METSÄPOLKU-MENU

Syyssesongin antimia.

MENU

 

SYKSYINEN MAA-ARTISOKKASALAATTI KARAMELLISOIDULLA PUNASIPULILLA (LG)
Paahdettua maa-artisokkaa, murustettua fetaa ja rapeaa vihersalaattia

PAAHDETTU PERUNAA JA SESONGIN KANTARELLIA (LG)
Uunipaahdettua syysperunaa ja sesongin kantarellia sour cream-kastikkeella

LEPPÄSAVUSTETTUA LOHTA JA CHUTNEY (MG)
Leppäsavustettua lohta ja viinirypälechutney

HUNAJAINEN MYSKIKURPITSASALAATTI JA PAAHDETTUJA KASVIKSIA (MG)
Hunajalla paahdettua kurpitsaa, kauden kasviksia ja kvinoaa

RUKIINEN VUOHENJUUSTOKERROSPIIRAS (L, sis pähkinää)
Kolatun juustolan hunajainen vuohenjuustoruispiiras

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

* * *

Makea

SAMETTINEN PUOLUKKAVAAHTO MARENGILLA (LG)
Mummon reseptillä puolukkavaahtoa ja marenkimurua

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.