METSÄPOLKU-MENU
Syyssesongin antimia.
MENU
SYKSYINEN MAA-ARTISOKKASALAATTI KARAMELLISOIDULLA PUNASIPULILLA (LG)
Paahdettua maa-artisokkaa, murustettua fetaa ja rapeaa vihersalaattia
PAAHDETTU PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA (LG)
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia sour cream-kastikkeella
LEPPÄSAVUSTETTUA LOHTA JA CHUTNEY (MG)
Leppäsavustettua lohta ja viinirypälechutney
HUNAJAINEN MYSKIKURPITSASALAATTI JA PAAHDETTUJA KASVIKSIA (MG)
Hunajalla paahdettua kurpitsaa, kauden kasviksia ja kvinoaa
RUKIINEN VUOHENJUUSTOKERROSPIIRAS (L, sis pähkinää)
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuustoruispiiras
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
* * *
Makea
SAMETTINEN PUOLUKKAVAAHTO MARENGILLA (LG)
Mummon reseptillä puolukkavaahtoa ja marenkimurua
Menujen minimitilaus on 20 henkeä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.