RAPUMENU BUFFET

Kotimaisia jokirapuja, tuoretta tilliä ja Poreen hapanjuureen leivottua leipää

Paahdettua voita, piparjuuri-cremefraiche sekä vesikrassi-saksanpähkinäpesto

(Ravut päivän hinnan mukaan, rapuja suositellaan 5 – 12 kpl / hlö)

MENU

Riesling-voiliemessä keitetty latva-artisokka, paahdettu sipulikukka ja Romesco-kreemiä (erikseen tilattuna)

* * * *

Savusiikakreemiä ja kesän perunaa siianmädillä sekä rapeita mallasleipälastuja

Satokaudensalaatti pikkelöidyllä raitajuurella ja Peltolan juustolan blue sinihomejuustolla

Viherversosalaatti paahdetuilla manteleilla, herukkavinaigrette

Lämmin ruoka

Nokkoskreemillä täytetty siika / tai

 Yön yli haudutettua karitsaniskaa punaviinikastikkeessa / tai

Parmankinkkuun kääritty salvialla maustettu maissikananrinta ja rakuuna-Bearnaisekastike

Paistos keltaisesta zucchinista, paksoista ja parsasta

Lisukkeena:

Parmesaanilla ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutetut Hasselbackan perunat 

Jälkiruokaehdotus

Samettinen puolukkavaahto valkosuklaalla

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.