ULLANLINNAN JOULU

– ranskalaisia makuja joulupukin twistillä –

 
Kolmen sapaksen valikoima

SAVULOHI-KANAPEET (L)
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja mätiä

ANKKA RILLETTE (L)
Täyteläinen ankka rillette crostini

VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI (vegan, G)
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté siemen-crostinilla, oliivimurua ja pikkelöitä punasipulia

 

Värikkäät salaatit

PIRTEÄ PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI (L, G)
Makeita päärynöitä kuivattujen karpaloiden ja rucolan kera Peltolan juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike

ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA (G, vegan)
Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneillä ja granaattiomenalla punajuurihummuksen kera

SESONGIN PORKKANA-PUNAJUURISALAATTI PISTAASILLA (G, vegan)
Salaatti kotimaisista paahdetuista punajuurista, höylätystä porkkanasta ja pikkeliretiiseistä, kevyellä agavesiirappivinaigretillä

TUORETTA LEIPÄÄ (vegan) JA LEVITE (L)
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita

 Lämpimät pääruuat lisukkeineen

HAUDUTETTUA IBERICO-POSSUA PUOLUKKAKASTIKKEELLA (L, G)
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua iberico-possua ja pirteä puolukka-punaviinikastike

VEGE-WELLINGTON (kasvis, L)
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja metsäsienillä linssi-punaviinikastikkeen kera

JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI (L, G)
Juustokellarissa pitkään kypsytetyllä Viinitarhurin juustolla gratinoidut kermaperunat

 

Menuun voi halutessa lisätä myös:

PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke

BANOFFEE (L, G)
Kerrosvanukas karamellisoiduista sitrushedelmistä, mantelikeksistä, toffeesta ja banaanista

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.