TUOMAAN JOULU
– perinteisempiä makuja joulunviettoon –
Värikkäät salaatit
PUOLUKKA GRAAVATTU LOHI SAPAS (M)
Suomalainen lohi-tapas eli sapas Rosalan saaristolaisleivällä
METSÄSIENI KAURATTO (L,G)
Salaatti gluteenittomasta kaurasta, paahdetusta raitajuuresta, metsäsienistä sekä muru sinihomejuustosta
SILLITARTAR JA PERUNAA (L, G)
Salaatti paahdetusta perunasta ja sillitartarista mädillä
VUOHENJUUSTOPIIRAKKA (L)
Ruispohjaan leivottu hunajainen vuohenjuustopiiras
MYSKIKURPITSA-KARPALO-RISONISALAATTI (M)
Paahdettua myskikurpitsaa, rapeaa lehtikaalia ja risoni-pastaa karpalokastikkeella
RAPEA VIHERSALAATTI JA JUURESSIPSEJÄ (vegG)
Rapea vihersalaattia, juuressipsejä ja viikuna vinaigrette
HAPANJUURILEIPÄÄ (vegan) JA PAAHDETTU VOI (LG)
Hapanjuureen leivottua artesaanileipää ja paahdettua voita
Lämmin pääruoka
KARAMELLISOITUA VADELMAPOSSUA (M, G)
Karamellisoitua possunkasleria vadelmaglaseella
SÄRÄJUUREKSET (M, G, kasvis)
Joulusesongin kaneli-kardemumma maustetut säräjuurekset
Menuun voi halutessa lisätä myös:
PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke
SUOLAKARAMELLI-PANNACOTTA (L, G)
Suolakaramelli pannacotta hienonnetuilla toffeepähkinöillä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.