OCTOBERFEST-MENU
Perinteinen saksalainen juhla
MENU
RAIKASTA SAKSALAISTA PERUNASALAATTIA (vegG)
Kirkas perunasalaatti vuonankaalilla
OMENA HAPANKAALI (vegG)
Omenalla piristettyä hapankaalisalaattia
MYSKIKURPITSAKAURATTO SALAATTI (vegG)
Päärynällä mehustettua luomu kaurattoa paahdetulla myskikurpitsalla
RAPEA VIHERSALAATTI JUURESLASTUILLA (vegG)
Viherversosalaattia ja granaattiomenavinaigrette
HAPANJUURILEIPÄÄ JA PAAHDETTU VOI (L)
Omaan hapanjuureen leivottua artesaanipatonkia ja paahdettua voita
Lämmin
TUMMASSA OLUESSA HAUDUTETTUA POSSUN LAPAA
Mehevää slow food possua
SYYSKAUDEN JUUREKSIA
Sesongin juureksia marinoituna rosmariinilla
Makea
OMENA STRUUDELI (VL)
Klassinen omenastruudeli kanelilla ja rusinalla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.