OCTOBERFEST-MENU

Perinteinen saksalainen juhla

MENU

 

RAIKASTA SAKSALAISTA PERUNASALAATTIA (vegG)
Kirkas perunasalaatti vuonankaalilla

OMENA HAPANKAALI (vegG)
Omenalla piristettyä hapankaalisalaattia

MYSKIKURPITSAKAURATTO SALAATTI (vegG)
Päärynällä mehustettua luomu kaurattoa paahdetulla myskikurpitsalla

RAPEA VIHERSALAATTI JUURESLASTUILLA (vegG)
Viherversosalaattia ja granaattiomenavinaigrette

HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita

 

Lämmin

 

TUMMASSA OLUESSA HAUDUTETTUA POSSUN LAPAA
Mehevää slow food possua

SYYSKAUDEN JUUREKSIA
Sesongin juureksia marinoituna rosmariinilla

 

Makea

 

OMENA STRUUDELI (VL)
Klassinen omenastruudeli kanelilla ja rusinalla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.