SUUPALOJEN KIMARA -MENU
Cocktailtarjottavat / sorminsyötävät juhliin.
Voit valita oheisesta listasta juuri niin monta lajia kuin toivot. Minimitilausmäärä 30kpl/laji.
Osa tuotteista saatavilla myös gluteenittomana.
MENU
ROSALA SKAGEN (L)
Klassinen skagen Rosalan saaristolaisleivällä
TRYFFELI-SIENIMOUSSE TUUTTI (L)
Tryffelillä makustettu sienikreemi seesamituutissa
LOHIPASTRAMI (L)
Lohipastrami tillimajoneesilla ja tuoreilla kukilla
CHEVRE LEIVOS (L)
Rukiinen vuohenjuustoleivos hunaja glaseella
BOVINO TONATO (L)
Härkä-tonnikalakreemi bruschetta leivällä
REINDEER IN THE FORREST (L,G)
Poromousse sapas puolukalla
PRAWN CRACKERS (M,G)
Aasialaiset rapukeksit inkiväärilohella ja mädillä
VUOHENJUUSTO TARTALETTI (L)
Paahdettua vuohenjuustokreemiä ja mantelia punajuuritartaletissä
CAPRESE TAPAS (L)
Mozzarellaa, villitomaattia ja tuoretta basilikaa balsamicolla
PISTAASI-KAMPASIMPUKKA (MG)
Friteeratut kampasimpukat pistaasikuorrutteella
PERUNAN PUOLIKKAAT MÄDILLÄ (LG)
Heinäsavustettua kermaviiliä, taimenen mätiä perunan puolikkaalla
CLASSIC GUBBRÖRA (L,G)
Sillikaviaari sapas ja tillikreemiä
ARTISOKKAA JA PUNAJUURIHUMMUS (vegG)
Pestogratinoitua artisokkaa ja punajuurihummusta siemennäkkileivällä
PEKONITAATELIT (MG)
Pekonilla kieritetyt taatelit
SIIKAMOUSSE BLINI (VL)
Leppäpuulla savustettua siikamoussea ja siianmätiä cocktail blinillä (vl)
LOHI TATAKI (MG)
Lohi tataki ja limeaiolia seesaminsiemenillä ja tuoreilla kukilla
HANHENMAKSA CANAPE (VL)
Hanhenmaksa patee ja granaattiomenansiemeniä cocktailtuutissa
VITELLO TONNATO (MG)
Vitello tonnato salvialla ja aurinkokuivatulla tomaattimajoneesilla
KIKHERNEPAISTOS (vegG) JA KREEMI (L)
Bhaji -kikhernesipulipaistos kreemillä kaarnaveneessä
RAPU CHEVICHE AVOKADOLLA (M,G)
Jokirapu cheviche avokadolla sydänsalaatilla
PERUNATERRIINI METSÄSIENILLÄ (LG)
Perunaterriini metsäsienillä ja pikkelöityä punasipulia, ruskistetun salviavoin kera
ENGLISH TEA SANDWICHE (L)
Perinteinen pieni täytetty kerrosleipä
* * * *
SLIDERIT ELI MINI BRIOSSIT
Minibriosseja kylmillä täytteillä
RED VELVET SKAGEN (L)
Punainen käsin leivottu minibriossi täytteenä skagen röra ja vihreän tillimajoneesi
SMOKED IBERICO (L)
Musta käsin leivottu minibriossi täytteenä pulled Iberico ja inkiväärimarinoitua hunajamelonia
JUNGEL ARTISOKKA (L)
Vihreä käsin leivottu minibriossi, pestogratinoituja artisokkaa ja punajuurihummus
YELLOW LAMB (L)
Keltainen käsin leivottu minibriossi täytteenä ylikypsää lammasta ja punakaalitsatsiki
* * * *
VIELÄ LISÄKSI JOTAKIN IHANAA
VIETNAMILAISET KESÄRULLAT
Riisipaperiin käärityt sesongin kesärullat ja dippi
(kasvis tai rapu)
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.