAPAAN

Menu etelärannan tapaan on lautasilta tarjoiltu istuva edustus / illallismenu.

Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko tilaisuuden seurueelta.

Menun toteutus vaatii tarjoilupaikalta keittiötilan, josta löytyy käyttökuntoinen uuni, liesi ja vapaata kylmä- sekä pöytätilaa ja vesipiste keittiöhenkilökunnan käyttöön. Tilojen tarve vaihtelee tapahtuman koosta riippuen.

 

MENU

Käsineleivottua hapanjuurileipää sesongin mauilla ja ruskistettua voita

Alkuruoaksi

Punajuuri baba, tervasiirappia ja pikkelöityjä sieniä

Tai

Jokirapu – hauki ”rösti” ja kukkakaalikermaa

Tai

Yrttikuoressa poltettua lohta, 65 o c kananmuna, savumätimoussea ja ruohosipuliöljyä

Väliruoaksi

Palsternakka vischysoisse, shampanjaa ja kanttarellipestoa

tai

Paahdettu valkosipuli velouté keitto ja tiristettyä sinisimpukaa

Pääruoaksi

Portobellosieni tournedos, valkosipulivoissa paistettua neulapapua ja valkopapuhöystö

tai

Voi Nieriää sous vide, muskottipähkinä perunakakkunen ja akvaviittipiimää

tai

Paahdettua ankanrintaa, salvia-portviinikastiketta ja sahramissa haudutettua fenkolia

tai

Tryffeliöljyssä haudutettua naudanposkea, juures tuhatlehtinen ja mallas-marsalakastiketta

Jälkiruoaksi

Valikoima suomalaisia juustoja, viikunaa ja pinjansiemenhilloketta

Tai

Nordic Tiramisu

Tai

Manttelikakkua ja vaniljalla marinoituja sitruksia sekä omenaa

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.