RAPUMENU BUFFET
Kotimaisia jokirapuja, tuoretta tilliä ja Poreen hapanjuureen leivottua leipää
Paahdettua voita, piparjuuri-cremefraiche sekä vesikrassi-saksanpähkinäpesto
(Ravut päivän hinnan mukaan, rapuja suositellaan 5 – 12 kpl / hlö)
MENU
Riesling-voiliemessä keitetty latva-artisokka, paahdettu sipulikukka ja Romesco-kreemiä (erikseen tilattuna)
* * * *
Savusiikakreemiä ja kesän perunaa siianmädillä sekä rapeita mallasleipälastuja
Satokaudensalaatti pikkelöidyllä raitajuurella ja Peltolan juustolan blue sinihomejuustolla
Viherversosalaatti paahdetuilla manteleilla, herukkavinaigrette
Lämmin ruoka
Nokkoskreemillä täytetty siika / tai
Yön yli haudutettua karitsaniskaa punaviinikastikkeessa / tai
Parmankinkkuun kääritty salvialla maustettu maissikananrinta ja rakuuna-Bearnaisekastike
Paistos keltaisesta zucchinista, paksoista ja parsasta
Lisukkeena:
Parmesaanilla ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutetut Hasselbackan perunat
Jälkiruokaehdotus
Samettinen puolukkavaahto valkosuklaalla
Menujen minimitilaus on 20 henkeä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.