ULLANLINNAN JOULU

– ranskalaisia makuja joulupukin twistillä –

 
Kolmen sapaksen valikoima

SAVULOHI-KANAPEET |
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja merilevä kaviaria

ANKKA RILLETTE | L
Täyteläinen ankka rillette crostini karpalohillokkeella

VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI | vegan, G 
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté ja pikkelöityä punasipulia gluteenittomalla siemennäkkärillä 

Värikkäät salaatit


PAAHDETTU PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI
kasvis, L, G)

Paahdettuja päärynöitä karpaloiden ja rucolan kera Peltolan juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike

ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA vegan, G 
Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneillä ja granaattiomenalla punajuurihummuksen kera

SIIKAA JA APPELSIINIFENKOLIA M, G 
Salaatti raikkaasta appelsiinifenkolista ja savusiiasta tuoreella mintulla  

RAPEAA VIHERVERSOSALAATTIA JA VADELMA VINAIGRETTE vegan, G
Rapeaa vihersalaattia versoilla ja vadelmaisella oman keittiön vinaigretillä

TUORETTA LEIPÄÄ (vegan) JA LEVITE (L)
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita

Lämpimät pääruuat lisukkeineen

HAUDUTETTUA KARITSAA JOULUN MAUSTEILLA (L, G)
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua karitsaa, sesongin juureksia ja pirteä puolukka-punaviinikastike

VEGE-WELLINGTON (kasvis, L)
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja metsäsienillä

JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI (L, G)
Juustokellarissa 6kk kypsytetyllä tahkojuustolla gratinoidut kermaperunat

Makea

CRÉMANT CASSIS POSSET (L, G)
Mustaherukka-kuohuviini kermavanukas annospikarissa 

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.