TÖÖLÖN KEVÄT -MENU

MENU

Kevätsesongin kylmämenu

SAVUSTETTUA AHVENTA JA TRYFFELIÄ (L, G)
Savustettua ahventa, tryffeli crème fraîchea, kesäkurpitsaa ja kevätsipulia

PIKKUBLINIT JA MÄTIÄ (L)
Pikkublinejä, mätiä, smetanaa ja marinoitua punasipulia

SESONGIN PORKKANAA SELJANKUKKA KAURALLA (G, VEGAN)
Salaatti paistetuista salviaporkkanoista, kaurasta sekä seljankukkaomenaa ja vuonankaalia

PARSA QUICHE (L, VEG)
Omenasiiderillä glaseerattu parsapiiras

MAALAISSALAATTI KANALLA (M, G*)
Maalaissalaatti yrttien kanssa paahdetusta kotimaisesta kanasta

VERSOSALAATTIA JA MANSIKKA VINAIGRETTE (G, VEGAN)
Rapea viherversosalaattia ja mansikka vinaigretteä

OMAN KEITTIÖN LEVAIN-LEIPÄÄ (VEG)
Karamellisoidulla sipulilla maustettua hapanjuurileipää ja savustettua voita

* * * *

MAKEA (L, VEG)
Pappilan marja-trifle

Menujen minimitilaus on 20 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.