ULLANLINNAN JOULU
– ranskalaisia makuja joulupukin twistillä –
Kolmen sapaksen valikoima
SAVULOHI-KANAPEET (L)
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja mätiä
ANKKA RILLETTE (L)
Täyteläinen ankka rillette crostini
VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI (vegan, G)
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté siemen-crostinilla, oliivimurua ja pikkelöitä punasipulia
Värikkäät salaatit
PIRTEÄ PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI (L, G)
Makeita päärynöitä kuivattujen karpaloiden ja rucolan kera Peltolan juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike
ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA (G, vegan)
Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneillä ja granaattiomenalla punajuurihummuksen kera
SESONGIN PORKKANA-PUNAJUURISALAATTI PISTAASILLA (G, vegan)
Salaatti kotimaisista paahdetuista punajuurista, höylätystä porkkanasta ja pikkeliretiiseistä, kevyellä agavesiirappivinaigretillä
TUORETTA LEIPÄÄ (vegan) JA LEVITE (L)
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita
Lämpimät pääruuat lisukkeineen
HAUDUTETTUA IBERICO-POSSUA PUOLUKKAKASTIKKEELLA (L, G)
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua iberico-possua ja pirteä puolukka-punaviinikastike
VEGE-WELLINGTON (kasvis, L)
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja metsäsienillä linssi-punaviinikastikkeen kera
JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI (L, G)
Juustokellarissa pitkään kypsytetyllä Viinitarhurin juustolla gratinoidut kermaperunat
Menuun voi halutessa lisätä myös:
PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke
BANOFFEE (L, G)
Kerrosvanukas karamellisoiduista sitrushedelmistä, mantelikeksistä, toffeesta ja banaanista
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.