TUOMAAN JOULU

– perinteisempiä makuja joulunviettoon  –


Värikkäät salaatit

PUOLUKKA GRAAVATTU LOHI SAPAS (M)
Suomalainen lohi-tapas eli sapas Rosalan saaristolaisleivällä

METSÄSIENI KAURATTO (L,G)
Salaatti gluteenittomasta kaurasta, paahdetusta raitajuuresta, metsäsienistä sekä muru sinihomejuustosta

SILLITARTAR JA PERUNAA (L, G)
Salaatti paahdetusta perunasta ja sillitartarista mädillä

VUOHENJUUSTOPIIRAKKA (L)
Ruispohjaan leivottu hunajainen vuohenjuustopiiras

MYSKIKURPITSA-KARPALO-RISONISALAATTI (M)
Paahdettua myskikurpitsaa, rapeaa lehtikaalia ja risoni-pastaa karpalokastikkeella

RAPEA VIHERSALAATTI JA JUURESSIPSEJÄ (vegG)
Rapea vihersalaattia, juuressipsejä ja viikuna vinaigrette

HAPANJUURILEIPÄÄ (vegan) JA PAAHDETTU VOI (LG)
Hapanjuureen leivottua artesaanileipää ja paahdettua voita


Lämmin pääruoka

KARAMELLISOITUA VADELMAPOSSUA (M, G)
Karamellisoitua possunkasleria vadelmaglaseella

SÄRÄJUUREKSET (M, G, kasvis)
Joulusesongin kaneli-kardemumma maustetut säräjuurekset


Menuun voi halutessa lisätä myös:

PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke

SUOLAKARAMELLI-PANNACOTTA (L, G) 
Suolakaramelli pannacotta hienonnetuilla toffeepähkinöillä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.