ULLANLINNAN JOULU
– ranskalaisia makuja joulupukin twistillä –
Kolmen sapaksen valikoima
SAVULOHI-KANAPEET | L
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja merilevä kaviaria
ANKKA RILLETTE | L
Täyteläinen ankka rillette crostini karpalohillokkeella
VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI | vegan, G
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté ja pikkelöityä punasipulia gluteenittomalla siemennäkkärillä
Värikkäät salaatit
PAAHDETTU PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI kasvis, L, G)
Paahdettuja päärynöitä karpaloiden ja rucolan kera Peltolan juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike
ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA vegan, G
Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneillä ja granaattiomenalla punajuurihummuksen kera
SIIKAA JA APPELSIINIFENKOLIA M, G
Salaatti raikkaasta appelsiinifenkolista ja savusiiasta tuoreella mintulla
RAPEAA VIHERVERSOSALAATTIA JA VADELMA VINAIGRETTE vegan, G
Rapeaa vihersalaattia versoilla ja vadelmaisella oman keittiön vinaigretillä
TUORETTA LEIPÄÄ (vegan) JA LEVITE (L)
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita
Lämpimät pääruuat lisukkeineen
HAUDUTETTUA KARITSAA JOULUN MAUSTEILLA (L, G)
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua karitsaa, sesongin juureksia ja pirteä puolukka-punaviinikastike
VEGE-WELLINGTON (kasvis, L)
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja metsäsienillä
JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI (L, G)
Juustokellarissa 6kk kypsytetyllä tahkojuustolla gratinoidut kermaperunat
Makea
CRÉMANT CASSIS POSSET (L, G)
Mustaherukka-kuohuviini kermavanukas annospikarissa
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.
