SUUPALOJEN KIMARA -MENU

Cocktailtarjottavat / sorminsyötävät juhliin.
Voit valita oheisesta listasta juuri niin monta lajia kuin toivot. Minimitilausmäärä 30kpl/laji.
Osa tuotteista saatavilla myös gluteenittomana.

MENU

ROSALA SKAGEN (L)
Klassinen skagen Rosalan saaristolaisleivällä

TRYFFELI-SIENIMOUSSE TUUTTI (L)
Tryffelillä makustettu sienikreemi seesamituutissa

LOHIPASTRAMI (L)
Lohipastrami tillimajoneesilla ja tuoreilla kukilla

CHEVRE LEIVOS (L)
Rukiinen vuohenjuustoleivos hunaja glaseella

BOVINO TONATO (L)
Härkä-tonnikalakreemi bruschetta leivällä

REINDEER IN THE FORREST (L,G)
Poromousse sapas puolukalla

PRAWN CRACKERS (M,G)
Aasialaiset rapukeksit inkiväärilohella ja mädillä

VUOHENJUUSTO TARTALETTI (L)
Paahdettua vuohenjuustokreemiä ja mantelia punajuuritartaletissä

CAPRESE TAPAS (L)
Mozzarellaa, villitomaattia ja tuoretta basilikaa balsamicolla

PISTAASI-KAMPASIMPUKKA (MG)
Friteeratut kampasimpukat pistaasikuorrutteella

PERUNAN PUOLIKKAAT MÄDILLÄ (LG)
Heinäsavustettua kermaviiliä, taimenen mätiä perunan puolikkaalla

CLASSIC GUBBRÖRA (L,G)
Sillikaviaari sapas ja tillikreemiä

ARTISOKKAA JA PUNAJUURIHUMMUS (vegG)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä

PEKONITAATELIT (MG)
Pekonilla kieritetyt taatelit

SIIKAMOUSSE BLINI (VL)
Leppäpuulla savustettua siikamoussea ja siianmätiä cocktail blinillä (vl)

LOHI TATAKI (MG)
Lohi tataki ja limeaiolia seesaminsiemenillä ja tuoreilla kukilla

HANHENMAKSA CANAPE (VL)
Hanhenmaksa patee ja granaattiomenansiemeniä cocktailtuutissa

VITELLO TONNATO (MG)
Vitello tonnato salvialla ja aurinkokuivatulla tomaattimajoneesilla

KIKHERNEPAISTOS (vegG) JA KREEMI (L)
Bhaji -kikhernesipulipaistos kreemillä kaarnaveneessä

RAPU CHEVICHE AVOKADOLLA (M,G)
Jokirapu cheviche avokadolla sydänsalaatilla

PERUNATERRIINI METSÄSIENILLÄ (LG)
Perunaterriini metsäsienillä ja pikkelöityä punasipulia, ruskistetun salviavoin kera

ENGLISH TEA SANDWICHE (L)
Perinteinen pieni täytetty kerrosleipä

* * * *

SLIDERIT ELI MINI BRIOSSIT

Minibriosseja kylmillä täytteillä

RED VELVET SKAGEN (L)
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi

SMOKED IBERICO (L)
Musta käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia

JUNGEL ARTISOKKA (L)
Vihreä käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus

YELLOW LAMB (L)
Keltainen käsin leivottu minibriossi täytteenä ylikypsää lammasta ja punakaalitsatsiki

* * * *

VIELÄ LISÄKSI JOTAKIN IHANAA

VIETNAMILAISET KESÄRULLAT
Riisipaperiin käärityt sesongin kesärullat ja dippi
(kasvis tai rapu)

 

 

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.