Pore Catering - kiitoslahja joululounas - iloinen tonttu tarjoilee toimistolle tai asiakkaalle

LOUNASLAHJA TOIMISTOLLE – TILAATKO HETI?

Mitä asiakkaille ja henkilökunnalle joululahjaksi? Anna enemmän, kuin herkkukori. Yrityksesi tuloksentekijät ansaitsevat elämyksen! Lahjoita kokonainen joulutunnelma – Pore cateringin hymyilevä tonttu tarjoilee tunnelmallisen joululounaan teillä tai asiakkaidesi toimistolla, vaikka yrityksesi logolla brändättynä.

Mitäs, jos antaisit kiitoslahjaksi mieliinjäävän elämyksen

Laadukas ruoka toimistolle katettuna on kokemus, joka varmasti muistetaan. Tämä lahja on edullinen ja varmasti vaikuttavampi, kuin herkkukori ja käyntikortti yhteensä. 

Lounaspaketin hinta alk. vain 14eur/hlö, sis. glögintuoksuinen puuromenu, kuljetukset ja tarjoilun. Alle 40 hlön tilauksille hinta on 25 eur/hlö. Voit täydentää pikanttia puuromenuta vaikka tärkeimpien asiakkaidesi mieliruoilla.

Kiinnostuitko?

Tilaa heti myynti@porecatering.fi. Ilmoita osoite, johon lounaslahja toimitetaan ja kerro henkilömäärä. Me hoidamme järjestelyt puolestasi.

P.S. Kiitos, että teet kanssamme hyvää. Me lahjoitamme osan kaikista myyntituotoista lasten hyväntekeväisyyteen we4you-yhdistyksen kautta.

Jatketaan yhteistyötä myös ensi vuonna!

Vinkkaa meille vaikka heti mitä tapahtumia alkuvuodelle on tulossa. Me teemme työt puolestasi, jotta sinä voit lähteä joulunviettoon rennoin mielin.

Pore Catering - Glögintuoksuinen puurolounas - kiitos yhteistyöstä - lahjoita joulutunnelma