TÖÖLÖN KEVÄT -MENU
MENU
Kevätsesongin kylmämenu
SAVUSTETTUA AHVENTA JA TRYFFELIÄ (L, G)
Savustettua ahventa, tryffeli crème fraîchea, kesäkurpitsaa ja kevätsipulia
PIKKUBLINIT JA MÄTIÄ (L)
Pikkublinejä, mätiä, smetanaa ja marinoitua punasipulia
SESONGIN PORKKANAA SELJANKUKKA KAURALLA (G, VEGAN)
Salaatti paistetuista salviaporkkanoista, kaurasta sekä seljankukkaomenaa ja vuonankaalia
PARSA QUICHE (L, VEG)
Omenasiiderillä glaseerattu parsapiiras
MAALAISSALAATTI KANALLA (M, G*)
Maalaissalaatti yrttien kanssa paahdetusta kotimaisesta kanasta
VERSOSALAATTIA JA MANSIKKA VINAIGRETTE (G, VEGAN)
Rapea viherversosalaattia ja mansikka vinaigretteä
OMAN KEITTIÖN LEVAIN-LEIPÄÄ (VEG)
Karamellisoidulla sipulilla maustettua hapanjuurileipää ja savustettua voita
* * * *
MAKEA (L, VEG)
Pappilan marja-trifle
Menujen minimitilaus on 20 henkeä
TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ
Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.
Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.