TÖÖLÖN KEVÄT -MENU

TÖÖLÖN KEVÄT 
-kevätsesongin herkkuja-

Värikkäät salaatit
HIILLOSTETTUA JÄRVIAHVENTA JA TRYFFELIÄ
Ahventa, tryffeli-crème fraîchea, marinoitua kesäkurpitsaa, appelsiiniä ja orvokin kukkia | L, G

KEVÄINEN RAS EL HANOUT PORKKANA-LEHTIKAALI-PAAHTOKAURASALAATTI 
Ras el Hanout -maustetut porkkanat, raikasta lehtikaalia, tuoretta minttua ja paahdettua kauraa | G, vegan

PARSA QUICHE
Parsapiiras, hollandaise-kuorrute ja raastettua sitruunankuorta | L, kasvis

PIKKUBLINIT JA MÄTIÄ
Sesongin blinit, mousse kirjolohen mädistä ja punasipulista sekä merileväkaviaaria | L

VIHREÄT KEVÄTYRTIT & MAALAISKANA-SALAATTI
Kotimaista maalaiskanaa, sesongin varhaisperunoita, pikkelöityä punasipulia ja kevätyrttejä | L, G

VERSOSALAATTIA JA MANSIKKAVINAIGRETTE
Rapea viherversosalaatti, mansikkavinaigrettea | G, vegan

OMAN KEITTIÖN LEVAIN-LEIPÄÄ
Aamun tuoretta hapanjuurileipää, basilika-hummusta | vegan

Makea
SITRUUNA POSSET
Sitruuna-posset ja cantuccini-keksiä

Menujen minimitilaus on 25 henkeä

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.