Wine Gentleman

Hannu NoSchis

VIINITASTING HELSINKI

Pore Cateringin oma Wine Gentleman, Hannu Noschis, on luonut Poreelle konseptin, joka on upea aistinautinto.

Hänen kanssaan lähdet makumatkalle, jonka aikana kohtaat ruuan ja viinin harmonian, sekä tutustut kuuteen upeaan viiniin maisteluannoksien siivittämänä.

Viinipaketin koostumus voi hieman vaihdella sesongin -ja ruokien mukaan, mutta pääsääntöisesti kokonaisuus sisältää:

  • 1 kuohuviiniin tai samppanjan
  • 2 valkoviiniä
  • 2 punaviiniä
  • 1 jälkiruokaviini

Tunnelmallinen viinihuone Nomad Cellar Helsingin Annankadulla on varattu käyttöösi, mutta viinitasting-ilta voidaan myös toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa tai kotona. Tähän kodikkaaseen Annankadun katutasossa sijaitsevaan tilaan mahtuu mukavasti istumaan yhtenäisen pöydän ääreen 12 hlön seurue.                

Viinitasting-iltaan varataan kaksi tuntia aikaa ja illan teema rakentuu erilaisten ruokasesonkien mukaan. Tule nauttimaan yksin, ystävien tai asiakkaittesi kanssa. Viinitasting-illat ovat myös kysyttyjä, kun haluat järjestää henkilökunnalle jotain erityistä.

Tervetuloa mukaamme upealle maistelumatkalle!

Tutustu Hannun pitämään viiniblogiin, jossa pääset säännöllisesti seuraamaan hänen mielenkiintoisia julkaisujaan. Jos haluat esittää Hannulle jonkin sinua askarruttavan kysymyksen viineistä, on hän valmis myös vastaamaan siihen henkilökohtaisesti.

 

Seuraava viinitasting-ilta

Julkaisemme seuraavan viinitasting-illan pian!

Liity postituslistallemme mikäli haluat tietää seuraavan viinitastingin ajankohdan ensimmäisten joukossa.

WINE GENTLEMAN HANNU NOSCHIS

Noschiksen ravintolasuvun tarina vieraanvaraisuuden – ja ruoka-viiniharmonian vaalijana alkaa vuonna 1887  Kleinehs Hotellin loisteliaasta ylimistön ja merkkihenkilöiden suosimasta  huippuravintolasta Pohjoisesplanadin ja Katariinankadun kulmassa. Tällöin Hannu Noschiksen isoisä Wilhelm Noschis senior  aloitti siellä karriäärinsä viinurina. Wilhelm jatkoi  pitkää tulevaa uraansa mm. tirehtöörinä  vieressä sijaitsevassa  Wanhalla Seurahuoneella aina vuoteen 1913, jolloin rakennus muutettiin kaupungintaloksi.  

Wine Gentleman Hannu Noschis itse on  syntynyt viinien ja ruuan maailmaan jatkaen isoisänsa Wilhelmin  – ja isänsä krouvari Ville Noschis Juniorin  jalanjäljillä  tarjoten  viini- ja ruokaelämyksiä  lähes 40 vuoden kokemuksella.

Hannu on toiminut viinimestarina, hovimestarina ja ravintoloitsijana useissa huippuravintoloissa sekä ulkomailla-että Suomessa.

Wine Gentleman Hannu  pyytää teidät nyt mukaan löytöretkelle viinioivalluksiin ja etsimään viinin ja ruuan  romanssia yhdessä koko muun Poreteamin kera.

HANNUN BLOGI

Nenä janoaa viiniä

Samppanjan kuplat ovat kirvoittaneet aistejamme jo vuosisatojen ajan. Samppanjapullossa tapahtuvassa toisessa käymisessä vapautuva hiilidioksidi vangitaan korkilla. Ihminen otaksuu tarkkailevansa ympäristöään lähinnä näköaistiinsa nojautuen.                                                          Tosiasiassa ...
Lue lisää →

Oivalluksia Samppanjan kiehtovasta maailmasta

Samppanjan kuplat ovat kirvoittaneet aistejamme jo vuosisatojen ajan. Samppanjapullossa tapahtuvassa toisessa käymisessä vapautuva hiilidioksidi vangitaan korkilla.  Viini  muuntautuu tässä prosessissa yli miljoonaksi pirskahtavaksi kuplaksi ja ...
Lue lisää →